در رونمایی فیلمنامه «کوروش کبیر» مطرح شد
آرزوی دوچرخهسواری با ایوبی/ مالیاتی که نباید از سینما گرفته شود
15 اسفند 1394 ساعت 10:20
مسعود جعفری جوزانی کارگردان سینما در مراسم رونمایی از فیلمنامه «کوروش کبیر» از آرزوهای خود درباره سینما و رفتار مدیران سینمایی گفت.
به گزارش هنرنیوز؛ عصر روز گذشته جمعه چهاردهم اسفند ماه مراسم رونمایی از فیلمنامه «کوروش کبیر» به نویسندگی مسعود جعفری جوزانی در محل شهر کتاب الف با حضور اهالی سینما برگزار شد.
مسعود جعفری جوزانی با اشاره به برگزاری این مراسم در شهر کتاب بیان کرد: دوست داشتم تا این مراسم در جایی برگزار شود که بوی کتاب دهد، این در حالی است که بسیاری از دوستان پیشنهاد برگزاری آن را در سالن های بزرگ داده بودند اما من فکر کردم که این محل بهترین جا برای برگزاری چنین مراسمی است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: ملت بزرگ ایران نشان داده است که هیچ گاه نا امید نمی شود، زمانی که درباره کوروش حرف می زنیم هرچند مستندات ناقصی درباره او در تاریخ وجود دارد، اما می توانیم با تمام وجود این شخصیت را حس کنیم. زمانی که ساخت این پروژه آغاز شود، دو کتاب بعدی این مجموعه نیز منتشر می شود.
این کارگردان سینما بیان کرد: کوروش به فرهنگ و زبان مردم احترام می گذاشت. او هرگز شمشمیر زن خوبی نبود و این کاملا برعکس شخصیتی مانند اسکندر است. کوروش هیچ گاه به فکر جهان گشایی نبود و این مردم بابل بودند که دروازه های این شهر را روی او باز کردند، او به پیروان تمام ادیان آزادی داد.
کارگردان فیلم سینمایی «یک مرد و یک خرس» با اشاره به اینکه اندیشه و خردگرایی همیشه ما را نجات داده است، بیان کرد: سینمای ایران نیازمند اتفاق هایی از این دست است که بتوان تاریخ این کشور را به تصویر کشید.
جعفری جوزانی با اشاره به یکی از آرزوهای بزرگ خود درباره تمیز بودن هوای تهران گفت: آرزو دارم ای کاش یک روز که به همراه دخترم در خیابان با دوچرخه تردد کنم و در همان زمان شاهد دوچرخه سواری حجت الله ایوبی و دیگر مسئولان سینمایی باشم و در هنگام گپ زدن با آنها، رییس سازمان سینمایی بگوید که آقای روحانی رییس جمهور کشورمان نگران فرهنگ کشور است و می گوید چرا بودجه سال ۹۴ را خرج نمی کنید، سال در حال تمام شدن است.
وی در بخش دیگری از صبحت های خود با بیان این مطلب که اگر امروز به صنعت سینمای ایران ایراداتی گرفته می شود به این دلیل است که ابزار مناسب برای این سینما وجود ندارد، توضیح داد: پیش از انقلاب ۵۰۰ سالن سینما داشتیم، اما امروز بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال از انقلاب، ۳۰۰ سالن سینما در سراسر کشور داریم که بسیاری از این سالن ها قابل استفاده نیست، معلوم است در چنین شرایطی مردم برای فیلم دیدن به سینما نمی روند. نباید فراموش کرد که ادبیات، فیلم، موسیقی و تئاتر زمانی مخاطب پیدا می کند که به رویت مردم برسد.
کد خبر: 89787
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciyyav.t1a3v2bcct.html