حسین فتاحی:
بازکردن پرونده ای تازه درجشنواره داستان انقلاب راهکاری مناسب برای جبران کمبودهاست
9 خرداد 1390 ساعت 14:11
یکی از پرسش هایی که این روزها به ذهن می رسد،این است که چگونه می توان صاحب ادبیاتی با محوریت رحلت حضرت امام(ره)شد؟ بدون شک نویسندگانی در این باره دست به قلم برده اند و آثاری در این زمینه ارائه داده اند. اما سوال این است که این نویسنگان چگونه باید مورد حمایت قرار گیرند تا کارهایشان را باکیفیتی خوب ارائه کنند؟
به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری اغلب نویسندگان بر این باورند که باید تدبیری اتخاذ شود تانویسندگان و شاعران با فراغ بال این موضوع را در قلب ادبیات داستانی و شعرنهادینه کنند تا ما در آینده صاحب ادبیاتی با همین تعریف باشیم.
حسین فتاحی یکی از نویسندگان کشورمان که آثار متعددی در زمینه ادبیات انقلاب دارد بر این باور است که نفس مطرح شدن این سوال می تواند نقطه شروعی برای یک حرکت فرهنگی تازه باشد.فتاحی در این باره میگوید:«سوال شما می تواند به عنوان یک تلنگر تلقی شود زیرا طرح این مساله نشان می دهد که ادبیات ما ظرفیت آن را دارد که صاحب شاخه ای دیگر با محوریت رحلت حضرت امام(ره) بشود و به گمان من باید هم بشود.»
فتاحی با اشاره به این موضوع که می توان این حرکت تازه را در قالب مدیریتی قدرتمند سرو سامان داد اضافه کرد:«همه ما می دانیم که هم در زمینه انقلاب ،هم جنگ و هم مساله مهمی چون رحلت امام(ره) کمبود وجود دارد که همه ما باید بکوشیم این کمبود ها را رفع کنیم.»
نویسنده رمان فصل کبوتر،یکی از راهکارهای جبران این کمبود را سفارش کار و بازکردن پرونده ای تازه درجشنواره داستان انقلاب عنوان کرد وگفت:«بهترین مکان برای آغاز این حرکت جشنواره هایی است که هر ساله در کشور برگزار می شود. چون من شک ندارم نویسندگان زیادی در این باره نوشته اند. اما فرصتی برای ارائه آثارشان نداشته اند، البته این موضوع را هم باید در نظر گرفت که ممکن است نویسندگانی به شکل غیر مستقیم به این موضوع پرداخته باشند که به گمان من شناسائی آن ها هم یکی از وظایف فرهنگی ماست.»
فتاحی گفت:«یکی ازمشکلاتی که در زمینه وقایع بزرگ مانند رحلت امام(ره) وجود دارد، این است که ما فقط در همین ایام به فکرمی افتیم که باید کاری کرد در حالی که هرگز نباید چنین باشد،ما باید در این زمینه فرهنگسازی کنیم و به قول معروف کلید ورود به یک بحث تازه را در اختیار نویسندگان قرار دهیم و بعد از آن بدون شک شاهد انتشار کارهایی ماندگار در این زمینه خواهیم بود. همان گونه که می دانیم کارگاه قصه و رمان حوزه هنری عمده تلاش خود را در زمینه ادبیات انقلاب به کار می برد و تاکنون نتیجه مثبت کارخودش را هم دیده و من هم همگام با شما انتظار دارم که این تلنگر وسوال به زودی وجهی کاربردی پیدا کند زیرا آغاز این حرکت ایجاد مسیری برای دیدن روی دیگری از ادبیات ماست که بدون شک آکنده از لطف خواهد بود.»
کد خبر: 27863
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcfmcd0.w6devagiiw.html