در مراسم رونمایی از سامانه صدور مجوز بند «ب» عنوان شد:

بیشتر كشورها بودجه‌ای كه برای گردشگری می‌گذارند، بیشتر از بودجه‌ی دفاعی است!

3 مرداد 1391 ساعت 11:21

كارشناس فن‌آوری اطلاعات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت:بسیاری از كشورها بودجه‌ای كه برای گردشگری می‌گذارند، بیشتر از بودجه‌ی دفاعی است؛ ولی چون ما از فن‌آوری اطلاعات در این مسیر استفاده نكرده‌ایم، نمی‌توانیم این جریان را مدیریت كنیم.


علی‌اكبر جلالی ـ كارشناس فن‌آوری اطلاعات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ـ در مراسم رونمایی از سامانه صدور مجوز بند «ب» که ظهر دوشنبه در سالن اجتماعات موزه ملی ایران برگزار شد، درباره‌ی اهمیت پرداختن به گردشگری الكترونیكی بیان كرد: خواهش می‌كنیم این پروژه‌ی الكترونیكی كه راه‌اندازی شد، یك نوع اجبار هم داشته باشد تا به سرانجام برسد.

او یادآور شد: متمركز كردن محل صدور مجوزهایی كه آقای غمخوار درباره‌شان صحبت كرد، آسان نیست، چون ساختار دولتی ایران را خوب می‌شناسم و هر كسی خود را بانی كار می‌داند. برای همین به نتیجه نمی‌رسید

این استاد دانشگاه اضافه کرد: بهترین نتیجه را می‌توان از نظام اداری و دولت الكترونیكی طراحی‌شده گرفت. فقط باید به دستگاه‌های دیگر فشار آورید تا این كار را انجام دهند.

جلالی با بیان این‌كه گردشگری امروز دانش‌بنیان است، خاطرنشان کرد: گردشگر قبل از سفر، مطالعه می‌كند و منافعش را می‌سنجد و همین طوری برای تفریح سفر نمی‌رود. حالا ما برای این گردشگران چه ابزاری برای مطالعه فراهم كرد‌ه‌ایم.

وی تشریح کرد: بسیاری از كشورها بودجه‌ای كه برای گردشگری می‌گذارند، بیشتر از بودجه‌ی دفاعی است؛ ولی چون ما از فن‌آوری اطلاعات در این مسیر استفاده نكرده‌ایم، نمی‌توانیم این جریان را مدیریت كنیم.

او با اشاره به اهمیت اطلاعات در دنیای گردشگری و هزاره‌ی سوم اظهار کرد: در حال حاضر كشورهای زیادی به این موضوع پی برده‌اند و روی آن متمركز شده‌اند.

جلالی توضیح داد: مثلا عربستان می‌خواهد «فیس‌بوك حلال» را راه‌اندازی كند. عربستان هم از فیس‌بوك خوشش نمی‌آید، ولی چون تأثیر آن را می‌داند، فیس‌بوك حلال را راه‌اندازی می‌كند.

او از مسؤولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خواست، حالا كه منابع اطلاعاتی مدارس كشور برای چهار سال آینده در حال تغییر است، كتاب‌هایی را به گردشگری اختصاص دهند و در نظام آموزشی دخالت كنند تا مبانی گردشگری توسعه یابد.

این استاد دانشگاه درباره تحولات الكترونیكی دنیا و عقب‌ماندگی‌های ایران در مقابل آن‌ها تاکید کرد و گفت : ما ۳۰ سال در دولت الکترونیک از دنیا عقب هستیم.

وی متذکر شد: خیال نكنید گردشگری الكترونیكی سیم و كابل است، بلكه تفكر و باور است و نباید از آن ترسید، چون ما در حال حاضر منابع و اعتبارات را در اختیار داریم. فقط كافی است كسانی كه در حوزه‌ی فن‌آوری اطلاعات این سازمان كار كنند آینده‌نگری داشته باشند.

جلالی كه در این مراسم درباره‌ی دولت الكترونیكی سخن می‌گفت، ناگهان با قطع شدن سیستم الكترونیكی سالن موزه‌ی ملی مواجه و مجبور شد سخنانش را بدون پاورپوینت ادامه دهد.

در پایان این مراسم هم سامانه‌ی الكترونیكی صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی با حضور مقامات حاضر در این مراسم رونمایی شد و مجوز بند «ب» اولین متقاضی از استان فارس به‌صورت دستی و نمادین توسط رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داده شد.


کد خبر: 43975

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchmwnk.23nxqdftt2.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com