گزارشی از یک روز با بچه های هفت و هفت دقیقه؛

تلاش برای ساخت برنامه ای متفاوت در لحظات افطار

18 مرداد 1390 ساعت 10:42


کسانی که در یکی دو سال اخیر مشتری برنامه های شبکه تازه تاسیس آموزش بودند، دیگر به خوبی هم با برنامه های آن آشنا هستند و هم می دانند در بین برنامه های این شبکه کدام پربیننده تر هستند و به همین دلیل سعی می کنند تا با تماشای آنها از طریقات محتوایی که در آنها اتفاق افتاده است نیز معطل شوند.
به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش، برنامه هفت و هفت یکی از برنامه های پر مخاطب شبکه آموزش است که توانسته ارتباط خوبی را با بینندگان تلویزیونی برقرار کند و از آنجائیکه مخاطبین این برنامه را عموما قشر جوان و نوجوان جامعه تشکیل می دهند سعی کرده است در فصول مختلف با تغییراتی که در کنداکتور برنامه های خود ایجاد می کند تازگی و جذابیت خود را همچنان حفظ کند.
این برنامه در ماه رمضان نیز هر روز از شنبه تا 5شنبه روی آنتن می رود اما برای این ماه تغییراتی در آیتم ها و بخش های مختلف برنامه ایجاد شده است که برای اینکه از نزدیک در حال و هوای آن قرار بگیریم سری به استودیو پخش جدید سازمان صدا و سیما زدیم و یک روز را رد پشت صحنه این برنامه با بچه های هفت و هفت دقیقه گذراندیم.
وارد استودیو جدید که می شویم هنوز چند دقیقه به آغاز برنامه مانده است و امیر قمیشی مجری و تهیه کننده این برنامه با دقت در حال نظارت بر اوضاع است تا همه چیز سر جایش باشد.
در این فاصله کوتاه هم فرصت مناسبی بود تا با او در مورد برنامه اش و تغییراتی که در آن متناسب با حال و هوای رمضان ایجاد کر ده است، صحبت کنیم.
قمیشی در عین اینکه حواسش به همه جا بود به سوالات ما هم پاسخ می داد.مجری و تهیه کننده جوان برنامه در رابطه با تغییرات "هفت و هفت دقیقه" گفت: برنامه "هفت و هفت دقيقه" ضمن دارابودن آيتم هاي مختلف و متنوع،بخشي به نام "باشگاه" راه اندازي كرده است كه تاكنون "باشگاه نويسندگان و كتابياران هفت" و " باشگاه گزارشگران" فعالانه در امر برنامه رسازي حضور موثر پيدا كرده اند و از این بابت بسیار خوشحال هستم چرا که در این مدت توانسته ایم دوستان با استعداد فراوانی را شناسایی کنیم.
قمیشی ادامه می دهد: باشگاه نويسندگان و كتابياران هفت در قالب آموزش مهارت هاي داستان نويسي قصد دارد ضمن ارائه مطالب آموزشي مناسب اين فن،جمعي از نويسندگان نوپا و نوقلم را نيز تحت پوشش بگيرد و مهارت داستان نويسي كوتاه را در آنها آموزش دهد.باشگاه گزارشگران برنامه هم ضمن ارائه مهارت هاي گزارشگري راديو تلويزيوني به مخاطبين،آنها را در بحث گزارش و خبر برنامه مشاركت مي دهد.علاوه بر اين دو باشگاه قرار است پس از ماه مبارك رمضان،باشگاه عكاسان و تصويرگران هفت را هم ايجاد كنيم، که با توجه به بازخورد "باشگاه نويسندگان و كتابياران هفت" و " باشگاه گزارشگران" مطمئن هستم تا این بخش ها نیز با استقبال مخاطبان مواجه خواهد شد.
تهیه کننده و مجری "هفت و هفت دقیقه" همچنین در مورد ایده آیتم بفرمائید افطار گفت: به هر حال جای چنین سوژه ای در بین برنامه ها خالی بود و از طرف دیگر "هفت و هفت دقیقه" نیز در این مدت توانسته ارتباط خوبی با مردم و هنرمندان برقرار کند و به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در ماه مبارک رمضان هر شب به خانه یک هنرمند برویم و میهمان او شویم و این هنرمند برای ما یک غذای خاص با حال و هوای این ما تهیه کند و از خواص آن نیز بگوید که در چند برنامه ای که تاکنون روی آنتن رفته است احساس می کنم این موضوع برای مردم جذاب بوده است.
وي همچنین بيان داشت: قصه هاي کوتاه معنوي و ارزشي با صداي نويد محمودي و بخش مذهبي با حضور مهديه الهي قمشه اي از ديگر بخش هاي اين ويژه برنامه است.

