جواد مزدآبادی در گفتگو با هنرنیوز:

فیلم سیاسی ظرفیت نقد پذیری مسئولین را افزایش می دهد

27 دی 1391 ساعت 13:19

کارگردان تله فیلم « ابابیل » گفت: اینکه درگسترده ترین رسانه ملی به فیلمسازان اجازه داده می شود راجع به تاریخ معاصرفیلم بسازند وشرایط را نقد کنند جای تقدیردارد اما درعین حال باید بپذیریم که سیاست مداران هم اشتباه می کنند و باید با ساخت فیلمهایی به آنان هشدارداده شود.


جواد مزد آبادی کارگردان تله فیلم « ابابیل » درگفتگو با خبرنگار هنرنیوز درمورد ساخت فیلهای سیاسی در تلویزیون گفت: من درجلسه تقدیر از عوامل تله فیلم ابابیل که از طرف تلویزیون و با حضور آقای دارابی معاون سیما برگزارشد خطاب به ایشان گفتم شما تیتر برنامه خودتان را اشتباه زدید. به نظرم ما باید از شما تقدیرکنیم چرا که واقعا جای تقدیر دارد که بالاخره نگاه مسئولین سیما نسبت به فیلم سیاسی عوض شد و ما شاهد تولید فیلمهایی هستیم که شرایط سیاسی روز را نقد می کند .

وی اضافه کرد: البته تلویزیون تجربه ساخت بسیاری از فیلمهای سیاسی مربوط به تاریخ قبل از انقلاب و حتی دهه های اول انقلاب را دارد اما اینکه تلویزیون بخواهد فیلمی سیاسی مربوط به سال ۸۸  -که یکی از مقاطع پرتنش تاریخ ایران محسوب می شود را بسازد، سابقه نداشته است.

مزد آبادی ادامه داد: برآیند تولید تله فیلم « ابابیل » براین اساس بود که نسبت به وقایعه انتخابات سال ۸۸ به مردم آگاهی بدهد و نقش بیگانگان را در ایجاد اغتشاش و رعب و وحشت درجامعه نشان دهد که آنها چگونه از این ماجرا سوء استفاده کردند و از سوی دیگر، نقش اشتباهات سیاستمداران را در ایجاد این اتفاقات به تصویر بکشد.

این کارگردان سینما و تلویزیون تصریح کرد: ما درحال حاضر در آستانه انتخابات جدید هستیم و فیلمسازان نباید نسبت به مسائل سیاسی کشورشان بی تفاوت باشند.

کارگردان تله فیلم ابابیل با بیان اینکه تلویزیون باید ژانر سیاسی مربوط به دهه اخیر را در تولیدات نمایشی خود برنامه ریزی کند، گفت: مهمترین دستاورد فیلم ابابیل این بود که ما متوجه شدیم مردم ایران ظرفیت بالایی دردیدن اینگونه فیلمها دارند و طبق گزارشات اعلام شده این فیلم با درصد بالایی از مخاطب روبرو شده و هر کسی بعد ازدیدن فیلم با من روبرو شد نقطه نظرات خودش را بصورت منطقی با من درمیان گذاشت.

وی درخصوص تولید فیلم ابابیل در تلویزیون یادآور شد: حساسیت ها بر روی چگونه نوشتن فیلمنامه ابابیل بالا بود اما این سخن به این معنا نخواهد بود که تلویزیون چیزی را به نویسنده تحمیل کرده باشد اما رهنمودهایی را برای بهتر شدن کارمطرح می کردند تا ما بدانیم باید با چه رویکردی فیلمنامه نوشته شود تا میزان تاثیرگذاری آن به حداکثر برسد و تنها موضوعی را که همواره به ما تاکید می کردند این بود که حتما عدالت درفیلم رعایت شود و حرف همه جناح ها درفیلم شنیده شود به گونه ای که نتیجه فیلم به یک باور ملی ختم شود.

وی تاکید کرد: مطمئن باشید تجربه ای که درتله فیلم ابابیل و یکی دو فیلم مربوط به مسائل سیاسی سال ۸۸ برای تلویزیون بدست آمد می تواند راهگشایی برای بسیاری از فیلمسازانی باشد که می خواهند این مسیر را تجربه کنند.

به گفته مزد آبادی ، فیلم سیاسی ظرفیت نقد پذیری مسئولین را افزایش می دهد و اشتباهات آنها را گوشزد می کند.

وی با بیان اینکه از زمان مطرح شدن ایده تا پخش آن فقط یکماه زمان داشتیم گفت : ما فقط ۲۱ سکانس را درشلوغ ترین منطقه شهردوبی که معمولا خیلی سخت مجوز تصویربرداری به فیلمسازان می دهند داشتیم که فشار زیادی به گروه تحمیل شد.

مزد آبادی افزود : من به آقای دارابی گفتم امیدوارم درسالهای بعد فرصت بیشتری به فیلمسازان داده شود تا به ساخت چنین مضامینی بپردازند که ایشان هم گفتم ما ازهمین الان اعلام می کنیم هرکسی فیلم و یا سریالی دراین زمینه دارد ما آماده تولید هستیم .


کد خبر: 52839

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcgy79n.ak9xw4prra.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com