گزارش هنرنیوز از نشست خبری نهمین جشنواره تئاتر ماه؛

امینی: تلاش ما جلوگیری از تلف شدن انرژی‌ و ايجاد نااميدی در گروه‌های تئاتری است

16 مهر 1391 ساعت 14:52

رحمت امینی رئیس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: همه تلاش ما این است که از تلف شدن انرژی‌ها و امكانات و ايجاد نااميدی در گروه‌های تئاتری جلوگيری كنيم .


به گزارش خبرنگار تئاتر هنرنیوز‌؛ نشست خبری نهمین جشنواره سراسری تئاتر ماه با حضور «رحمت امینی» رئیس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و دبیر هنری این جشنواره و «علی قربانی» دبیر اجرایی جشنواره تئاتر ماه و خبرنگاران رسانه های گروهی در حوزه هنری برگزار شد.
در این نشست خبری رحمت امینی اظهارداشت: همه تلاش ما این است که از تلف شدن انرژی‌ها و امكانات و ايجاد نااميدی در گروه‌های تئاتری جلوگيری كنيم و با توجه به برگزاری همایش‌های مناطق در استان‌های کشور و توجه ویژه‌ به تولیدات استان‌ها سعی می کنيم جشنواره را با پيشنهاد تازه‌ای برگزار كنيم كه مهمترين وجه آن توليدمحوری در استان‌ها و در تهران است.
امينی افزود: امسال در نهمین جشنواره تئاتر ماه بخش تئاتر كودک از بزرگسال جدا شده است و در اين دوره روزهای ۲۲ و ۲۳ مهرماه جشنواره تئاتر كودک برگزار می‌شود و صبح روز ۲۴ مراسم پایانی اين بخش را خواهیم داشت و از روز ۲۵ تا ۲۹ مهرماه بخش بزرگسال را برگزار می‌كنيم.
وی تصریح کرد: باید گروه‌های تئاتری استان‌ها حمایت و تقویت مادی و معنوی شوند و با شرایطی که به وجود آورده‌ایم گروه‌هایی که برای تئاتر ماه کار کردند، در واقع برای تولید فعالیت کردند وازطرفی با شکل‌گیری نخستین مرکز رسمی تئاتر کاربردی کشور در حوزه هنری، این مرکز در طول جشنواره ماه کارگاه‌هایی را برگزار خواهد کرد.
امینی خاطرنشان کرد: داوران بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی جشنواره تئاتر ماه امسال به ترتیب «عزت‌الله انتظامی»، «مسعود دلخواه»، «مهرداد رایانی‌مخصوص»، «سعید کشن‌فلاح» و «امیر دژاکام» خواهند بود و تلاش کردیم با توجه به سخت‌گیری‌های کیفی که برای انتخاب آثار انجام دادیم آثار با کیفیتی را انتخاب کنیم تا هیات داوران هم بتوانند با فراغ بال راحتری به قضاوت در خصوص آثار بپردازند.
دبیر هنری نهمین جشنواره سراسری تئاتر ماه در ادامه اضافه کرد: فراخوان جشنواره دهم تئاتر ماه در روز پایانی این دوره اعلام خواهد شد وابتدا به مدت طولانی به تولید متن با توجه به نگاه کارشناسی و حمایتی بپردازیم و هرچند توجه‌مان بر روی تئاتر استان‌ها خواهد بود و معتقدیم که باید تئاتر استان‌ها در مناطق خود پا بگیرد.
در ادامه این نشست «علی قربانی» دبیر اجرایی جشنواره تئاتر ماه و مدیر مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری نیز طی سخنانی گفت: در جشنواره این دوره برای نخستین بار طرح همایش مناطق را پس از سال‌ها اجرایی کردیم و خوشبختانه فضایی فراهم شده تا گروه‌ها بتوانند تا روز پایانی در جشنواره حضور داشته باشند تا بتوانند از اجرای دیگر آثار نیز بهره‌‌مند شوند.
قربانی تاکید کرد: ما هر روز کارگاه‌هایی را با موضوعات مختلف برگزار خواهیم کرد و خوشبختانه در همایش مناطق ۵۰ میلیون تومان مجموعه کمک‌هزینه‌ها بوده و قرار است در جشنواره سراسری نیز ۴۰ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه به گروه‌های شرکت‌کننده پرداخته شود، همچنین مبلغ جوایز جشنواره تئاتر ماه نزدیک به ۸۰ میلیون تومان است.
وی عنوان داشت: در بخش خیابانی نمایش‌ها علاوه بر اجرا در محوطه حوزه هنری در خانه هنرمندان نیز اجرا می‌شود. همچنین ۴ نمایش خیابانی با موضوع کودک و نوجوان از طرف اسیتیج در جشنواره تئاتر ما اجرا و توسط کانون داوری خواهند شد و آثاری که نتوانند از همایش‌های مناطق به جشنواره سراسری راه یابند به طور حتم در استان‌های خود اجرای عمومی خواهند رفت.
به گفته وی آثار حاضر در جشنواره تئاتر ماه در حوزه هنری اجرای عمومی خواهند شد و آثار برگزیده این جشنواره نیز در سالن‌های تهران طبق قراردادی که با مرکز هنرهای نمایشی منعقد خواهند کرد اجرا می‌شود و همچنین برگزاری نمايشگاه عكس و پوستر از گروه‌هی شركت‌كننده از ديگر بخش‌های جنبی اين دوره از جشنواره تئاتر ماه خواهد بود.


کد خبر: 47465

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcftjdj.w6devagiiw.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com