نخستين كتاب دانستنيهاي ايران منتشر شد
1 آذر 1389 ساعت 14:41
مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم از انتشار مجموعه جديد «دانستنيهاي ايران» با عنوان «عرفان و تصوف در ايران» در راستاي تعميق هويت ملي دانشجويان خبر داد.
به گزارش هنرنیوز از پايگاه اطلاعرساني دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي، نخستين كتاب دانستنيهاي ايران با عنوان «عرفان و تصوف در ايران» به قلم رضا تابش، سيام آبان ماه در دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي رونمايي شد.
در اين مراسم «دكتر علي آدمي»، مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم با بيان اين كه اين معاونت در راستاي هويت بخشي و ارتقاء آگاهي قشر دانشجو در ارتباط با فرهنگ و تمدن ايران اسلامي برنامهها و اقدامات متعددي انجام داده است، افزود: يكي از اقدامات موثر براي دستيابي به اين هدف، انتشار مجموعه دانستنيهاي اساسي در حوزههاي مختلف ايرانشناسي است.
دكتر آدمي با بيان اينكه دانشجويان به عنوان قشر تاثيرگذار و مديران آينده بايد شناخت عميقتر و وسيعتري درباره خصوصيات و سرمايههاي فرهنگي و تمدني كشور خود داشته باشند، افزود: در اين باره دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم اقدام به چاپ و توزيع دانستنيهاي ايران در دانشگاههاي كشور كرده است.
وي با اشاره به تنوع و تكثر فرهنگ و خردهفرهنگها در ايران افزود: يكي از راههاي تبديل تهديد به فرصت، تقويت و تحكيم هويت ملي در دانشجويان است كه اين مهم از طريق آگاهي بخشي به دانشجويان در حوزه ابعاد و وجوه مختلف هويت ملي ايراني صورت ميگيرد.
دكتر آدمي افزود: مجموعه دانستنيهاي ايران با هدف معرفي و تبيين ابعاد مختلف حوزه ايرانشناسي، آگاهي بخشي و تعميق آگاهي قشر دانشجو، كسب شناخت گستردهتر و عميقتر پيرامون تمدن ايراني- اسلامي و تحكيم و تقويت هويت ملي اين بخش از جامعه منتشر شده است.
وي درباره ويژگيهاي «دانستنيهاي ايران» گفت: ارايه مطالبي درباره تنوع و گستردگي موضوعات مختلف فرهنگي، تمدني و هويتي جامعه ايران در گذشته و حال، پاسخگويي به چالشهاي هويتي قشر دانشجو نسبت به ايران از جمله ويژگيهاي دانستنيهاي ايران است. اين كتاب با زبان و قلمي شيوا و مناسب قشر دانشجو با استناد به منابع معتبر تاليف شده است.
مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي توضيح داد: اميدواريم مجموعه حاضر بتواند علاوه بر مخاطبان داخلي عامل ارتقاي آگاهي و علاقه دانشجويان خارج از كشور نسبت به سرزمين و كشورشان شود.
کد خبر: 20296
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciqrar.t1au32bcct.html