درسومین جشنواره بین المللی اتحاد؛
سجاد پور و شورجه به هیات داوری آثار پیوستند
27 شهريور 1390 ساعت 15:48
دبیر هيئت داوران بخش آثار تلويزيوني سومين جشنواره اتحاد از اتمام مرحله اول بررسي آثار رسيده به دبيرخانه اين جشنواره و آغاز به كار هيئت داوران با حضور عليرضا سجادپور و جمال شورجه خبر داد.
به گزارش هنرنیوز وبه نقل از روابط عمومي سومين جشنواره راديو و تلويزيون هاي اسلامي، محمدمهدي افغانيان افزود: در مجموع از 320 اثر رسيده به جشنواره در بخش آثار تلويزيوني،105 اثر به مرحله داوري نهايي راه يافتند.
وي ضمن اشاره به اين كه هيئت انتخاب كار خود را از شنبه هفته گذشته آغاز كردند اظهار كرد: با اتمام فرآيند انتخاب آثار در مرحله اول، هيئت داوران از امروز یکشنبه بیست و هفتم شهریور، تعيين شايسته های تقدير را در دستور كار خود قرار مي دهد.
به گفته افغانيان، آثار راه يافته به مرحله نهايي را کارشناسانی از كشورهاي لبنان، عراق، افغانستان و ايران داوري خواهند نمود.
وي اضافه كرد علاوه بر او ، از ایران محمود زنده نام تهيه كننده، مستند ساز و كارگردان؛ واکبر شيرازي كارگردان؛ و همچنین رضا اسكندرمستندساز از لبنان اعضای هيئت انتخاب را تشکیل داده و درهیئت داوری بخش تلویزیون سومین جشنواره اتحاد، عليرضا سجادپور مدير كل نظارت و ارزشيابي معاونت سینمایی وزرات ارشاد؛ جمال شورجه تهیه کننده و كارگردان از ايران، سید علی اکبر محمودی مهریزی از مدیران شبکه دو سیما، شيخ علي الظاهر، مدير و كارشناس برجسته رسانه ای از لبنان، سيد ياسر الحيدري، كارشناس برجسته رسانه از عراق و محمد رحمتي،از كارشناسان مطرح رسانه ای افغانستان حضور دارند که به گزینش برترین برنامه های شبکه ها و موسسات رادیویی و تلویزیونی عضو اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی خواهند پرداخت.
دبیر كميته آثار تويزيوني سومين جشنواره راديو و تلويزيون هاي اسلامي درباره معيارهاي انتخاب اثر در اين جشنواره توضيح داد: ايده پردازي، محتوا، كيفيت فني، جذابيت و تاثيرگذاري، جنبه هاي هنري و تحقيق و نويسندگي از جمله معيارهاي داوري كارها در هيئت انتخاب بودند.
وي افزود: در سال جاري، شاهد رشد قابل تاملي در كيفيت آثار شركت كننده در جشنواره هستيم. توجه به كيفيت فني، گرافيك و محتواي آثار بويژه درخصوص موضوعات مقاومت اسلامي و بيداري اسلامي به وضوح به چشم مي خورد.
افغانيان با بيان اين مطلب كه استقبال شبكه هاي عضو از جشنواره خوب بوده است اظهار كرد: شبكه ها در تمامي ساختارها و عناوين تعيين شده شركت كرده و فعال بوده اند. به عنوان مثال در بخش برنامه سازي كودك و انيميشن، آثار خوبي به دست ما رسيده است.
دبیر هيئت داوران بخش آثار تلويزيوني سومين جشنواره اتحاد، در پاسخ به اين پرسش كه آيا كيفيت كارهاي ارائه شده به جشنواره از لحاظ كيفي در سطحي قرار دارند كه قابليت مطرح شدن در سطوح بين المللي گسترده تر و فراتر از جهان اسلام را داشته باشند، گفت: برخي از شبكه هاي ما نظير پرس تي وي و همچنين برخي از شبكه هاي خارجي، توليدات شان را در حد جهاني عرضه كرده اند.
وي اضافه كرد: جشنواره راديو و تلويزيون هاي اسلامي اين پتانسيل را دارد كه در سالهاي آتي، بتواند به يكي از جشنواره هاي مهم بين المللي نه در سطح جهان اسلام بلكه در تمامي دنيا تبديل شود
اين تهيه كننده تلويزيون، همچنين درباره بخش «نگاه ويژه» سومين جشنواره راديو و تلويزيون هاي اسلامي عنوان كرد: به تربيت ديني كودكان، مقاومت اسلامي و بيداري اسلامي نگاه خاص داشته ايم و از بهترين توليدات تلويزيوني با محوريت موضوعات ذكر شده تقدير خواهد شد.
دبیر هيئت داوران بخش آثار تلويزيوني سومين جشنواره اتحاد، الگو سازي، هدايت محتوايي و پشتيباني فني از سوي اتحاديه راديو و تلويزيون هاي اسلامي براي شبكه هاي عضو اين اتحاديه را لازمه رشد و پيشرفت روزافزون اين شبكه ها دانست و گفت: آموزش، به روز كردن عوامل برنامه ساز، تشكيل پايگاههاي برنامه سازي علمي و عملي و دعوت از سرآمدان اين حوزه به جهت هدايت محتوايي و راهبردي آثار مي تواند كمك قابل توجهي به رشد كيفي آثار نمايد.
شایان ذکر است اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته و بیش از 190 شبکه رادیویی و تلویزیونی اسلامی در سراسر جهان را در برمی گیرد، مراسم اختتامیه سومین جشنواره تولیدات اعضای این تشکل رسانه ای جهان اسلام را همزمان با پنجمین اجلاس مجمع عمومی مدیران شبکههای عضو و سومین بازار فیلم اسلامی، از چهارم تا ششم مهرماه سال جاری، در تهران برگزار میکند.
کد خبر: 32156
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcg3q9w.ak9xn4prra.html