راز و رمز‌های موفقیت سلطان سس ایران

خبرآنلاین , 27 آبان 1391 ساعت 14:40

این کتاب خواندنی و جمع و جور ضمن معرفی «شاهرخ ظهیری» بنیان گذار «گروه صنایع غذایی مهرام»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت او پرداخته است.


کتاب «کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری» داستان زندگی پرفرازونشیب و اسرار موفقیت بنیان‌گذار گروه صنایع غذایی مهرام به عنوان یکی از پرفروش ترین آثار مجموعه کتاب های زندگینامه یکصد کارآفرین بزرگ ایرانی به قلم رضا یادگاری و مهشید سنایی فرد و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای ششمین بار در تیراژ سه هزار نسخه و در ۱۳۹ صفحه به قیمت ۳۵۰۰ تومان تجدید چاپ شد.
ناشر در مقدمه این کتاب آورده است: «کار آفرینی نیز مانند هر پدیده دیگری قواعد وملزومات ویژه خودش را دارد. سرمایه شاید مهم ترین نیاز برای شروع یک فعالیت اقتصادی باشد، اما به یقین همه آن نیست. دانش و توانایی مدیریت، دانش اقتصادی ،شناخت او ضاع بازار و نیازهای آن و از همه مهم تر ،باورداشتن اینکه «من می توانم ،کارتازه ای را شروع کنم» عامل هایی هستند که در تولد یک کارآفرین و ایجاد عزم واراده در وی نقش اساسی دارند.»مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازی‌ها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را می‌تواند با انتقال آن‌ها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.» کتاب ضمن معرفی «شاهرخ ظهیری» بنیان گذار «گروه صنایع غذایی مهرام»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت او پرداخته است. شاهرخ ظهیری در سال ۱۳۰۹ درشهرملایر متولدشد. از سن ۱۸ سالگی درسال ۱۳۲۸ پس از مرگ پدر که کفیل و نان آور خانواده شده بود با مدرک تحصیلی پنجم دبیرستان به استخدام اداره فرهنگ قم که همان اداره آموزش و پرورش امروزی است درآمد. او یکسال بعد به ادامه تحصیل در رشته حقوق دانشگاه تهران مشغول شد. سال۱۳۳۷باتوجه به روحیه بلند پرواز و متکی به نفسی که داشت علاوه برتدریس در دبیرستان صبح ها درفروشگاه مرکزی کارخانه پارچه بافی درخشان یزد در تهران مشغول به کار شد. او سپس در شرکت ماشین های فلاحتی مسئولیت گشایش اعتبارات اسنادی امور گمرکی و ترخیص خودروها و ماشین آلات وارداتی را به عهده گرفت. بعداز آن در شرکت ایران و غرب مشغول به کار شد. سپس به وزارت آب و برق در گیلان منتقل شد. تا جائیکه هم کارمند آموزش و پرورش بود و هم مهرام را داشت!
«تاریخچه پیدایش غذا وصنایع غذایی، مهرام ازآغاز تا امروز، داستان زندگی شاهرخ ظهیری و پنج رمز موفقیت بنیانگذار مهرام» عناوین فصل های این کتاب است. در بخشی از کتاب می خوانیم: ««یادم می آید در یکی از روزها خانم بازدیدکننده ای که ظاهری بسیار شیک داشت و انسان تصور می کرد همان روز از پاریس به تهران آمده است هنگام بازدید از غرفه مهرام، ابتدا با حالتی خیره به شیشه های حاوی سس نگاه کرد. بعد یکی از شیشه ها را برداشت و بعد از بازکردن در شیشه رو به یکی از متصدیان غرفه کرد و پرسید آقا آیا ماده داخل شیشه نوعی کرم است و باید آن را به دست مالید؟ متصدی غرفه جواب داد نه خانم ماده داخل شیشه سس سالاد است و یک ماده خوردنی است که آن را روی سالادها می ریزند و نوش جان می کنند. متصدی غرفه....مهم ترین کاری که برای فروش محصولات باید انجام می دادیم، ایجاد اشتهای کاذب نسبت به آن محصولات در میان مردم بود، تا از آن طریق بتوانیم اشتهای واقعی را در ذائقه مردم نسبت به محصولات مهرام به وجود آوریم.»


کد خبر: 49733

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcfmedj.w6d1magiiw.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com