علی اکبر ثقفی در گفتگو با هنرنیوز؛

مردم مقصر ریزش مخاطبان سینما نیستند

12 تير 1392 ساعت 12:47

علی اکبر ثقفی تهیه کننده سینماگفت: به هیچ عنوان ما نمی‌توانیم مردم را مقصر اصلی در بحث ریزش مخاطبان سینما بدانیم. مردم درطول این سال‌ها ثابت کردند که اگر فیلم خوبی اکران عمومی شده حتما به دیدن آن در سالن‌های سینما رفته‌اند.


علی اکبر ثقفی تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوزدر خصوص اکران عمومی فیلم سینمایی «همه چیز برای فروش» اظهارداشت: اکران عمومی فیلم سینمایی «همه چیز برای فروش» ساخته «امیر ثقفی» برای پخش نیز قرار داد فیلم با موسسه هدایت فیلم بسته شده و قرار است که بعد از ماه رمضان در سینماهای کشور اکران عمومی شود.

برای اکران عمومی «همه چیز برای فروش» هیچ گونه مشکلی وجود ندارد

ثقفی افزود: خوشبختانه برای اکران عمومی این فیلم هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و پروانه نمایش فیلم هم صادر شده و با توجه به ساختار و موضوعی که این فیلم سینمایی دارد، این توانایی در فیلم وجود دارد که بتواند از سوی مخاطبان مورد استقبال خوبی قرار گیرد و گیشه موفقی داشته باشد.
این تهیه کننده سینما در خصوص جدید‌ترین فیلم خود نیز تصریح کرد: امسال ما برای سینما ساخت فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» را به کارگردانی «امیر ثقفی» خواهیم داشت. به همین منظور ما مدتی پیش درخواست پروانه ساخت این اثر را به اداره نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کردیم و در صورت صدور پروانه ساخت بلافاصله مراحل پیش تولید و تولید این فیلم سینمایی آغاز خواهد شد.
وی در خصوص مضمون این فیلم هم خاطرنشان کرد: فیلمنامه فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» توسط پسرم «امیر ثقفی» به نگارش در آمده و اثری ملودرام در ژانراجتماعی است. فیلم در راستای دو فیلم قبلی امیر ثقفی می‌گذرد و از مضمون وموضوعی به روز برخودار است.

فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال آماده خواهد شد

ثقفی یادآورشد: تلاش ما این خواهد بود که بعد از صدور مجوز ساخت فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» کار را برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال آماده کنیم. ضمن اینکه تعداد بازیگران این فیلم هم نسبت به دو کار قبلی زیاد است و هنوز حضور هیچ یک از عوامل فیلم هم مشخص نشده است.
وی یادآورشد: معمولا هر فیلمسازی مخصوصا فیلمسازانی که هنوز جوان و به دنبال کسب تجربه هستند، فیلمی را می‌سازند. تلاش می‌کنند آثارشان در راستای هم باشد. فیلمسازانی که معلف هستند، سبک و روش خاصی را دارند. امیر ثقفی هم بعد از ساخت فیلم‌های سینمایی «مرگ کسب وکار من است» و «همه چیزبرای فروش» در فیلم سوم خود هم «مردی که اسب شد» قطعا به سبک وسیاق دو فیلم قبلی خود در ژانر اجتماعی کار خواهد کرد.
تهیه کننده «مرگ کسب و کار من است» اضافه کرد: من به عنوان تهیه کننده در سینمای ایران بسیار امیدوارم که انسال رونق سال‌های گذشته دوباره به گیشه سینما‌ها برگردد و مردم از فیلم‌های اکران شده استقبال خوبی داشته باشند. درواقع همه اهالی سینمای ایران دوست دارند که رونق به سینما بیاید و فیلم هادر سینما فروش داشته باشند تا انگیزه تهیه کنندگان برای تولید فیلم در سینما بلا برود.
وی عنوان داشت: من در درجه اول تهیه کننده سینما وعاشق سینما هستم. برای من سینما معنا و مفهوم خاص خوداش را دارد. برخی از دوستان سینمایی ما به سمت تولید آثار تله و مجموعه‌های تلویزیونی برای تلویزیون رفته‌اند، که به نظرم مشکلی در این مورد وجود ندارد. مشکل از زمانی آغاز می‌شود که بخواهیم دست به تولید آثار نازل بزنیم و سینما را از بین ببریم.

امنیت شغلی می‌تواند بستر مناسبی برای ادامه حیات مادی و معنوی هنرمندان باشد

ثقفی ابرازداشت: فکر نمی‌کنم کسی که سینما را در هر مقام، شغل و جایگاهی که دوست دارد، بخواهد به سمت تولید آثار نازل برود. مگر اینکه برای گذران زندگی و برطرف کردن مخارج زندگی‌اش دست به این کار بزند که در صورت ساخت آثار با کیفیت این موضوع هیچ مشکلی برای یک تهیه کنند یا کارگردان ندارد. کسی که می‌خواهد امنیت شغلی خود را داشته باشد، تلویزیون می‌تواند بستر مناسبی برای ادامه حیات مادی و معنوی او باشد.
وی تاکید کرد: هنرمندان سینما هم مانند سایر اقشار جامعه زندگی شخصی دارند و باید برای حفظ امینت شغلی خود کارکنند. حتما کسانی که به سمت ساخت تله فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی رفته‌اند، به غیر از دغدغه‌های هنری خود، دغدغه معیشتی نیز داشته و باید کار کنند. به نظرم به هیچ عنوان ما نمی‌توانیم مردم را مقصر اصلی در بحث ریزش مخاطبان سینما بدانیم. مردم درطول این سال‌ها ثابت کردند که اگر فیلم خوبی اکران عمومی شود حتما به دیدن آن در سالن‌های سینمای می‌روند.
ثقفی در ادامه عنوان داشت: ریزش مخاطب در سینمای ما بیش از هر چیز به کمبود سخت افزارهایی مثل کمبود سالن خوب و مجهز به سیستم‌های پیشرفته بستگی دارد، که به غیر از چند سالن هیچ کدام از سالن‌های سینمایی ما از این شرایط برخوردار نیست. باید همه دست به دست هم بدهند وسالن‌های فرسوده سینما را برای اکران عمومی فیلم‌های سینمایی آماده کنند. اگر این گونه شود فیلم‌ها در سال نهای بیشتری می‌توانند اکران عمومی شوند و فیلم‌ها مخاطبان خاص خوداش راخواهد داشت.


کد خبر: 60434

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgtt93.ak9zw4prra.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com