کرسکی سیاستمدار لهستانی مطرح کرد؛
آمریکاییها در فیلمهای هالیوودی خودشان را کاملا انسانی نشان می دهند
16 بهمن 1391 ساعت 20:23
«ماتیوس پیس کرسکی» سیاستمدار لهستانی گفت: آمریکاییها در فیلمهای هالیوودی در تلاشاند تا وجهه خودشان را کاملا انسانی و در دفاع از حقوق بشر نشان دهند.
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ سومین نشست کنفرانس بینالمللی هالوودیسم صبح امروز با حضور مهمانان داخلی و خارجی در هتل آزادی برگزار و دراین مراسم «ماتیوس پیس کرسکی» سیاستمدار جوان لهستان اظهارداشت: هدف هالیوود ارائه تصویری غلط از بلوک شرق از جمله کشور ایران است. آنها در فیلمهایشان حقیقتا به سختی در تلاشاند که این مسئله را به مردم بباورانند و خود نیز باور دارند که به هدفشان میرسند و آنها فیلمهایی را نشان میدهند که در این فیلمها کشورهای مورد نظر همچون جوامع بربری معرفی میشوند و شکی وجود ندارد که ما باید از ابزارهای مشابه آنچه خودشان استفاده میکنند.
وی افزود: برای تقابل با آنها استفاده کنیم البته در این رابطه یک ریسک نیز وجود دارد چون از طرفی ممکن است به نوعی ترویج دهنده کار غلط خود آنها باشد و به عنوان مثال یک فیلم روسی به نام «برادر» ساخته میشود که یک قهرمان روسی همچون فیلم رمبو برای نجات چند نفر روسی در بند تلاش میکنند و در نهایت آنها را نجات میدهد این نوعی قهرمانپروری است .
این سیاستمدار جوان لهستانی تصریح کرد: همانگونه که گفتم این خطر وجود دارد که به گونهای ترویج روشهای غلط آنها باشد و اساسا به جای هالیوود باید بگوییم بولیوود به معنای شخص قلدر، این سینما دارد فرهنگ و ارزش جامعه آمریکایی را ترویج میدهد؛ متأسفانه بسیاری از فیلمهایی که میتوان در اروپا نیز دید فیلمهای تبلیغاتی هستند که صرفا با اهداف کسب پول ساخته شدهاند ما میتوانیم در اروپا از همین ابزارهایی که وجود دارد به نفع خودمان استفاده کنیم و ارزشهای فرهنگیمان را تقویت کنیم .
وی اضافه کرد: در این رابطه محدودیتها و قانونهایی نیز وجود دارد که کمی کار را سخت میکند ولی میتوان آنها را بررسی کرد و راهکارهای مناسب ارائه داد و آمریکاییها در فیلمهای هالیوودی در تلاشاند تا وجهه خودشان را کاملا انسانی و در دفاع از حقوق بشر نشان دهند و من فیلم آرگو را دیدهام و امیدوار هستم که یکی از بهترین کارگردانهای آمریکایی بتواند فیلم دیگری در تقابل با آرگو بسازد که در واقع بتواند این فیلم در جامعه آمریکا یک بالانس ایجاد کند.
کرسکی ادامه داد: قدرت نرمافزاری آمریکا بسیار خطرناکتر از تهاجمات نظامی اوست مقدار هنگفتی از سرمایههای تولید هالیوود و فرهنگ مصرفگرایی که در این فیلمها ارائه میدهد در جهت دفاع از این قدرت صرف میشود در واقع قدرت نرمافزاری پیش زمینه هجوم نظامی به یک کشور است و زمانی که کودکی بیش نبودم در آفریقا با پدرم به تماشای فیلم رمبو رفتیم و همان موقع بود که پدرم گفت یک شستشوی مغزی وسیع در پیش داریم که متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که این مسئله محقق شده است.
کد خبر: 53831
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjvoei.uqettzsffu.html