ماراتن نمایشهای جشنواره تئاتر رضوی به روز آخر رسید
28 مرداد 1394 ساعت 15:58
دهمین جشنواره تئاتر رضوی با اجرای ۶ اثر نمایشی در روز آخر، به کار خود پایان می دهد و نوبت داوری آثار از سوی زارع، رایانی مخصوص و الوند فراخواهد رسید.
به گزارش هنرنیوز، ۵ نمایش در چهارمین و آخرین روز برگزاری این رویداد بزرگ هنری به روی صحنه می روند و پس از آن، جمع بندی داوری بین آثار بخش مسابقه جشنواره از سوی داوران صورت خواهد گرفت و قاسم زارع، دکتر مهرداد رایانی مخصوص و محمدرضا الوند به ارائه نظرات خود در بخش های مختلف خواهند پرداخت و برگزیدگان نهایی را برخواهند گزید.
بر این اساس، در روز انتهایی جشنواره تئاتر رضوی، نمایش های "پدرانه" به نویسندگی آرش عباسی و کارگردانی علی راسخ راد؛ "روزهای اتفاقی" به نویسندگی و کارگردانی کامران شهلایی؛ "آسا" به نویسندگی و کارگردانی مهدی آشوغ؛ "این یوسف" به نویسندگی مرتضی اسدی مرام و کارگردانی نعمت اسدی مرام و "سوغات سربی" به نویسندگی امیر زاوش و کارگردانی پوریا کریمی در سالنهای مختلف شهر بجنورد اجرا خواهند شد.
همچنین سومین جلسه کارگاه آموزشی از سوی برزو عبدالرزاق اف در سالن نگارخانه برای هنرمندان تئاتری و گروههای حاضر در جشنواره تئاتر رضوی برگزار می شود.
بهره گیری از هنرمندان مطرح و برجسته، سطح کیفی جشنواره را ارتقا می دهد
گفتنی است در سومین روز جشنواره نیز ۶ اثر نمایشی در بجنورد، شیروان و اسفراین به روی صحنه رفتند که در نوبت صبح، نمایش "آنم آرزوست" از خراسان شمالی به نویسندگی علی موسویان و کارگردانی محمد یحیی آبادی اجرا شد.
این نمایش داستان فرد ساده دلی را روایت می کند که قصد سفر به مشهد و زیارت امام رضا(ع) را دارد ولی به دلیل اتفاقاتی ناخواسته، از مناطق مین گذاری شده ناشی از جنگ تحمیلی سر در می آورد.
محمد یحیی آبادی در گفتگو با ستاد خبری دهمین جشنواره تئاتر رضوی با ابراز رضایت نسبت به بخش های مختلف این جشنواره و کیفیت آثار حاضر در آن توضیح داد: باید امکانی فراهم شود تا نمایشهای حاضر در جشنواره بتوانند در شهرهای خود فرصت اجرای عمومی داشته باشند و با این روش، جشنواره تئاتر رضوی به بهانه خوبی تبدیل خواهد شد که کارهایی با کیفیت بهتر در این زمینه تولید شوند.
وی با اشاره به ادوار گذشته این جشنواره، اظهار داشت: در ۹ دوره ای که از عمر جشنواره تئاتر رضوی می گذرد، اکنون به نقطه ای رسیده که کارگردانان با دید خاصی در آن شرکت می کنند و این جشنواره جزو رویدادهای معتبر عرصه تئاتر به شمار می رود.
یحیی آبادی با اشاره به اینکه گروههای نمایشی با اعتقاد و ارادت خاصی نسبت به موضوع و محور رضوی در جشنواره شرکت کردند، ابراز امیدواری کرد که با بهره گیری از هنرمندان مطرح و برجسته، سطح کیفی آثار نیز ارتقا یابد.
از تبریز تا خوزستان در دهمین جشنواره تئاتر رضوی
همچنین در این روز، نمایش "سفر" به نویسندگی علی میرزا عمادی و کارگردانی یعقوب صدیق جمالی در تماشاخانه شمس بجنورد به روی صحنه رفت که روایتی است از زندگی فردی که به دلیل دلدادگی به دختری جوان، خادم امام رضا(ع) می شود و چهل سال لباس خدامی بارگاه رضوی را به تن می کند.
در این اثر نمایشی که از شهر تبریز در جشنواره تئاتر رضوی شرکت کرده بود، ساناز نظری، سعیده حامد، بیتا آزادی، جمال ساقی نژاد، مرتضی میرزا زاده و سیامک افسایی ایفای نقش کردند.
نمایش "بیداری در خواب من" به نویسندگی علی ثقفی و کارگردانی حسین کارگر نیز از خوزستان به فرقه واقفیه می پرداخت که ریشه آن به عبدالله ابن بشیر به عنوان کسی که به حضرت رضا(ع) زهر خوراند، برمیگردد و چگونگی اعتقادات این مسلک را به روی صحنه آورد.
در این اثر هنری، مژده خیاط، بهاره صادقی و حسین کارگر نقش آفرینی می کردند.
در بخش ویژه جشنواره نیز در سومین روز، نمایش "بوسیدنت به وقت تگرگ" اثر مشترک سه استان خراسان جنوبی، رضوی و شمالی در تالار گلشن اجرا شد.
کارگردانی هر یک از اپیزودهای این نمایش را به ترتیب حسین ابراهیمی، علی حاتمی نژاد و محمد شاکری برعهده داشتند و هنرمندان تئاتر هریک از این سه استان در اپیزودهای مختلف آن ایفای نقش داشتند.
کد خبر: 82403
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgwt97.ak9xz4prra.html