گزارش هنرنیوز ازنشست خبری جشنواره بين المللی فيلم ويديويی تهران/۲/؛
عباسیان: نهضت ساخت فیلم های ویدیویی در کشور آغاز شده است
23 خرداد 1391 ساعت 18:57
محمدرضا عباسيان دبير جشنواره بين المللی فيلم ويديويی تهران گفت: با برگزاری نخستین دوره جشنواره فیلم های ويديويی تهران نهضت ساخت فیلم های ویدیویی آغاز شده و در حال حاضر این جشنواره صاحب خط جغرافیایی از شمالی ترین نقطه کشور تا جنوبی ترین جزیره ایران در اعماق خلیج فارس با مرکزیت تهران شده است.
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ نشست خبری جشنواره بين المللی فيلم ويديويی تهران امروز با حضور «محمدرضا عباسيان» دبير جشنواره و مدير عامل موسسه رسانه های تصويری و «يزدان عشيری» مدير روابط عمومی جشنواره و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات موسسه رسانه های تصويری برگزار شد.
در این نشست خبری محمدرضا عباسيان اظهارداشت: به نظرم با برگزاری نخستین دوره جشنواره فیلم های ويديويی تهران نهضت ساخت فیلم های ویدیویی آغاز شده و در حال حاضر این جشنواره صاحب خط جغرافیایی از شمالی ترین نقطه کشور تا جنوبی ترین جزیره ایران در اعماق خلیج فارس با مرکزیت تهران شده ، تاجایی که بیش از ۶۰ چهره شاخص سینمایی و هنری کشورمان در هیاتهای بازبینی و ارزیابی برای هر چه بهتر برگزار شدن این جشنواره همکاری می کنند.
وی افزود: بيش از ۷۵۰ فيلم در بخش های مختلف جشنواره و ۱۵ فیلم هم از ۹ کشور جهان امسال حضور دارند و برنامه های منظمی هم برای هرچه بهتر برگزار شدن اين جشنواره تاکنون انجام شده است .
عباسیان یادآورشد: جشنواره بين المللی فيلم ويديويی تهران برای نخستين دوره است كه برگزارمی شود و حضور چهره های صاحب نام سينما و تلويزيون در مقام كارگردانی، تهيه كنندگی آثار و حضور در بخش های داوری و انتخاب فیلم افق اميد بخشی را برای آينده اين جشنواره ترسيم می كند و بيش از ۷۰ عنوان جايزه در قالب تنديس و تقدير برای برگزيدگان ایندوره اهدا خواهد شد واین جوايز در بخشهای مختلف جشنواره شامل: مسابقه ايران (رويش ياسها)، مسابقه يک دهه (خاطره ياسها)، مسابقه بينالملل، جوايز سازمان جشنواره و مسابقه سينما ويديو اهدا خواهد شد.
مدير عامل موسسه رسانه های تصويری تصریح کرد: بيش از ۴۰ تنديس ياس زرين در قالب بهترينهای تهيه، كارگردانی، بازيگری زن و مرد، بازیگری مكمل، تصويربرداری و تدوين در نظر گرفته شده و در بخش مسابقه يک دهه نيز، ۱۸ جايزه پيشبينی شده كه جوايز بهترين فيلمنامه، بهترين فيلم، بهترين كارگردان، بهترين بازيگر مرد و زن و بهترين دستاورد هنری از جمله آن است. همچنین جايزه ويژه سازمان جشنواره هم به يكی از آثار در بخشهای مختلف اهدا میشود.
وی خاطرنشان کرد: از ميان مديران ويديو رسانههای فعال در عرصه كشور، برترين مؤسسه ويديو رسانه سال ۹۰ انتخاب میشود اين در حالی است كه جشنواره با تكيه بر برترين كيفيت عرضه با در نظر داشتن شاخصهايی چون: رعايت استانداردهای فنی، زيرنويس، پشت صحنه و اتورينگ، بهترين فيلم سال ۸۹ و ۹۰ را بر گزیده می شوند و فعالترين و پركارترين تهيهكننده، كارگردان و بازيگر زن و مرد جشنواره هم انتخاب خواهد شد.
دبيرجشنواره بين المللي فيلم ويديويی تهران عنوان داشت: چندین کارگاه تخصصی و ورک شاپ با حضور اساتید ایرانی و خارجی در طول روزهای جشنواره برپا میشود.برپایی ورک شاپها و کارگاههای تخصصی با حضور اساتید صاحبنام داخلی و خارجی و چهرههای برجسته سینما و تلویزیون با هدف آشنایی تهیهکنندگان، تولیدکنندگان و هنرمندان و دانشجویان درنظر گرفته شده است. که تأثیر و کارکردهای قابل توجهی در معرفی و شناسایی ماهیت فیلم ویدیویی و تقویت فضای تحلیلی و پژوهشی جشنواره خواهد داشت و بستری برای بهره گیری فیلمسازان و ویدیوکاران در جهت ارتقای سطح کارها و غنای این حوزه از تولیدات را فراهم میآورد.
