حمید بهمنی در گفتگو با هنرنیوز:

پیگیر تشکیل گردان‌های فرهنگی وفادار به نظام هستیم

28 بهمن 1392 ساعت 10:58

مدیر عامل موسسه فرهنگی شهید آوینی گفت: در حالی که بسیاری از هنرمندان این کشور از آبشخور نظام، سینماگر و هنرمند شدند ولی به مجردی که پایشان به یک جشنواره خارجی باز می‌شود بلافاصله نمکی که خوردند را فراموش می‌کنند و نمکدان را می‌شکنند.


حمید بهمنی مدیر عامل موسسه فرهنگی شهید آوینی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد برگزاری کلاس‌های فیلمسازی در این موسسه افزود: هدف اصلی این موسسه از برگزاری کلاس‌های فیلمسازی، تشکیل گردان‌های فرهنگی در این وامصیبت‌های فرهنگی کشور است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه مرحله اول کلاس‌های فیلمسازی این موسسه به اتمام رسیده است و مرحله دوم این کلاس‌ها نیز قبل از جشنواره فیلم فجر برگزار گردید. در مرحله دوم، طی فراخوانی که داشتیم حدود ۷۰۰ نفر ثبت نام کردند که ۳۰۰ نفر مرد و زن طی آزمونی انتخاب شدند و هم اکنون نیز، ۶۰۰ نفر هنرجو در رشته‌های کارگردانی، تدوین، ساخت فیلم‌های مستند، فیلمنامه نویسی، تحلیل فیلم، عکاسی، فیلمبرداری و درس آوینی‌شناسی مشغول به کارآموزی هستند.
وی با بیان اینکه اساتید مجرب خوبی مثل آقایان شهیدی، عادل، آرش معیریان، امیر دژاکام و دیگر اساتید در این کلاس‌ها مشغول به تدریس هستند ادامه داد: هدف اصلی ما از تشکیل این کلاس‌ها این است که بتوانیم در این وامصیبت‌های فرهنگی کشور، گردان‌های فرهنگی به راه بیندازیم چرا که معتقدیم در این مقطع، کمتر فیلمسازان متعهد و علاقه‌مند به نظام وجود دارند تا در رشته سینما فعالیت کنند.
مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید آوینی تصریح کرد: نظام ما از یک جهتی، نظام مظلومی است و در حالی که بسیاری از هنرمندان از آبشخور نظام، سینماگر و هنرمند شدند ولی به مجردی که پایشان به یک جشنواره خارجی باز می‌شود بلافاصله نمکی که خوردند را فراموش می‌کنند و نمکدان را می‌شکنند. از این رو، موسسه فرهنگی شهید آوینی می‌خواهد با آموزش فیلمسازی به هنرجویان متعهد و مسلمان از روند چنین اتقاقاتی جلوگیری کند و این امر را به حداقل برساند.
حمید بهمنی با بیان اینکه موسسه فرهنگی شهید آوینی بر آن است تا فیلمسازانی متعهدی در حوزه‌های فیلمسازی بلندِ داستانی، مستند و کوتاه تربیت کند. ادامه داد: این موسسه در پایان هر دوره شش ماهه، هنرجویان خودش را حمایت خواهد کرد تا فیلم‌هایی که در دوران هنرجویی با نظر اساتید به تصویب می‌رسانند را تولید کنند. البته فیلمنامه‌های کوتاه را با تائیدیه استاد خواهند ساخت اما فیلمنامه‌های بلند را با تصویب موسسه شهید آوینی و با تامین مسائل مالی تولید خواهند کرد. این درحالی است که عوامل فنی این فیلم‌ها، از‌‌ همان هنرجویانی که این رشته‌ها را در این موسسه سپری کرده‌اند استفاده خواهد شد.
به گفته این کارگردان سینمای ایران؛ موسسه فرهنگی شهید آوینی، هنرجویان فیلمسازی خود ش را‌‌ رها نمی‌کند و از آنان برای ساخت و تولید فیلم استفاده خواهد کرد
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه اکثر هنرجویانی که در موسسه فرهنگی شهید آوینی حضور دارند - بیش از ۹۰ درصد - تحصیلات عالیه دارند که در میان آنان از مدرک دکترا و مهندس گرفته تا دیپلم وجود دارند. هدف ما از تشکیل این کلاس‌ها، ایجاد گردان‌های فرهنگی است تا در زمان ضرورت به کمک نظام در حوزه فرهنگ بیایند. چرا که متاسفانه، ماهیت هنر، بسیاری از آدم‌ها را به وادادگی و سر تعظیم نسبت به تفکر غیر انقلابی و غیر ایمانی وادار می‌کند. لذا این گردان‌ها برخلاف آنان عمل خواهند کرد. این در حالی است که این کلاس‌ها تمام قوانین و استانداردهای سینمایی و نگاه‌های صحیح و سالم سینما را به هنگام آموزش به هنرجویان خود مراعات کرده‌اند. تا هنرجویانی را تربیت کنند که در مسیر تفکر نظام و حضرت امام (ره) و رهبری مبادرت به امر فیلمسازی کنند.
مدیر موسسه فرهنگی شهید آوینی با اشاره به جشنواره فیلم فجر گفت: اگر ما جشنواره فیلم فجر را به عنوان نمادی از تمام جشنواره‌های کشور در نظر بگیریم باید بپذیریم که طی این سی و پنج سالی که از انقلاب اسلامی گذشته است ما حتی کمتر از ۱۰ درصد فیلم هم در حوزه نظام و انقلاب اسلامی نداشتیم. هر کسی که رسیده یک فیلمی ساخته و نوستالژی و درونی خودش را به فیلم تبدیل کرده که یا سیاه نمایی بوده یا احساس خودش را ساخته و نظام هم به دلیل اینکه معتقد به آزادی است مانعی برای آنان ایجاد نکرده است.


کد خبر: 69364

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchkxn-.23nw-dftt2.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com