دبیر دوازدهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور در گفتگو با هنرنیوز؛
جشنواره شهید جبیب غنیپور یک جشنواره مردمی است
6 اسفند 1391 ساعت 10:09
محمد ناصری دبیر دوازدهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور گفت: جشنواره شهید جبیب غنیپور یک جشنواره مردمی و کاملا مستقل است.
ناصری در گفتگو با خبرنگار گروه کتاب و ادبیات هنرنیوز با تاکید بر استقلال این جشنواره گفت: جشنواره شهید حبیب غنیپور از همان ابتدا که در مسجدجواد الائمه برگزار شد همواره یک جشنواره مردمی بوده و هست و لذا به روال معمول سالهای قبل بنا به بضاعت صندوق نویسندگان مسجد جواد الائمه برای برگزاری و جوایز آن تصمیم گرفته میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که «با توجه به اینکه جشنواره غنیپور یک جشنواره ملی است و به شهیدی اختصاص دارد که به یک ملت متعلق است آیا از کمکهای و پشتوانه سازمانی برخورددار نبوده است؟» اظهار داشت: در تمام دورههای قبل نیز همواره حمایتهایی از جانب برخی سازمانها وجود داشته لیکن کمکهایی که از جانب برخی سازمانهای خصوصی و بخش مردمی، خصوصا در سالهای اوایل برگزاری این جشنواره تا امروز ادامه داشته اما این موضوع خللی به استقلال این جشنواره چه در جنبه اجرایی و چه در نحوه برگزاری وارد نمیکند.
وی با بیان این مطلب افزود: این جشنواره یازده دوره برگزار شده که نسبت به برگزاری جشنوارههای فرهنگی سن دار محسوب میشود و اگر در آغاز نهال نوپایی بود امروز قدمت یازده ساله دارد و به سمت دوازده سالگی پیش میرود.
دبیر دوازدهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور با اشاره به تقدس مسجد جواد الائمه گفت: این مسجد مقدس با شهید حبیب غنیپور پیوندی ناگسستنی دارد و با جلساتی که حتی در سختترین شرایط هم با حضور حبیب غنیپور برگزار میشد و پس از او با یاد او همچنان به کارش ادامه داد.
وی در پاسخ به این پرسش که «آیا تا کنون از جانب کانونهای فرهنگی مساجد اعلام آمادگی برای همکاری با اینجایزه شده است یا نه؟» عنوان نمود: تا کنون پیشنهاد خاصی از سوی این نهاد به جایزه شهید حبیب غنیپور نشده است.
در بخشی از خاطرات حضور شهید حبیب غنیپور در جلسات مسجد جواد الائمه آمده است: «جلسات با صوت قرآن محمد ناصری آغاز میشد. با چاییهای خوش طعم شهید حبیبت غنیپور ادامه پیدا میکرد. دوستان تنگاتنگ هم مینشستند، قصه میخواندند و گپ میزدند. جلسات تعطیل بردار نبود. حتی در شبهای سرد و یخبندان زمستان و خاموشیهای خوفناک موشکباران دشمن. زمانی که برق میرفت، چراغ گردسوز کوچکی روشن میشد که اعضا گرد آن جمع میشدند و تا پاسی از شب گذشته وگاهی تا نیمههای آن، داستان میخواندند و چراغ ادبیات انقلاب اسلامی را روشن نگه میداشتند. در همان موقع نیز اعضای جلسه، به تناوب به جبهه میرفتند و در کسوت بسیجی علیه متجاوزان میجنگیدند و در اولین فرصت خود را به مسجد میرساندند. اما از اعضای جلسه کسانی هم بودند که به جبههها رفتند و دیگر به جلسه برنگشتند، مثل شهید حبیب غنیپور، شهید رضاکیانی، شهید حسن جعفر بیگلو که جایشان برای همیشه در آن اتاقک کوچک روی بام شبستان مسجد جواالائمه (ع) خالی مانده.»
گفتنی است آیین پایانی دوازدهمین جشنواره شهید غنیپور چهاردهم اسفند ماه در مسجد جواد الائمه با معرفی آثار برگزیده و شایستهتقدیر برگزار خواهد شد
کد خبر: 54935
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcft1dt.w6djmagiiw.html