گزارش هنرنیوز از نشست رسانه‌ای دومین یادواره هنری تجلی بصیرت؛

شاه آبادی: جشنواره بصیرت زائیده فتنه ۸۸ است

25 مهر 1391 ساعت 12:50

نشست رسانه‌ای دومین یادواره هنری تجلی بصیرت در تالار وحدت برگزار شد




نشست رسانه‌ای دومین یادواره هنری تجلی بصیرت صبح امروز با حضور حمید شاه آبادی، معاون هنری وزیر ارشاد اسلامی، و رئیس شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره تجلی بصیرت، اصغر امیرنیا سرپرست مرکز هنرهای تجسمی، و علی ستوده نیا روابط عمومی جشنواره تجلی بصیرت برگزار شد.
در ابتدای این نشست، شاه آبادی زضمن بیان این نکته که دومین یادو.اره تجلی بصیرت در شرایطی برگزار می‌شود که کشور نیازمند بصیرت است؛ گفت: فتنه ۸۸ آزمونی بود که مردم ما از آن سربلند بیرون آمند و آن‌چه مردم را در مقابل آن بیمه کرد؛ بصیرت آن‌ها بود. امسال یادواره دوم بصیرت برگزار می‌شود؛ سال گذشته اولین یادواره به صورت ملی برگزار شد و دستاوردهای خوبی داشت.
این فراز پر ارزش، دستمایه حرکت هنری شد و ارزشمند بود. انقلاب تا کنون با چالش های زیادی روبرو بوده است؛ و فعالان هنر تلاش کردند این رویداد را به تصویر بکشند.
رویکرد امسال ما نگاه به آینده است. گام اول تجلیل از هنرمندان بصیر وظیفه ذاتی ماست. کسانی که در فتنه راه را از چاه تشخیص دادند، هنرمندان مورد تقدیر ما هستند.گام دوم ما تبیین اقدام شجاعانه است و گام سوم ما نگاه به آینده است.
وی به سخنان خود این گونه ادامه داد که: فتنه هیچ گاه پایان نمی یابد، جامعه همیشه در حال آزمایش است. آن‌چه بر عهده جامعه هنریست، آن است که آگاهی بخش باشد و دشمن شناس. و در بهران ها دشمن را از دوست بازشناسد و سلاح خود را به جای دوست، رو به دشمن بگیرد.
شاه آبادی با ذکر این نکته که یادواره در پنج شاخه برگزار می‌شود گفت: پنج بخش جشنواره بصیرت اعم از تئاتر، نمایشنامه نویسی، و نمایشنامه خوانی، هنرهای تجسمی، موسیقی و بخش پژوهشی برگزار می شود.
در بخش هنرهای تجسمی، چهار رشته هنری کاریکاتور، نقاشی، تصویرسازی، و پوستر در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود. بخش هنرهای تجسمی در تهران و شهرستان ها فعالیت خود را به طور جدی و با مشارکت مستمر شهرستان هایی از جمله یزد وآذربائیجان به انجام می رسانند.
در رشته موسیقی دو حوزه رقابتی و جنبی فعالیت می کنند و بخش رقابتی در چهار رشته آهنگسازی، تنظیم، شعر و خوانندگی برگزار می شود.
در بخش هنرهای نمایشی که با مشارکت استان آذربائیجان شرقی و البته به صورت ملی، برگزار می‌شود.
بخش نمایشنامه نویسی و نمایشنامه خوانی با چاپ نمایشنامه های برگزیده همراه خواهد بود.
بخش پژوهشی با حضور اساتید صاحبنام برگزار می‌شود. و البته لازم به ذکر است که ۹ دی به مناسبت حماسه ۹ دی اوج فعالیت های جشنواره را شاهد خواهیم بود.
دشت‌گلی دبیر اجرای این جشنواره در ادامه این مراسم، گفت: در بخش تئاتر یک نکته ناگفته وجود دارد که به آن اشاره می‌کنم که مرکز هنرهای تجسمی، آثار برگزیده را از آثار بخش نمایشنامه نویسی برای رساندن به اجرا کمک و حمایت خواهد کرد.
وی افزود: دبیربخش موسیقی، میرزمانی، مدیر کل مرکز موسیقی، و دبیر بخش تجسمی، احمد خلیلی فرد است. هم چنین دبیری بخش تئاتر، را گله دار زاده، مدیر عامل مرکز هنرهای نمایشی عهده دار است.
او در پایان به این نکته اشاره کرد که تئاتر در مدت ۱۵ روز به روی صحنه خواهند رفت؛ و موسیقی ۳ تا ۵ روز را برای اجرا در اختیار خواهد داشت.


کد خبر: 48053

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjtyex.uqeoizsffu.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com