رحمانیموحد در گفت و گو با هنرنیوز؛
انتظام بخشی به تشکلها و واحدهای گردشگری الویت سال ۹۴
26 اسفند 1393 ساعت 9:51
معاون گردشگری کل کشور تأکید کرد: تمرکز سازمان گردشگری بر روی انتظامبخشی تشکلها و واحدهای گردشگری در سال ۹۴ است.
مرتضی رحمانی موحد در گفت و گو با خبرنگارهنرنیوز؛ با بیان این که بحث ویزای الکترونیک همچنان در دولت در حال بررسی است، افزود: به دلیل وجود پروندههای متعدد در صف تصمیمگیری دولت هنوز نوبت به این پرونده نرسیده است و زمان دقیقی برای پایان بررسی نمیتوان تعیین کرد. فعلاً موضوع آن در کمیسیونها و کمیته فنی دولت مطرح شده است.
سال ۹۴ حسابهای اقماری راهاندازی میشود
وی درباره قول سازمان مبنی بر راه اندازی حسابهای اقماری تا پایان سال ۹۳ نیز توضیح داد: شاکله اصلی آن تا پایان امسال تهیه شد و تفاهم نامه خود را با مرکز آمار منعقد کردیم و کمیته کارشناسی آن را تشکیل دادیم. تمام طرحها و سوابق قبلی را هم مطالعه کردیم . کار سادهای نیست. بخشی از این کارها دیده شده بود و باید انجام می شد. مهم آن است که برای راهاندازی حساب اقماری دو دستگاه بانک مرکزی و مرکز آمار باید به ما کمک کنند. و گرنه ما به تنهایی که نمیتوانیم چنین کاری را انجام دهیم. بنیان آن را گذاشتیم و در سال ۹۴ این موضوع را نهایی میکنیم.
سال ۹۴ انتظام بخشی به تشکلها و واحدهای گردشگری
معاون گردشگری درباره الویت خود در سال ۹۳ هم گفت: ما در این سال تمرکز خود را گذاشته بودیم بر تقویت بنیان خانوار گردشگری یعنی دستورالعملها و نگاهها به این سمت و سو بود. مصوبه شورای امنیت کشور، اصلاح آییننامه، بحث آیین نامه راهنمایان از جمله موضوعات مطرح شده است. سال ۹۴ هم انتظام بخشی به تشکلها و واحدهای گردشگری الویت اصلی ماست.
بررسی جشن راهنمایان گردشگری جهان پس از نوروز
وی درباره حمایت از راهنمایان برای حضور بیش از ۳۰۰ تن از راهنمایان گردشگری جهان در سال ۲۰۱۷ در ایران و این که آیا بودجه خاصی برای این منظور در نظر گرفته خواهد شد، بیان کرد: قطعاً ما دربرگزاری جشن به آنها کمک خواهیم کرد. اما اینها پیش از برنده شدن یکسری قولها را به مسئولان کنوانسیون فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری دادهاند. ما باید با روسای کانون سراسری انجمنهای صنفی راهنمایان سراسر کشور جلسه بگذاریم و ببنیم چه باید کرد. کدام برنامه قطعی است برای کدام برنامه ظرف این دوسال مجدداً میتوان برنامهریزی کرد. پس از نوروز این مسأله پیگیری خواهد شد.
کمک ۳۵۰ میلیارد تومانی صندوق توسعه
او درپاسخ به این پرسش که صندوق توسعه تا کنون به چند پرونده سرمایهگذاری در حوزه گردشگری بودجه تخصیص داده است، اظهار داشت: بالای ۳۵۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه برای اجرای طرحهایمان کمک گرفتیم.
صحبت با گمرک و سازمان توسعه تجارت زمانبر است
رحمانی موحد همچنین در مورد ورود کالاهای مورد نیاز گردشگری و تفاهم با گمرک نیز توضیح داد: هم با گمرک و هم سازمان توسعه تجارت به دلیل وجود کمیسیونی که مقررات واردات و صادرات و آییننامه مختص آن را تهیه میکند، صحبت کردیم. این موضوع با نگاه به تولید داخلی باید بررسی شود که اندکی زمانبر است چون برخی از این کالاها، ورودی خارج است.
وی درمورد این که بدترین و بهترین اتفاق سال ۹۳ در حوزه گردشگری چه بود ، گفت: عجب سوال سختی باید به آن فکر کنم! الان چیزی به خاطر نمیآورم.
کد خبر: 80055
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchmvn6.23nvmdftt2.html