در دومین نشست هماندیشی تورآوران ایران، گروهی از تورگردانان اعلام شد:
وضعیت زمین غرفههای ایران تا كنون در هیچیك از این ۲۳ نمایشگاه مشخص نشده است
26 تير 1391 ساعت 11:59
رییس جامعهی تورگردانان ایران گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان عوارض خروج از کشور برای توسعهی صنعت گردشگری است، برای پرداخت حقوق كارمندان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیست.
به گزارش هنرنیوز، ابراهیم پورفرج در دومین نشست هماندیشی تورآوران ایران گفت: سالانه ۴۰۰میلیارتومان بهعنوان عوارض خروج از كشور گرفته میشود. ما چند سال پیش با نمایندگان مجلس گفتوگو و حتا تفاهم كردیم كه این پول به صندوق حمایت از توسعهی صنعت گردشگری واریز شود. پیشنهاد و طرح آن را هم دادیم و قبول شد. حالا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باید روی این موضوع نظارت و نه دخالت.
وی با اشاره به این که تلاش كردیم برای نمایشگاههای خارجی بودجه بگیریم، ولی حالا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نمایشگاهها را برگزار میكند. پس لطفا پول عوارض را كه قرار شده بود در صندوق حمایتی قرار گیرد و توسط بخش خصوصی و با حمایت بخش دولتی هزینه شود، در مسیر اصلی خود قرار دهید.
او متذکر شد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سال گذشته از این پول ۱۰میلیارد تومان را گرفت و امسال هم ۴۵میلیارد تومان را گرفته است. این پول را ندادهاند كه حقوق كارمندان را بدهند. این پول برای توسعهی صنعت گردشگری است و معنی آن، پرداخت حقوق كارمندان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیست.
پورفرج تأكید كرد: این پول را باید برای ساخت هتلها و زیرساختها خرج كرد و بخشی از آن را به تبلیغات اختصاص داد.
وی افزود: با این ۴۰۰میلیار تومان سالانه میتوان بسیاری از مشكلات صنعت گردشگری را در كمترین زمان ممكن حل كرد. حتا اگر ۵۰ درصد آن را هم اختصاص دهند، خیلی از مشكلات حل میشود.
او تصریح کرد: به نظر میرسد سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اصلا به یاد این جریان نبوده است. اجازه دهید این پول به چرخهی صنعت گردشگری وارد شود.
رییس جامعهی تورگردانان ایران بیان كرد: امیدوارم با تشكیل صندوق حمایت از صنعت گردشگری و اختصاص ۲۰۰میلیارد تومان از پول عوارض خروج از كشور به این صندوق، بسیاری از مشكلات حل شود.
پور فرج با اشاره به این که نباید ورود وسایل نقلیهی گردشگران به شهرها با مشكل مواجه شود، از تفاهم جامعهی تورگردانان با استانداران برای حل مشكل ورود وسایل نقلیهی گردشگران به محدودههای شهری خبر داد.
او گفت: اگر با این مشكل مواجه شدید، به جامعهی تورگردانان اطلاع دهید تا آن را پیگیری كنیم.
وی اعلام کرد: هفتهی پیش با معاون گردشگری به تفاهم رسیدیم كه تا پایان سال، از پنج كشور دنیا توراپراتورهایی را با هدف آشنایی با ایران بیاوریم.
پورفرج همچنین از برنامهریزی برای حضور در ۲۳ نمایشگاه بینالمللی خبرداد که تعدادی از این نمایشگاهها، در بازارهای سنتی و تعداد دیگری در بازارهای جدید هستند.
او ادامه داد: یك مشكل وجود دارد و آن این است كه تا كنون وضعیت زمین غرفههای ایران در هیچیك از این ۲۳ نمایشگاه مشخص نشده است. ما برای گرفتن زمین غرفهی ایران در نمایشگاه گردشگری آلمان «ITB» یك هفته بیشتر وقت نداریم، اگر اقدام نكنیم، دوباره باید زمین دورافتادهای را با قیمت بالا اجاره كنیم و همان اتفاق سال پیش تكرار میشود.
وی بیان كرد: هنوز نمیدانیم شرایط ما برای حضور در نمایشگاههای بینالمللی چگونه خواهد بود. این در حالی است كه تورگردانان باید به این نمایشگاهها بروند، پس لازم است بودجهای تعریف شود و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حمایت كند.
پورفرج در ادامهی این نشست به برخی قوانین دستوپاگیر گمرك برای ورود خودروهای گردشگران اشاره كرد و ادامه داد: این قوانین فقط خاص ایران است، چون تصور این است كه ماشینهای مسابقهیی با هدف فروش به ایران وارد میشوند، در حالی كه آنها خودروهای گذری هستند و باید از ایران خارج شوند؛ اما دولت دو برابر قیمت این خودروها را بهصورت تضمین بانكی میگیرد؛ كدام آژانس اینقدر پول دارد؟
او به برخی چالشهای تورگردانان برای ورود گردشگر اشاره و اضافه كرد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بخش خصوصی را رها میكند و آنها هم مجبورند با گمرك و نیروی انتظامی درگیر شوند. البته نیروی انتظامی در چند سال اخیر خیلی كمك كرده است.
کد خبر: 43551
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdchzmnk.23nxmdftt2.html