تهيه کننده ويژه برنامه "هفت و هفت دقيقه" ادامه داد:‌نقد و بررسي سريال هاي ماه مبارک رمضان که در سالهاي گذشته از شبکه هاي سيما پخش مي شد با حضور کارشناسان انجام خواهد شد که فکر می کنم این کار می تواند مروری باشد بر خاطرات مردم از این سریال ها و ضعف ها و قوت های سریال های ماه رمضانی با حضور منتقد خوب سینما و تلویزیون رضا صائمی مورد بررسی قرار می گیرد.
کم کم لحظات شروع برنامه نزدیک است و قميشي به عنوان جمله پایانی بيان می گوید: "سينما آسمان" نيز از بخش هاي ديگر ويژه برنامه "هفت و هفت دقيقه" است که نيايش ها و فضاهاي معنوي در سينما با حضور کارشناس برنامه سیامک سرمدی مورد نقد و بررسي قرار مي گيرد.
عقربه ساعت هفت و هفت دقیقه را نشان می دهد که با فرمان سه دو یک کارگردان دوربین هایی که از قبل روی صورت قمیشی زوم کرده اند روشن می شوند و قمیشی پس از سلام و احوال پرسی با مردم و خواند ن قطعه ای ادبی برنامه را دنبال می کند.
رضا رفیع که در این روزها تقریبا به چهره ای آشنا برای همه مردم تبدیل شده است به عنوان اولین نفر کنار دست قیمشی می نشیند تا آیتم بعدی اجرا شود، دوربین که اصطلاحا به استودیو بر می گردد رضا رفیع شعر طنزی را در مورد لوبیا می خواند که واکنش عوامل برنامه پشت دورین و خنده های آنان بسیار جالب توجه بود.
لحظات با حضور قمیشی و رفیع در حال سپری شدن هستند که از اتاق فرمان به قمیشی می گویند که باید بفرمائید افطار روی آنتن برود. بخشی که این بار دوربین "هفت و هفت دقيقه" به خانه داوود حیدری هنرمند رادیو و تلویزیون رفته بود و او هم برای آنها شله زرد پخته بود.
در ادامه و پس از اینکه به قول خود بچه های برنامه دوربین به استودیو بر می گردد، با حضور سید رضا صائمی سریال مثل هیچکس( یا همان داداشی) که دو سه سال قبل از شبکه دو پخش شد مورد بررسی قرار گرفت.
لحظات اذان نزدیک است و یک متن ادبی ویژه در برنامه خوانده می شود و آنتن در اختیار پخش برای اذان و مناجات قرار می گیرد و ماهم در این لحظات پایانی استودیو را ترک می کنیم.
در تمام لحظاتی که در استودیو پخش جدید در کنار گروه برنامه سازی "هفت و هفت دقيقه" بودیم صممیت گروه و علاقه ای که برای روی آنتن بردن یک برنامه متفاوت در لحظات ناب افطار داشتند برایمان جالب بود و حتما به دلیل همین عشق و علاقه است که این برنامه توانسته است با مر دم ارتباط برقرار کند.
برنامه زنده "هفت و هفت دقيقه" ويژه افطار از روز دوشنبه اول ماه مبارک رمضان هر روز ساعت 19:07 آغاز و تا دقايقي بعد از افطار مهمان خانه ها مي شود.
رضا رفيع طنزپرداز و سيد رضا صائمي منتقد و سيامك سرمدي به عنوان كارشناس در برنامه هر روز هستند و به نقد و بررسي سريال ها و فيلم ها مي پردازند.


کد خبر: 30726

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdch-qnx.23nvidftt2.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com