گزارش نشست مطبوعاتی فیلم «ملکه»؛
باشه آهنگر: هنوز دین خودم را به سینمای جنگ ادا نکردم
19 بهمن 1390 ساعت 12:16
محمدعلی باشه آهنگرکارگردان فیلم «ملکه» گفت: هنوز دین خودم را به سینمای جنگ ادا نکردم و تمام تلاشم این بود که اگرارجاعاتی هم در فیلم وجود دارد به روز عقب مانده نباشد.
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «ملکه» با حضور «محمدعلی باشه آهنگر»کارگردان فیلم ،«علیرضا زریندست» مدیر فیلمبرداری، «سیدابوالقاسم حسینی» تهیهکننده، «عباس بلوندی» تهیهکننده صحنه و لباس،«حمیدآذرنگ»، «مصطفی زمانی» ،«میلاد کیمرام» بازیگران فیلم ،« حسین معززنیا» منتقدسینما و «محمد گبرلو» مجری و منتقد سینما دربرج میلاد برگزار شد.
دراین نشست علیرضا زرین دست اظهارداشت: ساخت فیلم سینمایی «ملکه» خیلی سخت بود و تمام عوامل در حد خودشان تلاش کردند که این فیلم ساخته شود.
وی افزود: یکی از زیباترین چیزهایی که در «ملکه» وجود دارد شخصیت جمشید است و برای اولینبار که فیلمنامه را خواندم تحت تأثیر این شخصیت قرار گرفتم و امیدوارم مخاطبان این فیلم را دیده و با انصاف و عدالت درباره آن فضا قضاوت کنند. چون ما در خیلی از قسمتهای فیلم برای گرفتن و یا نگرفتن سکانسی ازفیلم مشکلات و مشقتهای زیادی داشتیم .
زرین دست عنوان داشت: فکر می کنم وقتی که یک فیلم را نقد می کنیم و دوباره آن را نسازیم و با عدالت و انصاف آن را نقد کنیم. این کار قبل از اینکه شروع شود من با آقای باشه آهنگر در ارتباط بودم واز ۶ ماه قبل از تصویربرداری فیلم با هم در ارتباط بودیم و در فیلم فرزند خاک هم این ارتباط وجود داشت ولازم نبود که سبک کارشان را بشناسم. در خیلی از قسمت ها برای درآوردن سکانس ها، مرارت های زیادی کشیدیم.
سیدابوالقاسم حسینی تهیه کننده فیلم هم گفت: این کار با کارهای دیگرمتفاوت و بسیار سخت بود چون نسبت به دیگر فیلمهای جنگی متفاوت بود و ازهمه عوامل فیلم تشکر می کنم.
درادامه این نشست « محمدعلی باشه آهنگر» کارگردان فیلم عنوان داشت: هنوز دین خودم را به سینمای جنگ ادا نکردم و تمام تلاشم این بود که اگرارجاعاتی هم در فیلم وجود دارد به روز باشد و فیلم ام عقب مانده نباشد. ازطرفی امکانات سینمای ما بیشتر از این نبوده و سینمای ایران حرف های زیادی برای گفتن دارد که گفته نشده است.
باشه آهنگرادامه داد: من عاشق فضایی مانند فیلم «ملکه» هستم وفکر می کنم در این فضاها شخصیت ها را می توان معرفی کرد در ۲۰ دقیقه اول شاید بتوان برخی از فضاها را ازفیلم حذف کرد.همچنین میخواستم یک فضای نزدیک به قطعنامه را نشان دهیم.
وی خاطرنشان کرد: احساس کردم ریتم کند زندگی در فضای جنگ باید باشد. در استفاده از شخصیت ها ، فضا و جلوه های ویژه برخی از دوستان ریتم کندی را در نظر می گیرند که من آن را دوست ندارم. بیشترین دغدغه من درآمدن فضاهای فیلم بود. ما برای این فیلم ۱۰ ماه پژوهش کردیم و با ۱۲۰ نفر گفتگو و صحبت کردیم و اما بیشتر دانسته های ما مربوط به همان اطلاعاتی شد که من در دوره جنگ در آنجا بودم ازنزدیک دیدبانهای مختلفی را دیدم و تمام اطلاعات را از نزدیک کشف کردیم.
کارگردان فرزند خاک یادآورشد: تلاش کردیم که روح در فیلم نباشد چون تمام روح ها را تلوزیون رو کرده است .در سال هشتم جنگ و قطعنامه بچه های جنگ چیزی برای از دست دادن نداشتند و هیچ وقت ترس به معنای واقعی که همه فکر می کنیم درجنگ وجود نداشته است.
درادامه این نشست «حسین معززی نیا» هم در نقد فیلم گفت: ملکه مهمترین خلع خود را ازامکاناتی به دست می آورد و آن هم رو آوردن به ملودرام هایی است که عناصری از جنگ در آنها باشد. سینمای جنگ نیاز به ثبت موقعیتهای دارد که کمتر به آنها پرداخته شده و ملکه به وجهی از جنگ می پردازد که کمتر در جنگ به آنها پرداخته شده است.
این منتقد سینما یادآورشد: سینمای جنگ نیاز به ثبت واقعیتهایی دارد که آن واقعیتها مستند هستند و اگر به این مستندات رسیدگی و پرداخت نشود شاید خیلی از این واقعیتها به دست فراموشی سپرده شود. درملکه هم فیلمساز سعی کرده به این وجه از داستان که مخاطبان اطلاعات زیادی از آن ندارند بپردازد.
وی ابرازداشت: لوکیشن پالایشگاه را ما کمتر در فیلم های سینمایی دیدیم و با اعتماد این فیلم داستان آدم هایی است که در جنگ وجود داشته اند و فیلمساز بادقت تلاش کرده که همین وجه خوب و باورپذیر دربیاید. ازطرفی فیلمبرداری فیلم منحصر به فرد و در بیشتر نماها تلاش شده که به درستی کار انجام شود.
معززی نیا تاکید کرد: در جاهایی فیلم مشکل ریتم دارد و به نظرم یک جاهایی کندی ریتم احساس می شود. یک مقدار فضا و شخصیتها دیر به مخاطب معرفی می شوند و به نظر می تواند در مونتاژ دوباره دیده شود اما در نیمه دوم ریتم فیلم بهتر می شود.
درادامه زرین دست تصریح کرد: وقتی دور یک تیم جمع می شوید و احساس می کنید آدمهایی وجود دارند که همه امواج هستند و متن اصلی جذابیت دارد و خود آن آدم شما را وادارمی کنند که کار خوب شود و باشه آهنگر ذهن خوبی دارد و انسانی هوشمند است.
«مصطفی زمانی» بازیگر فیلم هم گفت: در این فیلم سخت آسانترین کار برای من بود و تشکر می کنم که همه برای این فیلم زحمت کشیدند.
درپایان «میلاد کی مرام» بازیگر نقش اصلی فیلم هم خاطرنشان کرد: خیلی از گروه ما اینجا نیامدند از همه آنها تشکر می کنم از تهیه کننده کارهم تشکر می کنم که همه عوامل را جمع کرد تا فیلمی خوبی را بسازد.
کد خبر: 36955
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchmwnx.23n-mdftt2.html