از ۲۵ آذرماه،
هنرمندان خارجی به جشنواره هنر مقاومت میآیند
13 آذر 1392 ساعت 15:53
در دور دوم دعوت از میهمانان خارجی در سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت ۷ هنرمند خارجی از ۲۵ آذر ماه وارد ایران خواهند شد.
به گزارش هنرنیوز، جان لنت از آمریکا، راعد خلیل از سوریه، شهید العلم از بنگلادش، هیلدا هیلاری از اُردن و جینان موسی، اهلام عباس و عُصام خازم از لبنان از هنرمندانی هستند که برای برپایی کارگاه آموزشی و داوری آثار ۲۵ آذرماه وارد ایران خواهند شد.
این در حالی است که با سلیمان منصور و احمد انور نیز مذاکراتی به عمل آمده است ولی در حال حاضر حضور این دو هنرمند در جشنواره قطعی نشده است.
لازم به ذکر است که دانا بارتلت هنرمند آمریکایی، سلمان الحجری هنرمند اهل عمان و فرخ نعمت زاد از تاجیکستان در هفته اول برگزاری جشنواره در تهران حاضر شده و ضمن تبادل نظر با هنرمندان ایرانی کارگاه آموزشی را با موضوع گرافیک برگزار کردند.
نمایشگاه سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت هم اکنون در فرهنگستان هنر گشایش یافته و همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۱۹ میزبان علاقه مندان است.
کد خبر: 66618
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcg7393.ak93q4prra.html