محسن محسنینسب در گفتگو با هنرنیوز؛
حاشیهها باعث بدبین شدن مردم نسبت به سینما شد
1 مرداد 1392 ساعت 13:19
محسن محسنینسب فیلمنامه نویس و کارگردان سینما گفت: متاسفانه در سال گذشته مشکلاتی برای سینما به وجود آمد و حاشیههایی در خصوص اکران برخی فیلمها و همچنین حوادث خانه سینما به وجود آمد و باعث بدبین شدن مردم نسبت به سینما شد.
محسن محسنینسب فیلمنامه نویس و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: فیلمنامه فیلم سینمایی «۲۲ روز در غزه» با تم اجتماعی، سیاسی و ملودرام را آماده ساخت داشتم، اما بنا به دلایلی که یکی از آنها عدم حمایت از من برای ساخت این فیلم بود، از ساختن آن منصرف شدم.
وی افزود: من برای این فیلمنامه نزدیک به دو سال وقت صرف کرده بودم و قرار بود در صورت حمایت این فیلم با توجه به موضوع و مضمون خود در کشورهای ایران و لبنان فیلمبرداری شود. من حتی برای تصویب شدن فیلمنامه این فیلم از سوی جنبش حماس در حدود تا ماه در رفت و آمد بودم و چندین بار فیلمنامه بازنویسی و دستخوش تغییرات مختلف شد تا از سوی جنبش حماس مورد تایید قرار گیرد.
برای ساخت فیلم «۲۲ روز در غزه» تحقیقات مفصلی را انجام داده بودم
محسنی نسب در ادامه تصریح کرد: متاسفانه این فیلم توسط من ساخته نخواهد شد و آن گونه که شنیدهام یک کارکردان فیلم اولی این فیلم را به زودی خواهد ساخت. از سویی قصه این فیلم سینمایی درخصوص وقایع جنگ ۲۲ روزه غزه و مسایل روز منطقه خاورمیانه بود و من برای ساخت این فیلم تحقیقات مفصلی را انجام داده بودم و ساخت آن برایم از اهمیت بالایی برخوردار بود، اما متاسفانه گویا قسمت نبود که من سازنده این فیلم سینمایی باشم.
وی خاطرنشان کرد: من برای ساخت فیلم سینمایی «۲۲ روز در غزه» نیاز به کمک مالی داشتم و در کنار آن بودجهای را نیز خودم به عنوان سرمایه گذار برای ساخت آن فیلم فراهم کرده بودم. با توجه به منتفی شدن ساخت آن فیلم، این روزها روی فیلمنامهای با نام «شعله» کار میکنم که بتوانم با بودجهای که فراهم کردم، هر چه زودتر این فیلم را برای ساخت آماده کنم.
فیلم «شعله» اثری روشنگرانه در خصوص حضور آمریکاییها در منطقه است
کارگردان فیلم «یاسهای وحشی» با اشاره به مضمون فیلم جدید خود تاکید کرد: فیلم سینمایی «شعله» اثری روشنگرانه در خصوص اعتراض به حضور آمریکاییها در منطقه خاورمیانه است. در واقع من دو فیلم نامه سینمایی دارم که هر دو اینها در خصوص حضور امریکا در منطقه است و با بودجه شخصی خودم در صورت فراهم شدن امکانات ساخته خواهند شد.
وی اضافه کرد: هر دو این فیلمها به سینمای بدنه تعلق دارند و با توجه به بودجه محدودی که من دارم ساخته میشوند. اگر شرایط و به خصوص بودجه این امکان را به من میداد، حتی حاضر بودم فیلم سینمایی «جنگ روزه غزه» را هم خودم با بودجه خودم بسازم. اما چون این فیلم نیاز به پیش تولید زیاد وهمچنین بودجه بالایی داشت، نتوانستم کار را کلید بزنم. متاسفانه دلیل اینکه من برای ساخت این فیلم سینمایی ملی که در راستای سیاستهای نظام هم هست را در بخش مالی حمایت نکردند و من از این بابت دلخور هستم.
برای فیلم «یاسهای وحشی» در زمان اکران خود ۱۰ میلیون بلیت فروخته شد
محسنی نسب یادآور شد: هر فیلمی در سینمای ایران یک فروش حداقلی دارد. من با توجه به اینکه متعلق به سینمای بدنه هستم و به کارم تسلط کافی دارم میدانم که چگونه اثری بسازم که ازسوی مخاطب مورد استقبال قرار گیرد. به عنوان مثال من فیلمی به نام «یاسهای وحشی» را در کارنامه سینمایی خودم دارم که در زمان اکران عمومی خود موفق به فروش بسیار بالایی در گیشه سینماها شد وانبوه مخاطبان را از همه اقشار مختلف جامعه به سالنهای سینما کشاند. تا جایی که ۱۰ میلیون بلیت برای این فیلم فروخته شد. ۱۰ میلیون بلیت برای یک فیلم سینمایی در شرایط کنونی سینمای ما یعنی اینکه یک فیلم سینمایی ۶۰ میلیارد تومان فروش داشته باشد.
وی در ادامه عنوان داشت: امروز وضعیت سینما به لحاظ جذب مخاطب اصلا مساعد نیست و فیلمهای مختلف سینما فروش چندان بالایی را ندارند. شما اگر امروز بخواهید مقایسهای بین فروش چهار فیلم سینمایی آقای «مسعود ده نمکی» با فیلمی مثل «یاسهای وحشی» به لحاظ تعداد فروش بلیت داشته باشید. میبینید که چهار فیلم وی به اندازه نصف فیلم من فروش بلیت نداشتهاند.
فیلم جهان بینی و برداشت یک کارگردان از جامعه است
محسنی نسب افزود: متاسفانه در سالهای اخیر مشکلاتی که برای سینما به وجود آمده مثل حوادث و حاشیههایی که در سال گذشته در خصوص اکران برخی از فیلمها و همچنین حوادث خانه سینما به وجود آمده است و سیاست داخل فعالیتهایی سینمایی شده، باعث بدبین شدن مردم به سینما شده است. در نتیجه مردم نسبت به سینمارفتن بدبین شده و کمتر علاقهای به رفتن به سالنهای سینما داشته باشند. این در حالی است که تعدادی از مخاطبان سینما همچنان علاقه به فیلم دیدن در سالنهای سینما دارند.
وی ابراز داشت: فیلم جهان بینی و برداشت یک کارگردان از جامعه است که در آن زندگی میکند و با توجه به همین جهان بینیاش که یک کارگردان میتواند به کمک جامعه بیاید. به عنوان مثال آقای «اصغر فرهادی» دغدغه اصلیاش در فیلمهایی که تاکنون برای جامعه ما ساخته پرداختن به دروغگویی در خانوادهها است. بنابراین هر کارگردان یا فیلمنامه نویسی میتواند با توجه به دغدغهای که دارد دست به تولید اثر هنری خود بزند.
کد خبر: 61425
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchmkn-.23nzidftt2.html