گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو و چهارمین اجلاس صدا؛

صوفی: عملکرد بعضی از شبکه های رادیویی به طور مستقل مورد ارزیابی قرار می گیرد

11 ارديبهشت 1391 ساعت 15:38

محمدحسین صوفی در نشست رسانه ای دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو و چهارمین اجلاس صدا گفت: در دوازدهمین دوره جشنواره رادیو عملکرد برخی از شبکه های رادیویی به صورت مستقل مورد ارزیابی قرار می گیرند که این شبکه ها عبارتند از شبکه نمایش، شبکه نوا، شبکه قرآن و نغمات آیینی است.



نشست رسانه ای دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو و چهارمین اجلاس صدا صبح امروز ۱۱ اردیبهشت با حضور محمد صوفی معاون صدا و رضوی نژاد دبیر جشنواره و اجلاس در سالن کنفرانس معاونت صدا ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمدحسین صوفی معاون صدا گفت: دوازدهمین جشنواره رادیو و چهارمین اجلاس جهانی صدا در اردیبهشت ماه در منطقه زیبا کنار گیلان برگزار می شود که اساس برگزاری این جشنواره ایجاد فرصتی کلیدی و حساس برای تجلی نوآوری های رادیو است.
وی افزود: جشنواره رادیو که مدت ها است به جشنواره ای بین المللی تبدیل شده است با هدف دستیابی به ایده های خلاق، نو و مبتکرانه و باز اندیشی و ارتقا دانش نظری و عملی همکاران در رادیو و معرفی توانمندی های شبکه ها و برنامه سازان و ایجاد زمینه ای برای بروز استعدادها برگزارمی شود.
صوفی ادامه داد: این جشنواره در دو بخش ملی و بین المللی برگزار می شود که در هر دو بخش آثاری از شبکه های ملی و برون مرزی و بخش های خبری در زمان تعیین شده برای ارزیابی و حضور در جشنواره ارسال شد. در بخش برنامه های داخلی مجموعا ۵۱۲ اثر به ستاد رسید که نسبت به دوره یازدهم جشنواره ۱۱ درصد افزایش داشته است که این بخش خود شامل دو بخش دیگر می شود که بخش روتین و رویش است که در بخش روتین ۲۶۶ اثر در زمینه های صبحگاهی، آموزشی، اقتصادی، دفاع مقدس، گفتگو محور و اذان گاهی به دست ما رسیده همچنین در بخش رویش که امسال این بخش به منظور شناخت خلاقیت های موجود در رادیو به جشنواره اضافه شده هر فردی با هر موقعیت اجتماعی می توانست برنامه ای رادیویی تولید کند که در این بخش نیز حدود ۲۴۶ اثر به دست ما رسید.
معاون صدا تاکید داشت: در بخش بین المللل ۲۹۶ اثر از شبکه ها و کشورهای مختلف به دبیرخانه ارسال شد که نسبت به دوره های قبلی ۶۳ درصد رشد داشته ایم که در این بین ۷۳ اثر به مرحله نهایی راه یافتند که مربوط به ۱۳ کشور خارجی، ۱۲ مرکز استانی و ۹ شبکه رادیویی ملی است که ۱۶ اثر در این بخش شایسته دریافت جایزه است.
محمدحسین صوفی از تفاوت برگزاری این دوره جشنواره با دوره های گذشته چنین گفت: در این دوره عملکرد برخی از شبکه های رادیویی به صورت مستقل مورد ارزیابی قرار می گیرند که این شبکه ها عبارتند از شبکه نمایش، شبکه نوا، شبکه قرآن و نغمات آیینی است. در جشنواره دوره دوازدهم بخشی ویژه با عنوان بیداری اسلامی با توجه به رویکرد کشورهای اسلامی نیز خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: چهارمین اجلاس جهانی صدا نیز همزمان با جشنواره رادیو برگزار خواهد شد که به منظور ارتقا سطح کمی و کیفی ادبیات پژوهشی و حرفه ای در مورد رسانه های شنیداری و رادیو و ایجاد خلاقیت و انگیزه و ایجاد زمینه ای برای تبادل نظر برای اندیشمندان و محققان ارتباطات برگزار می شود.
معاون صدا تاکید داشت: در چهارمین اجلاس مقالاتی پیرامون هشت موضوع رادیو و جامعه، رادیو در عصر رسانه های نوپدید،کودک و خانواده، رادیو و موسیقی، رادیو و پیشرفت اقتصادی، رادیو و درام، رادیو و مطالعات کاربردی و هویت ملی و جهانی شدن خواسته شده است که ۱۶۳ مقاله به دست ما رسید که نسبت به دوره قبل ۱۶ برابر افزایش داشته ایم. که در ابتدا چکیده مقالات چاپ شده و در زمان برگزاری اجلاس توزیع و در پایان اجلاس مقلات برگزیده به صورت مکتوب در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد که البته به ۱۶ نفر از برگزیدگان جایزه اهدا می شود.
صوفی ادامه داد: در سه روز برگزاری اجلاس کارگاه های متعدد با حضور شرکت کنندگان و اساتید داخلی و خارجی برپا خواهد شد و طرح ۴+ ۱۲که در جشنواره دوازدهم از مخاطبان رادیو به ۴ سوال شبکه های مختلف رادیویی پاسخ دهند که برگزیدگان جوایزی اهدا می شد و همچنین طراحی پوستر جشنواره سیزدهم را به مسابقه گذاشته ایم و هر هنرمندی می تواند در طراحی پوستر جشنواره فعالیت کند.
وی در پایان اظهار داشت: در دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو و چهارمین اجلاس جهانی صدا ۲۶ کشور و ۴۰ میهمان خارجی و حدود ۸۰۰ میهمان داخلی حضور دارند.


کد خبر: 40095

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchmvnk.23nvwdftt2.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com