گزارش هنرنیوز از ﻧﺸﺴﺖ ﺧﺒﺮی جشنواره بین المللی فیلم کودک شاپرک های؛
مسولین بدانند که عالم محضر خداست
27 آبان 1392 ساعت 15:57
نشست ﺧﺒﺮی جشنواره بین المللی فیلم کودک «شاپرک های شهر» امروز با حضور شهرام گیل آبادی، رییس شورای سیاستگذاری و ابوالفضل جلیلی، سخنگوی جشنواره و برخی از سفیران مهربانی در سالن کنفرانس مرکز مشارکت های فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
در ابتدا نشست ابوالفضل جلیلی از خبر نگاران عذرخواهی کرد و اذعان داشت که فکر نمی کردم این تعداد خبرنگار در این جلسه شرکت کنند.
وی در ادامه گفت: در روز های اخیر به این فکر می کردم که دائماً می شنویم دولت مردان در همه جا می گویند که پول ها را برده اند اما نمی گویند چه کسانی و چرا؟ چرا نمی روند این پول ها را بگیرند و در بخش های مختلف و مهمی که وجود دارد مانند همین حوزه کودکان کار که احتیاج است خرج کنند؟
در ادامه شهرام گیل آبادی شروع به معرفی بخش های جشنواره کرد و گفت: در ابتدا باید از آقای جلیلی تشکر کنم که دل گرمی همه ما هستند و خوشحالیم که حداقل در این موقعیت می توانیم بخشی از آثار ایشان را در این جشنواره ببینیم. در همین راستا از هنرمندانی که در طی این سال ها آثارشان زیر تیغ ممیزی قرار گرفته است را پخش خواهیم کرد و از آن ها تقدیر خواهد شد.
وی در ادامه گفت: از آقایان شیخ طادی، فروش، کیومرث پور احمد، موتمن، حمید نعمت الله، طالبی و خانم درخشنده و خیلی از دوستان دیگر ممنونم. که نظرات شان را به شورای سیاست گذاری جشنواره دادند. گیل آبادی اسامی داوران بخش های مختلفی را این گونه اعلام کرد: در بخش فیلم های داستانی رضا کیانیان، حمید نعمت الله، دکتر اربابی، منیژه حکمت و بهاره رهنما ما را یاری می کنند. در حوزه مستند آقایان دری، ضابطی جهرمی و تمجیدی ما را کمک می کنند.داوری حوزه فیلم های کوتاه به عهده آقای امینی، شاهد احمد لو و برخی دوستان دیگر هستند.
رییس شورای سیاست گذاری جشنواره گفت: تعداد آثار فرستاده شده به جشنواره ۲۱۵۰ عدد می باشد که همچنان دوستان برای مان اثار خودشان را می فرستند و به این دلیل ممکن است تیم داوری را اضافه کنیم. ما با رایزنی هایی که کردیم این جشنواره در دو شهر تهران و استانبول ترکیه برگزار می شود به این دلیل که بگوییم این معضل به کشور های دیگر هم برمی گردد. اما آنقدر که این معضل در ایران به چشم می خورد و تعداد این کودکان زیاد است که شاید در کمتر کشوری این گونه به نظر برسد. آثار در تهران در چند جا نمایش داده می شود. فرهنگسرای ارسباران، دانشگاه صدا و سیما و برج میلاد مکان های نمایش دهنده هستند.
وی در ادامه افزود:هدف ما این است که در ارتباط با این موضوع به یک هم گرایی برسیم. سعی کردیم صدای مان را به رییس جمهور برسانیم و شهردار تهران را در جریان بگذاریم که آیا می دانند ما در تهران ۸۰۰۰ هزار کودکی داریم که در سر چهار راه ها کار می کنند؟ ماسعی کردیم که پای هر ارگانی را که در این مسئله می تواند دخالتی داشته باشد و کمکی کند را به میان بکشیم و به آن ها بگوییم آیا می دانید با این روند چه بر سر این کودکان با این روندی که در پیش است می افتد؟
گیل آبادی در ادامه گفت: جشنواره هایی که در ایران با محوریت کودک برگزار می شود به هیچ عنوان به موضوعات کودکان و دغدغه آن ها نمی پردازد. این جشنواره ها بسیار استرلیزه هستند و سعی می کنند وارد موضوعاتی نشوند که برای شان حرفی پیش بیاید. آن ها بهداشتی عمل می کنند.
جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار هنرنیوز مبنی بر این که آیا گروه سیاست گذاری جشنواره تلاشی داشته است تا از مسئولین امر مانند شهرداری دعوت به عمل آورد تا در جشنواره حضور داشته باشند؛ گفت: آقای قالیباف شهردار خوب و کار آمدی هستند. اما باید ایشان خودشان پی گیر این موضوع باشند و جزو وظایف اصلی شان که برای کودکان کار فکری کنند. ما اطلاع رسانی کرده ایم. جمع کردن این بچه ها کار یک روز است و بعد از این می توانند برای آن ها تصمیم بگیرند.
وی در ادامه افزود: آیا ایشان می دانند که این کودکان ۳۰ درصد شان پدر و مادرشان را نمی شناسند. چطور مامور های شهرداری می توانند در طی یک روز دست فروشان خییابان ها را که با زحمت و از روی ناچاری دست به این کار زده اند را با بدترین رفتار جمع کنند. آن وقت نوبت به این کودکان که می رسد همه شانه خالی می کنند. ما به این کودکان توجه نمی کنیم. مسئولین این بچه ها را نمی بینند. ما نمی خواهیم در این کشور ثروتمند کودکان کار ببینیم. مسئولین بدانند که عالم محضر خداست.
کد خبر: 65981
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciz3aq.t1awv2bcct.html
هنر نیوز
http://www.honarnews.com