در آیین پایانی یازدهمین جشنواره انتخاب كتاب سال شهید حبیب غنی پور ؛

فردی: جشنواره شهید حبیب غنی پور از پرچین ۱۰ سالگی گذشته است

2 اسفند 1390 ساعت 16:57

آیین پایانی یازدهمین جشنواره انتخاب كتاب سال شهید حبیب غنی پور عصر روز گذشته در تالار سوره حوزه هنری با معرفی برگزیدگان آن برگزار شد.


به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری امیر حسین فردی نویسنده و مدیر مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری در آغاز این برنامه گفت: جشنواره شهید حبیب غنی پور از پرچین ۱۰ سالگی گذشته است و این برای یك جشنواره ادبی عمر خوبی است و باعث بالا رفتن انتظارات از آن می شود.
فردی ادامه داد: باید گذشته این جشنواره را بررسی كنیم و انتخاب ها و سمت و سوهای آن را مورد بازبینی قرار داده و نتایج این بازنگری را در قالب كتابی چاپ كنیم و در اختیار مخاطبان و نویسندگان قرار دهیم.
او با ابراز خرسندی از تداوم جشنواره شهید غنی پور گفت: گمان می كنم كه اگر سالی بگذرد و این جشنواره در آن سال برگزار نشود آن سال چیزی كم خواهد داشت.
فردی گفت: یكی از آرزوهای من این بوده و هست كه یك بار من هم برنده جایزه این جشنواره باشم و از دست پدران شهدا جایزه را دریافت كنم زیرا فكر می كنم دریافت جایزه از دست یك پدر شهید معنای دیگری دارد.
فردی با بیان این كه جشنواره انتخاب كتاب سال شهید حبیب غنی پور سرمایه ای برای ادبیات متعهد این مملكت است، اضافه كرد: در زمانی كه در شورای نویسندگان مسجد جوادالائمه (ع) گرد آمدیم و قصد راه اندازی این جشنواره را داشتیم هرگز فكر نمی كردیم این جشنواره به این وسعت و قوت برسد.
برگزیدگان
محمد ناصری دبیر یازدهمین جشنواره شهید حبیب غنی پور نیز در این جلسه در سخنانی از همه و دست اندر كاران جریان ادبی شهید غنی پور و زحمت كشان برگزاری مراسم اختتامه تشكر كرد و گفت: شهید حبیب غنی پور وجه مشترك همه نویسندگانی است كه متعلق به این جریان هستند؛ این نویسندگان ممكن است با هم اختلاف دیدگاه و نظر داشته باشند اما با این وجد در كنار یكدیگر با وجه مشتركی كه دارند كار می كنند.
او بخش هایی از وصیت نامه شهید حبیب غنی پور را برای حاضران خواند و به معرفی داوران جشنواره و كاندیداهای برگزیده برای دریافت جایزه شهید غنی پور پرداخت.
سپس ویزه برنامه اهداء جوایز جشنواره برگزار شد و برگزیدگان هر بخش معرفی شده و جایزه خود را دریافت كردند:
در بخش «كودك» جایزه كتاب سال جشنواره شهید غنی پور به اثر «این سر دنیا، آن سر دنیا» نوشته مجید راستی تعلق گرفت.
در رشته «رمان نوجوان» داوران این جشنواره كتای «حتی یك دقیقه كافی است» نوشته آتوسا صالحی را شایسته دریافت جایزه كتاب سال دانستند.
در بخش «رمان دفاع مقدس» جواد افهمی با كتابش «سوران سرد» جایزه كتاب سال را از آن خود كرد و داوران در این بخش محسن مطلق و اثرش «مگیل» را شایسته تقدیر دانستند.
در رشته «زندگی نامه داستانی با موضوع دفاع مقدس» هم «تپه جاویدی و راز اشلو» اثر اكبر صحرایی برنده جایزه كتاب سال شد و «وداع یك مرد» نوشته شمسی خسروی شایسته تقدیر دانسته شد.
در بخش «مجموعه داستان كوتاه با موضوع آزاد»، جایزه كتاب سال به مجموعه «چقدر حرف نمی زند» كاری از مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری تعلق گرفت.
و در نهایت در بخش «رمان بزرگسال با موضوع آزاد» كتاب «شاه بی شین» اثر محمد كاظم مزینانی جایزه كتاب سال را از آن خود كرد و كتاب «گل سنگ» نوشته سید هاشم حسینی شایسته تقدیر دانسته شد.



کد خبر: 37629

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgy39w.ak9ux4prra.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com