آغاز سفرهای ۱.۵ میلیارد دلاری به ماه

میراث فرهنگی , 24 دی 1391 ساعت 8:06

یک مقام سابق ناسا با اجرای پروژه گردشگری فضایی برای یک شرکت خصوصی، عملیات سفر ۱.۵ میلیارد دلاری برای پرواز به ماه را تا آخر ۲۰۲۰ آغاز کرد.


به گزارش هنرنیوز، مدیر سابق ناسا از اجرای برنامه‎ای خبر داد که قرار است پروازهای سرنشین دار به ماه را پایان دهه جاری راه‎اندازی کند. این خبر ۴۰ سال پس از سفرآخرین انسان به ماه منتشر می‎شود.



به گزارش رویترز شرکت سرمایه گذاری "گلدن اسپایک" با حمایت "جری گریفین" مدیر سابق پرواز آپولو در"مرکز فضایی جانسون در ناسا" و" آلن استرن " یک دانشمند علوم اخترشناسی و رییس پیشین ناسا، کار اجرای این طرح گسترده گردشگری فضایی را بر عهده دارند.



درعین حال نام برخی از سیاستمداران ازجمله فرماندار پیشین نیومکزیکو در دوران ریاست جمهوری کلینتون نیز در کناراین پروژه دیده می‎شود.



بنا به همین گزارش، هدف از این همکاری‎ها ایجاد موج تازه‎ای از پروازهای فضایی در بخش خصوصی عنوان شده است تا افق‎های نوینی در تلاش بشر برای دستیابی به مرزهای ماورای جو گشوده شود.این در حالی است که در سال ۲۰۱۱ آژانس فضایی امریکا شاتل فضایی خود را در تلاش برای کاهش هزینه‌ها از مدار خارج کرد. سازمان فضایی امریکا ، ناسا، با توقف پروازسفینه‎های سرنشین دار وکاهش بودجه، هم اکنون تنها دربخش اعزام ربوت‎های کاوشگر در دیگر بخش‎های منظومه خورشیدی فعالیت دارد.



شرکت "گلدن اسپایک" که هم اکنون هزینه یک سفر رفت و برگشت به ماه را ۱.۵ میلیارد دلار اعلام کرده قصد دارد با سرمایه‎گذاری جهت تولید راکت‎های موجود و به کارگیری کارکنان ویژه فضاپیماهای تجاری از هزینه این سفرها بکاهد.



شرکت "گلدن اسپایک" که هم اکنون هزینه یک سفر رفت و برگشت به ماه را ۱.۵ میلیارد دلار اعلام کرده قصد دارد با سرمایه‎گذاری جهت تولید راکت‎های موجود و به کارگیری کارکنان ویژه فضاپیماهای تجاری از هزینه این سفرها بکاهد. با این حال ناسا در پروژه دیگری جهت رساندن خدمات و تجهیزات تخصصی به ایستگاه بین‎المللی فضایی برای یک فضاپیمای روسی نیز همکاری و ماموریت دارد. به این ترتیب دوره تجاری‎شدن سفرهای فضایی با حضور شرکت‎های خصوصی که قصد پرتاب راکت به مدار زمین را دارند، آغاز شده است.



شرکت "گلدن اسپایک" که هم اکنون هزینه یک سفر رفت و برگشت به ماه را ۱.۵ میلیارد دلار اعلام کرده قصد دارد با سرمایه‎گذاری جهت تولید راکت‎های موجود و به کارگیری کارکنان ویژه فضاپیماهای تجاری از هزینه این سفرها بکاهد. این شرکت در نظر دارد تا خدمات پرواز فضایی خود را در اختیار همه ملت‎ها، افراد، شخصیت‎ها، شرکت‎ها و گروه‎های مختلفی که اهداف اکتشافی در فضا دارند، قرار دهد.


کد خبر: 52571

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjviei.uqe8azsffu.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com