رییس سازمان تبلیغات اسلامی در افتتاحییه نگارخانه سرچشمه؛
هدف نمایشگاه «نگار مکتب خانه» کتابشهر حمایت از هنر انقلابی، اهل بیتی و قرآنی است
26 دی 1394 ساعت 13:39
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه هدف نمایشگاه «نگارمکتب خانه» کتابشهر حمایت از هنر انقلابی، اهل بیتی و قرآنی است، گفت: باید برای فروش آثار هنری که بهتر از کمک های صرف دولتی است،تدبیر کنیم.
به گزارش هنرنیوز، نمایشگاه دائمی نقاشی، نقاشیخط و خوشنویسی نگار مکتب خانه، عصر دیروز (جمعه ۲۵ دی) با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا زائری، مدیرعامل مجموعه فرهنگی سرچشمه، استاد جلیل رسولی، هنرمند پیشکسوت خوشنویسی، احمد نثاری، رییس هیئت مدیره کتابشهر، حامد شفیق، مدیرعامل کتابشهر و جمعی از هنرمندان و اصحاب رسانه در گالری «نگار مکتبخانه» یادمان شهدای هفتم افتتاح شد.
حجت الاسلام خاموشی در این مراسم با اشاره به مجموعه فرهنگی سرچشمه گفت: فضایی که در آن قرار داریم، یادمان شهدای هفتم تیر با لگوی «سرچشمه» است؛ یعنی سرچشمه شهیدان انقلاب اسلامی و این مجموعه به دلیل همراهی این شهدای بزرگ با حرکت انقلاب اسلامی چنین نامی گرفته است.
وی افزود: این فضا در درجه اول برای عرضه محصولات فرهنگی ایثار و شهادت به خانواده ها و نسل جوان ایرانی مهیا شده است؛ اما اینکه افرادی همچون جناب زائری و سایر عزیزانی که پرورشیافته مکتب امام صادق(ع) هستند و در محضر فقه و نگاه اعتقادی این مکتب تحصیل کرده اند، مسئولیت اداره این مجموعه را به عهده گرفته اند، قطعا محصول فکری بوده است که بر اساس آن مرکزی برای پرورش استعدادهای آینده و گردهمایی آنان مهیا شود و انشاءالله این فضا در آینده نیز روی دیگر فضاهای فرهنگی تاثیرگذار باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هدف از افتتاح گالری و نمایشگاه «نگار مکتبخانه» را حمایت از هنر انقلابی و دینی خواند و اظهار داشت: این فضا از بدو تأسیس برای همین کار بوده است. مدتهای مدید در فکرم بود که هنر انقلابی، دفاع مقدس، اهل بیتی، قرآنی و ایرانی اسلامی متولیانی دارد و هنرمندانی در این حوزه مشغول به کار هستند که نیاز به حمایتهای ویژه دارند. به هیئت مدیره کتابشهر پیشنهاد دادم که برای حمایت از این هنرمندان برنامه ریزی کنند.
خاموشی با بیان اینکه باید با عرضه آثار هنری به کسانی که خواهان این آثار هستند، به داد ستد جریان تولید هنر کمک کنیم، تصریح کرد: از روز پیشنهاد به کتابشهر تا به امروز حدود پنج سال میگذرد و آثاری که امروز در این نمایشگاه می بینید همه نتیجه جستجو و خریداری از هنرمندان است، علاوه بر آنها همانطور که گفتند قرار است آثار به نمایش درآمده هر ماه تغییر کند و تابلوهای جدیدی در معرض دید مردم قرار گیرد؛ چرا که ما یک سال و حتی بیشتر امکان عرضه این محصولات را داریم.
وی همچنین با تاکید بر برنامه ریزی برای فروش آثار گالری «نگار مکتبخانه» یادآور شد: از آقایان زائری و شفیق انتظار دارم که برای فروش این آثار تدبیری کنند و جریان فروش راه بیفتد، این روش بهتر از حمایتهای صرف دولتی است، چرا که با تهیه و نگه داری این آثار هم هنرمند برای تولید بهتر ترغیب و تشویق می شود و هم آثارهنری مثل مبلمان منزل و محیط کاری، وارد منازل و ادارات می شود.
رییس سازمان تبلیغلات اسلامی با تقدیر از تلاش های هئیت مدیره کتابشهر و مجموعه شهدای هفتم تیر برای برگزاری نمایشگاه نگار مکتب خانه ابراز امیدواری کرد: هنر انقلابی، ایثار و شهادت و اهل بیتی در این گالری شکل خوبی بگیرد و رونق دو چندان یابد.
وی در پایان تاکید کرد: با کمک گرفتن از شهدای انقلاب و شهید بهشتی که روح بلندی دارند و اینجا حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند؛ می توانیم این مسیر را به خوبی طی و به وظیفه خود عمل کنیم.
حامد، شفیق، مدیر عامل کتابشهر در این مراسم با بیان اینکه در طول یک سال نمایشگاه بیش از یک هزار اثر نفیس نقاشی، نقاشیخط و خوشنویسی به نمایش در می آید، گفت: این نمایشگاه دائمی آثار هنري با عنوان ابداعي نگار مکتب خانه (schoollery) با همکاری کتابشهر ایران و مجتمع یادمان شهدای هفتم تیر برگزار می شود.
وی نقطه قوت و قابل تاکید این نمایشگاه را مخاطبان ویژه آن یعنی دانش آموزان تهرانی خواند و افزود: لازمه ایجاد نهضت توسعه هنرهاي تجسمی، ترویج انوع هنرهای تجسمی در مدارس کشور است، چرا که دانش آموزان در مدرسه تجربه و فرصت چندانی برای آشنایی با هنرهای تجسمی به جز شرکت در کلاس هنر و نگارش چند سرمشق خوشنویسی و طرح های بسیار ابتدایی ندارند، حال آنکه با بازدید از این نمایشگاه و حضور در ورکشاپ های استادان طراز اول، از نزدیک و به صورت حرفه ای با هنر نقاشی، خوشنویسی و نقاشیخط آشنا می شوند.
به گفته شفیق، آثار این نمایشگاه، نماینده شاخصی از تکنیک ها، سبک ها و رنگ ها و خطوط مختلف ایرانی اسلامی در سه حوزه نقاشی، خوشنویسی و نقاشیخط هستند که بخشی از آنها تداعی کننده سبک ها و تکنیک ها، خط ها و رنگ های فراموش شده ایرانی است که روزگاری نه چندان دور در هنر ایرانی رونق و کاربرد فراوانی داشتند.
نمایشگاه نگار مکتب خانه، همه روزه (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت ۸ تا ۱۹ به نشانی میدان بهارستان نرسیده به چهار راه سرچشمه، انتهای کوچه شهید صیرفی پور، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی پذیرای علاقمندان و دانش آموزان است.
کد خبر: 87624
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgt397.ak9ux4prra.html