عبدالرضا اکبری؛
جایگاه پرچم را در نقشهایم حفظ میکنم
7 خرداد 1392 ساعت 13:17
عبدالرضا اکبری، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: پرچم یک نماد و نشانه برای حضور بینالمللی و فراکشوری هر ملتی است. اگر یک ملت بدون پرچم در مجامع بینالمللی حضور پیدا کند، نمیتواند هویتش را بروز بدهد و حضورش ابتر و خنثی می ماند.
به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری جشنواره پرچم ؛ عبدالرضا اکبری بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری جشنواره پرچم درباره اهمیت فرهنگی و هویتی نماد پرچم در جامعه اظهارداشت: پرچم یک نماد و نشانه برای حضور بینالمللی و فراکشوری هر ملتی است. اگر یک ملت بدون پرچم در مجامع بینالمللی حضور پیدا کند، نمیتواند هویتش را بروز بدهد و حضورش ابتر و خنثی می ماند.
بازیگر نقش امامخمینی(ره) در فیلم سینمایی«فرزند صبح» با تاکید بر اینکه اولویتش در انتخاب فیلمها همواره داشتن هویت ایرانی و ملی آنهاست، افزود: بهعنوان بازیگری که از سه دهه قبل در سینما و تلویزیون کشور فعالیت میکنم، اعتقاد دارم فیلمهای ما باید جایگاه هویت ایرانی را اعتلا ببخشند و همیشه تلاش میکنم اگر در فیلمنامهای به وجود پرچم نیاز است، در صحنه فیلمبرداری و حین بازی، حرمت آن را حفظ کنم.
وی با اشاره به نقش وحدتبخش پرچم در فرهنگهای مختلف یادآور شد: در تمام کشورهایی که از قومیتهای مختلف تشکیل شدهاند، پرچم بهعنوان یک عامل وحدتآفرین، نقش تعیینکنندهای در ایجاد حس همدلی و اتحاد میان مردم دارد.
این بازیگر باسابقه، با تاکید بر مقدس بودن پرچم کشورمان تصریح کرد: پرچم ناموس و حیثیت یک کشور است و با دیدن پرچم سه رنگ کشورمان، مفاهیم زیادی از جمله صلحطلبی، درخشش، آرامش و خرمی در ذهن متبادر میشود.
نخستین جشنواره پرچم در ۳ رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان به همت مدیریت فرهنگی- هنری منطقه ۵ و فرهنگسرای فردوس برگزار میشود. علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره تا ۸ خرداد ماه فرصت دارند آثار خود را به نشانی تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات، فرهنگسرای فردوس، دبیرخانه جشنواره پرچم ارسال، یا برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۴۴۰۳۱۱۶۰ تماس بگیرند.
***طراحی پوستر با موضوع پرچم در فرهنگسرای فردوس
نخستین روز کارگاه طراحی پوستر با موضوع پرچم با حضور گروهی از هنرجویان رشته گرافیک در فرهنگسرای فردوس برگزار شد.
در این کارگاه که از ساعت ۹ صبح کار خود را آغاز کرد، امیرحسین قوچیبیگ از گرافیستهای بنام کشورمان بهعنوان مدرس، هنرجویان را در انتخاب ایده و خلق اثر راهنمایی کرد.
وی درباره چگونگی برگزاری این کارگاه گفت: «در اولین روز کارگاه، با طرح ایده، تغییر دیدگاه و بهاصطلاح توفان فکری در شرکتکنندگان ایجاد کردیم تا آنها ایدههایشان را با دقت انتخاب کنند. سپس هنرجویان طرحهایشان را اتود زدند و کار تا حدی پیش رفت. اینکه کارگاه تا چه حد مفید بوده است با اتمام آن و تکمیل کارها مشخص میشود. به هر حال در هر کارگاهی کمی طول میکشد که هنرجوها با فضای کار آشنا شوند.»
این مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه باید سطح آموزش گرافیستها را در کشور بالا ببریم، برگزاری کارگاههای آموزشی را در این زمینه بسیار موثر دانست و تصریح کرد: «سطح سواد گرافیکی هنرجویان این رشته، شایسته ملت هنردوست کشور ما نیست. شاید آنها در محیطهای آموزشی درست راهنمایی نمیشوند. البته در برخی موارد، خود دانشجویان هم انگیزه کافی را ندارند و به اندازه کافی تلاش نمیکنند. محیط آکادمیک بخشی از قضیه است و قسمت اصلی کار به فعالیتها و پیگیریهای خود فرد بستگی دارد.»
گرافیست باسابقه کشورمان با اشاره به ویژگیهای طراحی پوستر با موضوع پرچم گفت: «پتانسیلهایی در پرچم ما وجود دارد که برای یک طراح گرافیست، فرصت کار ایجاد میکند. البته معمولا در هر موضوعی، محدودیتهایی هم وجود دارد که دست هنرجوها را میبندد و پرچم هم از این قاعده استثنا نیست.»
قوچیبیگ با اعلام اینکه کارگاه طراحی پوستر با محوریت پرچم، امروز به پایان میرسد، قضاوت درباره آثار را به بعد از اتمام کارگاه موکول کرد.
نخستین جشنواره پرچم در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۵ و فرهنگسرای فردوس برگزار میشود. علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره تا هشتم خرداد فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره پرچم واقع در تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات، فرهنگسرای فردوس، ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۴۰۳۱۱۶۰ تماس بگیرند.
کد خبر: 58935
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjihei.uqeotzsffu.html