سید هادی منبتی در گفتگو با هنرنیوز:
در زمینه خلق آثار سینمایی با موضوع «مهدویت» کم کاری کردیم
3 تير 1392 ساعت 13:12
مدیرعامل موسسه تصویر شهرگفت: در حالی که انتظار می رود در سینمای ایران، خلق آثاری با مضامین «مهدویت» و «انتظار» که جزو موضوعات کلیدی فق شیعه محسوب می شود نمود ویژه ای داشته باشد اما متاسفانه در این زمینه کم کاری شده است.
سید هادی منبتی کارشناس مسائل سینمایی و مدیر عامل موسسه تصویر شهر در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد کم کاری سینماگران در زمینه خلق آثاری با مضامین مهدویت و انتظار افزود: اگر چه تلویزیون نسبت به سینما در مورد بحث مهدویت و فلسفه انتظار تولیدات بیشتری داشته است اما در حوزه سینما به این موضوع کم توجه ای شده و ما آثاری چندانی در رابطه با فلسفه انتظار با پس زمینه مهدویت ، نداشتیم.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران یک کشور شیعه مذهب است و چشم تمامی شیعیان جهان به ایران دوخته شده و بحث انتظار و مهدویت نیز یکی از موضوعات کلیدی فق شیعی محسوب می شود طبیعی است که خلق آثاری با مضامین مهدویت وا نتظار در سینمای ایران نمود ویژه ای داشته باشد امری که متاسفانه در همه ابعاد هنری آن شاهد کم کاری هستیم .
منبتی با اشاره به فقر فیلمنامه نویسی در کشور ادامه داد: ما در همه ژانرهای سینمایی بویژه در موضوعاتی مثل « مهدویت » شاهد تولید فیلمنامه های قوی نیستیم و در این زمینه دچار فقر فرهنگی هم در زمینه کتاب ، داستان و بویژه فیلمنامه هستیم. به گونه ای که در حال حاضر ما فیلمنامه های خوب و فیلمنامه نویسان حرفه ای درک شور بسیار کم داریم.
وی با بیان اینکه در ایران به عنصر« فیلمنامه » که یکی از شاخصه های اصلی هر فیلمی در دنیا محسوب می شود کم توجه ای شده است تصریح کرد: با وجودی که درک شورهای صاحب سینما، سهم هزینه فیلمنامه نویس از کل بودجه فیلم حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد است اما این سهم در ایران ، بسیارن اچیز است به طوری که رغبتی برای فیلمنامه نویس برای تحقیق و پژوهش ایجاد نمی کند. این درحالی است که دستمزد یک سوپراستار برای بازی حتی در چند دقیقه فیلم ؛ بیش از ۱۰ برابر دستمزد یک فیلمنامه نویس است.ل ذا با توجه به دستمزد ناچیز فیلمنامه نویس ؛ چگونه باید انتظار نگارش فیلمنامه های خوب و قوی از فیلمنانویسان را داشت؟
مدیرعامل موسسه تصویر شهر یاد آورشد: چرا با وجودی که ما فیلمنامه نویسانی داریم که از پس کار تحقیق، پژوهش و نگارش فیلمنامه هایی در سطح بین المللی بر می آیند که مصداق آن ، حضور موفق فیلمهای ایرانی در عرصه بین المللی و جشنواره های معتبر دنیا است. پس چرا با اختصاص دستمزد بیشتر به فیلمنامه نویسان، انگیزهای آنان را در نگارش فیلمنامه های قوی تقویت نمی کنیم ؟ معتقدم اگرمی خواهیم شاهد خلق فیلمنامه های قوی باشیم باید جایگاه فیلمنامه نویسان را ارتقا دهیم و توجه بیشتری به لحاظ مالی به این طیف از هنرمندان داشته باشیم.
کد خبر: 59988
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciv3aw.t1a3v2bcct.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com