سید مسعود شجاعی طباطبایی:
با شكل گیری انقلاب، كاریكاتور مردمی شد
30 شهريور 1390 ساعت 16:14
رئیس خانه كاریكاتور ایران معتقد است: پیش از انقلاب كاریكاتور تنها در محافل روشنفكرانه جایگاه داشت اما پس از شكل گیری انقلاب، كاریكاتور مردمی شد.
به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری سید مسعود شجاعی طباطبایی با بیان این مطلب افزود: پس از انقلاب و تعطیل شدن مطبوعات، مردم با هنرمندان همگام شدند و در قالب شب نامه كاریكاتور وارد خانه های آنان شد.
او از استادانی همچون نجفی، خسروجردی، ضرغام نام برد و ادامه داد: كاریكاتور به واسطه حضور این افراد رسالت پیام رسانی داشت و به سرعت با مخاطبان خود ارتباط برقرار كرد.
او به سابقه ورود خود به حوزه هنری و دنبال كردن هنر كاریكاتور اشاره كرد و گفت: استاد خسروجردی یكی از مشوقان اصلی من برای ادامه این راه و ورود به حوزه هنری بود.
شجاعی طباطبایی افزود: این تشویق و حمایت از سوی استاد خسروجردی سبب شد تا كاریكاتور بزرگ را بر روی دیوار فرودگاه تهران طراحی كنم.
رئیس خانه كاریكاتور ایران گفت: كاریكاتور بعد از انقلاب با جنگ جدی تر مطرح شد و بسیاری از طرح های آن زمان تاثیرات زیادی داشت.
او یاد آور شد: ورود به موضوعات جنگ و انقلاب نیازمند هوش بالایی بود كه كاریكاتوریست های آن زمان از فرایند این ضریب هوشی برخوردار بودند.
کد خبر: 32347
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciypap.t1ar52bcct.html