احمدرضا گرشاسبی در گفتگو با هنرنیوز:
دلیل عدم اکران «اینجا شهر دیگری است» را از فارابی بپرسید
2 مرداد 1391 ساعت 12:10
احمدرضا گرشاسبی گفت: قرار بود این فیلم در ماه مبارک رمضان اکران شود ولی نمی دانم چه شد که اکران آن منتفی شد البته دلیل آن را باید از فارابی پرسید.
احمد رضا گرشاسبی کارگردان فیلم سینمایی «اینجا شهر دیگری است» در گفتگو با هنرنیوز در مورد اکران این فیلم افزود: قرار بود این فیلم در ماه مبارک رمضان اکران شود و بهترین زمان آن نیز همین زمان است حتی چند روز قبل هم اعلام شد که این فیلم در ماه رمضان اکران خواهد شد ولی نمی دانم چه شد که اکران آن منتفی شد البته دلیل آن را باید از فارابی پرسید که چرا از اکران آن منصرف شده است.
وی ادامه داد: من خیلی دوست داشتم این فیلم در ماه مبارک رمضان اکران شود اما گویا فارابی درخصوص محتوا و موضوع این فیلم، قدری اختلاف نظر دارد و دلیل عمده اکران نشدنش هم همین موضوع است.
گرشاسبی با اشاره به نامهربانی هایی که نسبت به این فیلم در جشنواره فیلم فجر و به هنگام ساخت آن شد تصریح کرد: این فیلم از بخش مسابقه سینمای ایران به یکباره خارج می شود و ساعت دوازده و نیم شب پخش می شود و حتی یکبار نام فیلم در طول جشنواره فجر پارسال اعلام نمی شود این در حالی است که حداقل بودجه را برای فیلمی که به زندگی بزرگترین مرد تاریخ بشریت بعد از رسول خدا(ص) می پردازد اختصاص می دهند که این بودجه اول قرار بود یک میلیارد باشد که بعد خیلی کمتر از سوی تهیه کننده هزینه شد. وقتی برای ساخت زندگی یک شخصیت معاصر چندین میلیارد بودجه اختصاص می دهند آیا این گونه بودجه بندی برای ساخت یک فیلم تاریخی دور از انصاف نیست ؟ عشق به حضرت علی (ع) آنقدر در من زیاد بود که باعث شد من با شرایط سخت، ساخت این فیلم را بپذیرم وگرنه نباید با این بودجه و با این امکانات کم آن را می ساختم. تهیه کننده به من گفته بود که برای این فیلم، بیشتر از ۶۰ هنرور نمی توانی استفاده کنی چون بودجه نداریم و باید برای ضبط جنگ صفین از نماهای بسته استفاده کنی تا نیاز به هنرور زیادی نداشته باشی یا اینکه به من گفتم نباید بیشتر از ۲۵ بدلکار در فیلمت استفاده کنی همین تعداد در زمان عقد قرار داد به ۱۲ نفر رسید و به هنگام فیلمبرداری، به ۳ نفر کاهش پیدا کرد. شما تصور کنید من با این ۳ بدلکار و ۶۰ هنرور باید صحنه حمله مالک اشتر به خیمه معاویه را فیلمبرداری کنم؟
وی اضافه کرد: با در اختیار داشتن ۶۰ هنرور ما تنها کاری که از دستمان بر می آمد این بود که از آنها هم به عنوان سپاه معاویه و هم به عنوان سپاه حضرت علی (ع) استفاده کنیم. من به دلیل نداشتن هنرور حتی نتوانستم سپاه معاویه و سپاه حضرت علی (ع) را در مقابل هم نشان دهم. این مشکلات را باید به چه کسی گفت؟ آیا با این روش کار کردند می توان به سینمای فاخر معنوی دست یافت؟ آیا با این امکانات اندک می شود به جنگ سینمای هالیوود رفت؟
این کارگردان سینمای ایران با انتقاد از ناملایمات و نامهربانی هایی که در طول ساخت فیلم «اینجا شهر دیگری است» به وی شده است گفت: من سر این فیلم بارها خون گریه کردم و غصه می خورم که چرا این فیلم آن طوری که دلم می خواست ساخته نشد.
کارگردان فیلم سینمایی «اینجا شهر دیگری است» یاد آور شد: شاید بتوان گفت که این تنها فیلمی است که تمام پلان های آن - حدود ۷۰۰ پلان - با استوری بورد ترسیم شده بود اما چون امکانات فراهم نبود مجبور شدم تمام استوری بردها را کنار بگذارم و دکوپاژ دیگری بر اساس امکانات موجود انجام بدهم.
گرشاسبی گفت : تمام فیلمنامه این فیلم براساس نهج البلاغه، اصول کافی و کتب موثق نوشته شده است که بعد از نگارش نیز به تعدادی از علمای قم ارائه شده و همگی آن را تائید کردند.
در این فیلم پریوش نظریه (جمیله)، هومن برقنورد، پژمان بازغی، میلاد کیمرام(رادبه)، علیرضا کمالینژاد (مشعوف)، حسین سلیمانی(زاعد)، مسعود انتظاری و... به ایفای نقشهای اصلی میپردازند.
یاد آوری می شود که این فیلم به حوادث پس از ضربت خوردن حضرت علی (ع ) و ظلم هایی که به آن حضرت از سوی افراد مختلف می شود می پردازد.
پژمان بازغی ، پریوش نظریه ، هومن برق نورد، میلاد کی مرام ، علیرضا کمالی نژاد ، حسین سلیمانی ، مسعود انتظاری و ... از جمله بازیگران اصلی این فیلم هستند .
کد خبر: 43894
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchk6nk.23nxwdftt2.html