یک مسابقه خلاقانه در چهارمین جشنواره مد و لباس فجر

26 بهمن 1393 ساعت 16:36

بخش مسابقه چهارمین جشنواره مد و لباس فجر، میزبان طراحان لباسی خواهد بود که به شکل زنده اقدام به ططراحی لباس می کنند.


به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره مد و لباس فجر، در این دوره بخش ویژه ای به قسمت مسابقه جشنواره افزوده شده، که طراحان لباس به شکل زنده اقدام به طراحی لباس خواهند کرد.
در این برنامه راه یافتگان به بخش مسابقه طراحی لباس به صورت زنده با متریال‌های طراحی به طراحی لباس می‌پردازند و در نهایت به این شیوه طراح لباس سال انتخاب می‌شود.
این اقدام به منظور استعدادیابی و همچنین نمایش توانمندی طراحان لباس ایرانی صورت می پذیرد و تلاش شده تا شکل خلاقانه ای به هنر طراحی لباس نگاه ویژه ای شود.
امسال همچنین برای نزدیک تر شدن جشنواره به حوزه های سبک زندگی، سه بخش جدید کیف، کفش و طراحی پارچه هم علاوه بر بخش مسابقه طراحی لباس افزوده شده است.


کد خبر: 79292

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcirray.t1a332bcct.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com