عباسيان تاکید کرد: جشنواره فيلم ويديويی با توجه به تحولات و توسعه حوزه فن آوری ويديو و ديجيتال در حال پیشرفت است و با توجه به جريان توليد فيلمهای ويديويی در كشور و در راستای ايجاد تحرک و تشويق فيلمسازان اين عرصه، در نظر داريم جشنواره بينالمللی فيلم ويديويی تهران به صورت سالانه برگزار و با توجه به اهمیت و جایگاه این حرکت در رشد، پویایی و شکوفایی جریان تولید و عرضه آثار ویدیویی و ايجاد دبيرخانه دائمی دستاوردهای زيادی را در اين حوزه شاهد خواهيم بود.
وی اضافه کرد: ۷۳۶ عنوان فیلم در بخشهای مختلف نخستین جشنواره بینالمللی فیلم ویدیویی تهران به دفتر جشنواره رسیده و حدود ۱۰۰ عنوتن فيلم در جشنواره رقابت خواهند داشت. همچنین منتخبی از فيلم های ويديويی كشور آلمان در بخش جداگانه ای با عنوان«چشم انداز فيلم های ويدئويی آلمان» وبا نمایش شش اثر ويدئويی از این كشور از سوی بخش بين الملل جشنواره برای نمايش در سينما فلسطين پيش بينی شده است.
دبیر این جشنواره یادآورشد: تهران با تاكيد اين نكته كه تهران با ابوموسی تفاوتی ندارند و برنامه های گسترده ای در جزیره ابوموسی در نظر گرفته شده و نمايش آثار مسابقه ايران و داوری جداگانه در ابوموسی با هيات داوری متشكل از هنرمندان استان، نمايش بخشی از فیلمهای جشنواره در ۷ جزیره خلیج فارس از جمله؛ قشم، هرمز، هنگام، لارک، لاوان، سیری و ابوموسی، توزیع هزاران بسته فرهنگی در اين جزاير برگزار خواهد شد و ما تقدير خانواده شهيدان جزيره ابوموسی را نیز در برنامه های این جشنواره در جزيره ابوموسی قرار داده ایم.
عباسیان عنوان داشت: جشنواره فیلم ویدیویی این فرصت را فراهم میکند تا با حضور هنرمندان و نمایندگان رسانههای گروهی جایگاه خلیج فارس و جزیره ابوموسی مورد بازشناسی قرار گیرد و ارزشهای فرهنگی و اجتماعی جزیره مورد توجه مضاعف واقع شود و همزمان جشنواره در استان گيلان و از تاريخ ۲۸ خرداد تا ۶ تير در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبياء شهر رشت برگزار می شود و برگزاری همزمان جشنواره در استان گيلان به منظور بهره مندی اقشار مختلف به ويژه هنرمندان و خانواده ها و ايجاد فرصت های عادلانه و گسترش ابعاد برگزاری پيش بينی شده است.
بنابراین گزارش در ابتدای اين نشست يزدان عشيری مدیر روابط عمومی این جشنواره هم گفت نخستين جشنواره بين المللی فيلم ويديويی تهران از روز يكشنبه هفته آينده ۲۸ خرداد به صورت همزمان در ترهان، جزيره ابوموسی و استان گيلان آغاز و تا ۶ تير ماه ادامه می بايد و مجموعه سینمایی فلسطین درتهران و سالن آموزش و پرورش در جزیره ابوموسی و مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبياء در شهر رشت میزبانان نخستین جشنواره بینالمللی فیلم ویدیویی تهران هستند.
مدير روابط عمومی جشنواره فيلم ويديويی تهران افزود: سالن ايوان شمس، هتل استقلال و سالن آموزش و پروش جزيره ابوموسي و مجتمع خاتم الانبياء شهر رشت ميزبانان مراسم افتتاحيه و اختتاميه جشنواره فيلم ويديويی هستند و مراسم افتتاحيه جشنواره روز ۲۸ خرداد در سالن ايوان شمس و مراسم اختتاميه جشنواره ۲ تير ماه در سالن هتل استقلال با الگوی اجرايی متفاوتی از سوی ستاد برگزاری جشنواره پيش بينی شده است.
کد خبر: 42191
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgqq9t.ak9xy4prra.html