با حضور مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي گلستان صورت گرفت؛

تجليل از هنرمند عكاس بسيجي در بندرگز

29 خرداد 1389 ساعت 15:11


مراسم تجليل از هنرمند عكاس بسيجي، رضا وهمي با حضور مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گلستان و مسئولان شهرستان بندرگز در مجتمع فرهنگي هنري بندرگز برگزار شد.
به گزارش هنر نیوز به نقل از فارس و روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گلستان، محمد رسولي سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامي بندرگز، ضمن خير مقدم و تبريك افتخارآفريني عكاس بسيجي رضا وهمي در جشنواره پنج ستاره اتريش و كسب مدال طلا گفت: تلاش و پشت كار اين عكاس، درسي براي همه جوانان مستعد بندرگزي است.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گلستان نيز با تبريك موفقيت و افتخارآفريني برادر متعهد و متدين رضا وهمي در گستره بين‌المللي گفت: با اين افتخار بزرگ، برگ زرين ديگري در دفتر افتخارات فرهنگي و هنري استان گلستان رقم خورد.
غلامرضا منتظري هنر را نعمت الهي دانست و اظهار داشت: اين گنجينه در سرزمين وجود همه، كم و بيش وجود دارد كه بايد قابليت‌ها را بشناسيم.
وي افزود: اين موفقيت از بركات نظام جمهوري اسلامي است.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گلستان به درخشش وهمي در جشنواره اتريش اشاره كرد و گفت: انسان اگر از گنجينه‌هاي دروني خودش بي‌خبر باشد، وجود خود و سرمايه‌اش را به رايگان مي‌فروشد.
منتظري گفت: عكاسي، زباني فرامرزي و بين‌المللي دارد چرا كه هر انساني با هر زبان و رنگي با نگاه به عكس، برداشت متفاوتي از تصوير دارد.
گفتني است رضا وهمي متولد 1360 بندرگز، در جشنواره پنج ستاره اتريش به رتبه نخست دست يافت و صاحب مدال طلا شد.
در خاتمه نيز به رسم يادبود، هدايايي از طرف اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گلستان و ادارات شهرستان بندرگز تقديم اين عكاس بسيجي جوان شد.


کد خبر: 11618

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcg739q.ak9qq4prra.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com