عطاء الله سلمانیان درگفتگو با هنرنیوز:
برخی سینمادارها در پی تغییر کاربری ملکهای شان هستند کم مخاطبی بهانه است!
13 آذر 1391 ساعت 12:16
یک کارگردان سینمای ایران ، مخاطب گریزی را یکی از آفت های مهم سینما عنوان کرد که ضربه شدیدی به سینمادارها وارد کرده است اما در عین حال گفت سینمادارها حق ندارند به این علت سینماهای خود را تعطیل کنند.
عطاء الله سلمانیان کارگردان سینما درگفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد تهدید سینمادارها به تعطیلی سینماها به دلیل ریزش مخاطب گفت: این که سینما مخاطب گریزشده و مردم رغبت چندانی برای رفتن به سینما ندارند تقصیرمردم نیست .اگرقصه فیلمنامه های ما درست و حسابی باشد اگر مشکلات جامعه درفیلمها دیده شود. اگر حرفهایی که درفیلم شنیده می شود ازجنس دیالوگهای مردم باشد و فیلم ازکارگردانی استادانه ای برخوردارباشد شک نکنید که مخاطب به سینما بازخواهد گشت .
کارگردان فیلم سینمایی «پرنده باز» افزود: در حال حاضر سینما رفتن از سوی تلویزیون به درستی تبلیغ نمی شود در حالی که باید تلویزیون همیشه درتبلیغات خود ازسینما حمایت کند و سود کمتری ازتیزرهای سینمایی بگیرد تا تبلیغات گسترده تری برای فیلمها انجام بگیرد به عبارت دیگر؛ تلویزیون نباید سینما را رقیب خود بپندارد بلکه باید برای تبلیغ آن تا حد ممکن تلاش کند امری که امروزه به نظرمی رسد کمترانجام می شود وگاهی اوقات هم نمی شود.
وی با اشاره به تهدید سینمادارها برای تعطیلی سینماهای خود تصریح کرد: من احساس می کنم سینمادارها به بهانه کم مخاطبی قصد دارند کاربری سینماهای خود را تغییردهند تا بتوانند استفاده بیشتری ازسرمایه ای که به عنوان سینما اختصاص دادند ببرند اگرچه ممکن است این اعتراض و تهدید آنها، منطقی باشد اما چون آنها ازاول به اسم سینما ملک خود را بازگشایی کردند نباید به بهانه کم مخاطبی ، سینماهای خود را تعطیل کنند ازسوی دیگردولت وشهرداری و نهادهایی که متولی فرهنگ هستند نیز باید به یاری آن دسته ازسینماهایی که دچارضرروزیان شدند بشتابند تا این سینماها بتوانند سود آورباشند.
سلمانیان با بیان اینکه وزارت ارشاد باید با سینماهایی که تهید به تعطیل کردن می کنند برخورد کند به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توصیه کرد با یکسری مشوق ها جلوی ضرردهی سینمادارها را بگیرد.
وی اضافه کرد: باید بپذیریم که گاهی اوقات با توجه به کمی مخاطب ، سینماداری به صرفه نیست وشاید یک راه این باشد که سینما دارها سینماهای خود را به محوطه ای ۵ طبقه ای تغییردهند که یک طبقه اش مختص به سینما و ۴ طبقه دیگرآن تجاری باشد تا آنها بتوانند ضرر سینما را ازطبقات تجاری خود جبران کنند یا اینکه
سینمادارها اجازه داشته باشند درطول سال مثلا ۵ فیلم خارجی وارد کنند تا با اکران این فیلمها ، ضررهای خود را جبران کنند.
به گفته وی سینماداری یک کارفرهنگی است و مسئولین فرهنگی نباید آنها را ازحمایت های خاص خود محروم سازند به گونه ای که بارفرهنگی فقط برروی دوش سینمادارها باشد.
کد خبر: 50290
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcfx0dt.w6dx1agiiw.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com