در نمایشی سه اپیزودی

شوالیه با «طعم گس مرگ» همراه می‌شود/ مرگ در می‌زند

29 دی 1394 ساعت 14:30

کارگردان نمایش «طعم گس مرگ» با اشاره به مضمون این اثر نمایشی که در ارتباط با مرگ است، عنوان کرد هر اپیزود این نمایش موقعیت جغرافیایی و فرهنگی متفاوتی را به مخاطب عرضه می کند.


به گزارش هنرنیوز؛سعید سالمی کارگردان نمایش «طعم گس مرگ» که در این اثر سراغ تجربه‌ مرگ رفته است در این باره  گفت: این کار در سه اپیزود از ۱۷دی ماه در مرکز آفرینش‌های منشور هنر روی صحنه رفته است که هر اپیزود موقعیت جغرافیایی و فرهنگی متفاوتی دارد.

وی افزود: اپیزود اول در مورد شوالیه‌ای است که یک زره جنگی را برای تعمیر به یک کارگاه می‌برد و به دست یک پیرزن با جهان‌بینی عجیب و نگاهی فلسفی می‌سپارد. شوالیه مردی سطحی‌ است و به خاطر پیروزی‌هایش در میدان نبرد غرور خاصی پیدا کرده اما در مواجهه با پیرزن حرفی برای گفتن ندارد و در صحبت‌هایی که میانشان در می‌گیرد به نوعی شکست می‌خورد. در نهایت هم زره خودش را فراموش می‌کند و به اشتباه زره شوالیه‌ای را که خودش کشته است بر می‌دارد و می‌رود.




سالمی که دو فیلم در «مدت معلوم» و «آدم باش» را در مقام بازیگر روی پرده دارد، ادامه داد: در اپیزود دوم که یک ملودرام عاشقانه است یک پسر و دختر روس عاشق هم هستند. پسر خالکوبی‌ای روی سرش دارد که نشان می‌دهد او فرزند نامشروع مادرش است اما دختر این موضوع را نمی‌داند و مدام اصرار می‌کند که پسر به سربازی برود. سومین اپیزود هم ماجرای جالبی دارد که ترجیح می دهم اطلاعاتی درباره آن ندهم.

این کارگردان تئاتر یادآور شد: علاقه مند بودم این متن را از دیدگاه خودم و با نگاهی که به اثر دارم، اجرا کنم. تقریبا نزدیک به یک ماه و ده روز این نمایش را تمرین کردیم تا آماده‌ اجرا شود و نتیجه‌ کار هم حدود ۶۰ درصد از ایده‌آل‌هایم را شامل می‌شود.





سالمی در پایان صحبت‌هایش اشاره کرد: تا امروز استقبال از کار راضی کننده بوده است و من تلاش کردم بعد از اجرا از بیشتر مخاطبان در مورد کار سوال کنم و نظرشان را بپرسم که خوشبختانه اکثرا راضی بودند.

نمایش «طعم گس مرگ» به نویسندگی کوروش شمس با بازی طاها محمدی، مهرآسا صمدی، مرضیه اکبر نژاد، محمد رضا حسن زاده، مجتبی قلی زاده، امیر حسین سیر، سعید سالمی و مهدی علی نژاد تا ۷ بهمن ماه ساعت ۱۹ در مرکز آفرینش منشور هنر روی صحنه می‌رود.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: زندگی و مرگ دو خط پر رنگ هستی و جلوه بود و نبود آدمیان... چون افتخار و شکست چون عشق و جدایی ... بایسته تر آنست که هر لحظه ای از این مسیر خلقت را بر داستانی گره زنیم تا لمس حضور خودمان در گستره هستی بر خودمان بیشتر آشکار شود ... مرگ که حس غریبی است همزاد همیشه ماست با ماست و گاه سر شوخی با همه آرزوها و آمال ما دارد... طعمش گس و حسش شوخ است، اما هر چه هست، هست... یادمان باشد قصه آدمیان هر گوشه این کره خاک که باشد در یک چیز با هم مشترک است، تولد و مرگ... مرگی که شاید طعم گس ناشناخته ای دارد ...






دیگر عوامل این نمایش عبارتند از تهیه کننده: علی مردانی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: امیرحسین سیر، طراح صحنه و لباس: سعید سالمی، منشی صحنه: گشین رحمانی، طراح نور: حمید رضا ونایی، موسیقی و افکت: (آرمن) مهدی دارابی، ساخت دکور: وحید اسکندری، کارگردان ویدیو آرت: سعید سالمی، طراح گرافیک: (آرمن) مهدی دارابی، تصویربردار و عکاس: رامین زمین پیما، تدوین و صداگذاری: سینا دوراندیشان، اثر مشترک از هلیا فیلم شهر و مرکز آفرینش منشور هنر.

مهر نوشت:مرکز آفرینش منشور هنر در خیابان انقلاب، خیابان استاد نجات الهی، کوچه مراغه پلاک ۲، طبقه سوم واحد ۴ واقع شده است.


کد خبر: 87805

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchm6n6.23nqvdftt2.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com