معاون صدای سازمان صدا و سیما در گفتگو با هنرنیوز؛

نقد «دهه ضرغامی» همراه با شاخصه‌های موجود

22 آبان 1393 ساعت 13:13

محمد حسین صوفی گفت: اگر بخواهیم یک ارزیابی دقیق، عادلانه و صادقانه از هر پدیده‌ای داشته باشیم می‌بایست که بر اساس یک سری شاخصه‌ها حرکت کنیم یکی از شاخصه‌ها توقعات مردم است.


بازدید محمد حسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما و مدیران رادیو از غرفه پایگاه خبری هنرنیوز صبح امروز صورت گرفت که صوفی طی گفتگویی با خبرنگار این رسانه در ارتباط با این پرسش مبنی بر اینکه فعالیت‌های عزت الله ضرغامی در طول مدت زمان مدیریتش چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: اگر بخواهیم یک ارزیابی دقیق عادلانه و صادقانه از هر پدیده‌ای داشته باشیم می‌بایست که بر اساس یک سری شاخصه‌ها حرکت کنیم یکی از شاخصه‌ها برنامه‌هایی است که در سازمان تولید شده است توقعات مردم میزان اعتبارات و امکانات رسانه ملی؛ توانایی رقبا و آنچه که آن‌ها در اختیار دارند از دیگر شاخصه‌هایی است که می‌توان بر اساس آن عملکرد سازمان صدا و سیما را در طول مدیریت ضرغامی رییس سازمان بررسی کرد.

معاون صدا در ادامه در ارتباط با فعالیت‌های دهه‌ای که ضرغامی ریاست سازمان صدا و سیما را بر عهده داشت گفت: رسانه ملی بدون تعارف در دهه گذشته توفیقات بسیار زیادی داشته است و نباید آن‌ها را نادیده گرفت. در حوزهای اطلاع رسانی به مردم و هر آنچه که برای آگاهی به آن‌ها نیاز است، در حوزه افزایش شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی و توسعه برنامه‌های تلویزیون و رادیو و همچنین در حوزه جذب مخاطب موفق عمل کرده‌ایم. در سال هزار و سیصد و هشتاد و سه «نُه» شبکه رادیویی داشتیم که در حال حاضر بیست و هفت شبکه رادیویی داریم.

وی در ادامه افزود: در طول روز بیش از پانصد ساعت برنامه‌های گوناگون تولید و پخش می‌شود ما در رسانه ملی بیش از هزار و چهارصد عنوان برنامه داریم که همچنان در حال تولید و پخش هستند و قطعاً هر کدامشان برای تاثیر گزاری که در نظر داشتیم به مرحله تولید و پخش رسیده است. تولید و پخش این حجم از برنامه نیازمند به داشتن نیروی انسانی بالنده و پویا دارد که بتوانند نیاز سنجی‌های متنوعی نیز داشته باشند تا بتوانیم هر لحظه با نظرات مخاطبان در اتباط باشیم. تمام این روندی که عرض کردم باعث می‌شود که ما یک رسانه فعال و پویا داشته باشیم. در طول ده سال در زمینه کادر سازی، برنامه سازی و همچنین نیاز سنجی از مخاطبین اقدامات مختلف و مثبتی صورت گرفته است.

صوفی این چنین ادامه داد: ما توانستیم پوشش شبکه‌های رادیویی را افزایش دهیم و همچنین همسان سازی در فرکانس‌ها ایجاد کنیم. هم اکنون تمام مردم در ایران عزیز می‌توانند از طریق انواع فرستنده‌ها می‌توانند به برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی سازمان صدا و سیما دسترسی پیدا کنند. این تجربیات قطعاً در سال‌های آینده کمک می‌کند تا دهه بعدی هم باشکوه پیش رود.

وی در ارتباط با انتخاب شدن سرافراز به عنوان رییس سازمان صدا و سیما گفت: با توجه به انتصاب دکتر سرافراز به عنوان رییس سازمان صدا و سیما بر اساس تجربه و تخصصی که در این زمینه دارد و همچنین که وی یکی از مدیران موفق رسانه ملی در بیست ساله اخیر بوده است و روحیه استراتژیک بودنش باعث می‌شود که آینده روشن تری را برای سازمان انتظار بکشیم. مردم ما انشالله از این پس شاهد رونق فعالیت‌های رسانه ملی در حوزه‌های مختلف خواهیم بود.

صوفی همچنین درباره توسعه شبکه‌هایی که در اصطلاح تخصصی هستند که نقد زیادی به آن‌ها نیز وارد است گفت: توسعه شبکه‌های رادیو تلویزیونی به دلیل پاسخ گویی به نیاز مخاطب است که باید به آن توجه کرد بخش دیگر آن به دلیل رقابت با شبکه‌های متنوعی است که در خارج از کشور فعالیت دارند و مخاطب ما را هدف خود قرار داده‌اند. تشخیص مدیران سازمان این بود که با توسعه شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی به صورت اختصاصی و تخصصی می‌توانند نیاز مخاطب را پاسخ دهند. لازم است که متناسب با نیاز مخاطب و جامعه و همچنین اهداف کلانی که مد نظر است یک نیاز سنجی دوباره‌ای صورت بگیرد که در آن راستا برنامه سازان کار خود را پیش ببرند.


کد خبر: 76312

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcirpay.t1aqz2bcct.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com