دوره دانشافزايي اصول و مباني اسلام فكري در زيمبابوه برگزار شد
18 شهريور 1394 ساعت 13:45
رايزني فرهنگي ايران در زيمبابوه دوره دانشافزايي اصول و مباني اسلام فكري را با همكاري مؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی (از مراکز تخصصی حوزه علمیه قم) در شهر حراره برگزار كرد.
به گزارش هنرنیوز، آيين افتتاحيه اولين دوره آموزشي اصول و مباني اسلام در محل كالج فاطمه زهرا (س) و با حضور بيش از ۴۰ تن از شيعيان، اهل سنت همسو و چند مسيحي از شهرهاي حراره، موتاره، كوئهكوئه، شوروگوئه، اموروي و بيندورا زيمبابوه برگزار شد.
محسن شجاعخاني، رايزن فرهنگي ايران در زيمبابوه، شيخ اسماعيل دعا، رييس شوراي عالي امور مسلمانان در زيمبابوه، حجتالاسلام طالبيدارابي، امام جمعه و جماعت موقت مسجد آل محمد (ص) حراره و همچنين حجتالاسلام شاكري، روحاني اعزامي از سوي مؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی براي برگزاري دوره، سخنرانان اين مراسم بودند.
پس از انجام آيين افتتاحيه، کلاسهاي اين دوره دانشافزايي از روز سهشنبه ۲۷ مرداد آغاز و طي آن مباحث اعتقادی، اخلاقی، تاریخی و احکام، در قابل درسهاي جهانشناسی، خداشناسی (بحث اثبات خدا و صفات الهی)، تاریخ پیامبر اکرم (ص)، تهذیب نفس، اخلاق فردی، تقویم اسلامی و احکام اسلامي، به دانشپذيران تدريس شد.
اين کلاسها در تاریخ ۱۱ شهریور به پایان رسید و امتحان آخر دوره در روز ۱۳ شهریور با حضور دانشپذيران برگزار شد.
آيين اختتاميه
پس از آن برنامه اختتامیه در روز شنبه ۱۴ شهریور با حضور محسن شجاعخانی، رايزن فرهنگي ايران در زيمبابوه، طالبیدارابي، امام جمعه و جماعت موقت مسجد آل محمد (ص) حراره، شیخ دعا، رييس شوراي عالي امور مسلمانان در زيمبابوه، شیخ جولا، مسئول مرکز اسلامی امام خمینی (ره) شهر کادوما، شیخ عبدالله مکوینجا، مسئول کالج فاطمه زهرا (س)، هاجر مکوینجا، مسئول مؤسسه زنان فاطمه زهرا (س) و دانشپذيران برگزار شد.
رايزن فرهنگي كشورمان در اين مراسم در سخناني تأكيد كرد كه شركتكنندگان در دوره، دانش فراگرفته خود را با نزديكان خود به اشتراك بگذارند تا آنان نيز از آن بهرهمند و تشويق شوند تا در دورههاي مشابهي كه در آينده برگزار خواهد شد شركت فعال داشته باشند.
حجتالاسلام طالبيدارابي امام جمعه و جماعت موقت مسجد آل محمد (ص) حراره هم در سخناني در اين مراسم، گفت: متأسفانه افراد زيادي در قاره آفريقا و به خصوص در بخش جنوبي آن دسترسي به منابع اصيل و قابل اعتماد در مورد اسلام ناب محمدي (ص) و تشيع و روش زندگي اسلامي ندارند و برگزاري چنين دورههايي ميتواند سهم بسزايي در رفع اين كاستي داشته باشد.
شيخ عبدالله ماكوينجا هم در سخنان خود ضمن تشكر از مؤسسه بينالمللي مطالعات اسلامي قم براي برگزاري اين دوره و قدرداني از رايزني فرهنگي ايران براي فراهمآوردن امكان برگزاري دوره دانشافزايي، چشمانداز رايزني فرهنگي ايران در زيمبابوه براي خوداتكايي آموزشي، اجتماعي و حتي اقتصادي مسلمانان و به ويژه شيعيان و پيروان اهل بيت (ع) زيمبابوه را ستود.
شيخ امين جولا، رييس مركز اسلامي امام خميني (ره) شهر كادوما نيز در سخناني كوتاه با اشاره به يك حديث نبوي بر نقش دانش در تحول جامعه تأكيد كرد.
پس از آن حجتالاسلام شاكري، روحاني اعزامي از سوي مؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی براي برگزاري اين دوره دانشافزايي، اسامي نفرات برتر دوره را قرائت كرد و طي آن دانشپذيراني که در امتحان آخر دوره رتبههای برتر را کسب کرده بودند، با اهداي جوایز تقدیر شد و گواهی شرکت در دوره به ۳۶ نفر از دانشپذيراني كه موفق به گذراندن دوره و کسب نمره قبولی در امتحان شده بودند، ارايه شد.
گفتني است اين دوره از ۲۶ مرداد تا ۱۴ شهريور در محل كالج فاطمه زهرا (س) برگزار شد.
کد خبر: 82785
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjiaeo.uqe8ozsffu.html