دبیر جشنواره بینالمللی سینماحقیقت در آستانه برپایی این رویداد اظهار داشت که سينماي مستند، وجهي نمادين و اينزماني از آينه است تا زيباييها را بنماياند و زشتيها را بپيرايد.
به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره بینالمللی سینماحقیقت، متن کامل پیام سیّدمحمدمهدی طباطبایینژاد به این شرح است:
هوالحق
در حكايتي كهن آمده است "خدا چون از خلقت آدمي فارغ شد، فرشتگان از او خواستند تا حقيقت را به آنان بنماياند. خداوند آينهاي آفريد و به دست فرشتگان داد. فرشتگان كه از خلقت آدمي به وجد آمده بودند با تماشاي آينه در حيرت شدند. آينه در ميان فرشتگان دست به دست ميشد كه ناگاه از عرش به زمين افتاد. تكههاي آينه هر يك به سويي شد. هر كس قطعهيي يافت، خود را در آن ديد و گمان كرد كه اين تمامِ حقيقت است؛ اما حقيقت ميان مردمان بود و حقيقتِ كامل آنگاه حاصل شود كه مردمان تكههاي آينه را به همآرند"
خوبرويان آينه ميجويند تا صورت خود در آن بينند و خط و خالي بر آن بيفزايند، يا اگر نقصاني يافتند بزدايند و چهره به كمال آورند.
سينماي مستند، وجهي نمادين و اين زماني از آينه است. فيلم مستند ميخواهد و بايد كه اينگونه باشد، زيباييها را بنماياند و زشتيها را بپيرايد.
بــه بهـانهي هشتمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم مستند ايران «سينما حقيقت» آمدهايم تا تكههاي آينههامان را در قاب سينما گرد هم آوريم و حقيقتي كاملتر را نظاره كنيم.
و اهل نظاره بايد كه خاصيت آينه بداند وگرنه عكس آينه را به آينه منسوب ميكند، در حالي كه به گفته مولانا درباره شمس:
آينـهاي عكس تو رنگ كسيست تو ز همـه رنگ جـدا بودهاي
عزت شما مستدام
سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد
دبیر جشنواره سینماحقیقت