وزیر ارشاد در آیین تکریم از خادمان نهج‌البلاغه:

نهج‌البلاغه همه علوم را در بر می گیرد

23 مرداد 1391 ساعت 13:16

سیدمحمد حسینی گفت:نهج‌البلاغه پس از قرآن شاهکاری است که زمینه‌های گوناگون علوم را می‌توان در آن یافت.


به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در نخستین آیین تکریم از خادمان نهج‌البلاغه که شامگاه ۲۲ مرداد در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار شد، درباره این اثر اظهار کرد: نهج‌البلاغه در اوج فصاحت و بلاغت است، این کتاب، شاهکاری است که پس از قرآن، در زمینه‌های گوناگون، می‌توان نکات و مباحثی را در آن یافت.

وی افزود: ابن ابی الحدید درباره نهج‌البلاغه می‌گوید که یک سطر از نهج‌البلاغه هم‌طراز یکهزار سطر از نویسندگان دیگر عرب است. آیت‌الله خویی نیز در این درباره گفته است، هنگامی که علی(ع) در خطبه‌های نهج‌البلاغه وارد یک موضوع می‌شود، چنان درباره آن سخن می‌گوید که برای کلام دیگر جایی باقی نمی‌گذارد و هر کس او را نشناخته و سخنش را بشنود فکر می‌کند که او همه عمر درباره همین یک موضوع کار کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نهج‌البلاغه نیاز به توجه بیشتر دارد، ادامه داد: اگر بخواهیم تقسیم بندی کنیم،خواهیم دید ۲۴۱ خطبه نهج‌البلاغه بیشتر به مسائل زیربنایی می‌پردازد. ۹۱ نامه امیر المومنین (ع) نیز مسائل مدیریتی و اجتماعی و کلمات قصار نهج‌البلاغه نیز خودسازی و انسان‌سازی را مطرح می‌کند. همه این‌ها نشان می‌دهد این کتاب ارزشمند که برادر قرآن نام گرفته است، همه امور را شامل بوده و تمام مسائل را مد نظر دارد. 

بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ۲۵ تیرماه با شعار «قرآن، فرهنگ بیداری» در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرده است و تا ۲۴ مرداد ادامه دارد


کد خبر: 44911

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciz3a5.t1a5z2bcct.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com