داور ششمین جشنواره هنرهای تجسمی جوان؛
نوآوری و خطر پذیری ویژگی جشنواره هنر جوان است
23 مرداد 1391 ساعت 14:10
داور جشنواره تجسمی هنر جوان، با تاكید بر نقش حوزه هنری در برگزاری جشنواره ها، ویژگی متفاوت بودن این جشنواره با سایر جشنواره های سنتی را در حضور نیروهای خلاق و ریسك پذیر عنوان كرد.
به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، عبدالمجید حسینی – داور بخش فتو آرت و ویدئو آرت جشنواره هنر جوان، درباره تاثیر این بخش در تعالی و رشد كلی جشنواره، گفت: ترویج ایده ها، شیوه ها و مواد تازه از ویژگی های این بخش است كه در جشنواره های سنتی حضور ندارد و باعث تازگی و روح نشاط در جشنواره می شود.
حسینی راد ادامه داد: برگزاری این بخش های جدید در جشنواره ، باعث حضور افرادی می شود كه در این زمینه ها تجربه دارند و فعالیت می كنند، این افراد فرصتی برای حضور درجشنواره های سنتی را ندارند و می توانند به عنوان یك شاخصه برای جشنواره هنر جوان مطرح شوند. سطح كیفی جشنواره نیز با شركت آثار این هنرمندان جوان تازه تر و به روز تر خواهد شد.
این داور در ادامه با اشاره به تاثیر این جشنواره بر روند هنری جامعه، تصریح كرد: هر جشنواره ای می تواند تاثیرات مهم و مثبتی را داشته باشد، زیرا فرصتی برای ارائه آثار برای هنرمندان فراهم می شود.
وی افزود: خصوصیت جوان بودن این جشنواره تاكیدی بر روی خلاقیت و نیروی جدید هنرمندان است،حضور نیروهای جوان فرصت نوآوری، ریسك كردن و خطر پذیری برای خلق آثار نوین و رقم زدن یك جامعه هنری پویا است. این جرات و خطر پذیری به مرور زمان كیفیت جشنواره های سنتی و قدیمی تر را نیز افزایش داده و در رشد آنها موثر خواهد بود.
حسینی راد درباره داوری بخش ویدئو آرت و فتو آرت، گفت: داوری به طور معمول مربوط به موضوعات فراخوان جشنواره است و در مرحله بعد به كیفیت اجرا و ایده ها در قالب اثر هنری بر می گردد. ضمن اینكه در هر گزینشی باید علاوه بر بررسی اثر از منظر موضوع، تكنیك ها به شیوه های اجرایی تولید اثر نیز كه در استای موضوع است را مورد توجه قرار دهیم.
این هنرمند در ادامه با توجه به نقش حوزه هنری در برگزاری جشنواره ها، گفت: برگزاری این جشنواره بزرگ نشان از مسئولیت پذیری حوزه هنری و دغدغه های این نهاد برای رشد و تعالی جامعه هنری ایارن است كه قابل تقدیر است، صرف نیروی بیشتر برای اجرای بهتر جشنواه ها اثبات این دغدغه و احساس مسئولیت است.
وی در ادامه گفت: حوزه هنری باید علاوه بر هنر جوان به سایر زمینه های گسترده هنری دیگر نیز بپردازد. هر چه این گستردگی بیشتر شود اهمییت پیشبرد هنر برای جامعه مشخص می شود و از نظر كیفی نیزتولیدات هنری ارزنده تری عرضه خواهد شد.
حسینی راد درباره راه های معرفی و گسترش این رشته های جدید، گفت: برگزاری نمایشگاه و همایش ها باعث معرفی و آشنایی این هنر های جدید در سطح جامعه می شود، و علاقه مندان بیشتری جذب این رشته ها خواهند شد.
وی ادامه داد: انتشار مصاحبه ها، آثار و اجرای آثار وئدیویی در سطح مراكز هنری و تفاهم با شهرداری برای پخش آن در سطح شهر می تواند در معرفی این آثار موثر باشد، همچنین رسانه ای مانند تلویزیون كه گستردگی زیاد دارد می تواند مانند یك بازوی اجرایی برای معرفی و پخش این آثار نوین باشد.
کد خبر: 44921
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjvhex.uqex8zsffu.html