گزارش هنرنیوز از آیین پایانی نخستین جشنواره فیلمنامهنویسی انقلاب اسلامی/۲/
حسینی: می توان با سرمایهگذاری عظمت انقلاب اسلامی را به جهانیان معرفی کرد
12 ارديبهشت 1391 ساعت 12:43
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عظمت انقلاب اسلامی به نحوی است که میتوان با سرمایهگذاری بر این رویداد بزرگ، آن را به نسل جوان و جهانیان معرفی کرد و هر چند نباید زحمات انجام شده در سه دهه اخیر در سینما را نادیده گرفت.
به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ آیین پایانی نخستین جشنواره فیلمنامهنویسی انقلاب اسلامی شب گذشته با حضور حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «جواد شمقدری» رییس سازمان سینمایی، «مهدی چمران» رئیس شورای شهر تهران، «علیرضا سجادپور» معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ، جمعی از هنرمندان سینما و رسانه های گروهی در سینما فرهنگ تهران برگزار شد.
دراین مراسم وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی اظهارداشت: انقلاب اسلامی ما از زمان «سید جمال الدین اسدآبادی»، انقلاب مشروطه و دوران ملی شدن صنعت نفت آغاز شده و محدود به سالهای ۵۶ و ۵۷ نمی شود. ازطرفی حوادث و رویدادهای بسیاری در انقلاب اسلامی وجود دارد که میتواند به عنوان دستمایه آثار سینمایی قرار گیرد.
وی افزود: سینمای کشورمان اگربتواند عظمت انقلاب اسلامی را به تصویر بکشد موفق خواهد بود. چون عظمت انقلاب اسلامی به نحوی است که میتوان با سرمایهگذاری بر این رویداد بزرگ، آن را به نسل جوان و جهانیان معرفی کرد و هر چند نباید زحمات انجام شده در سه دهه اخیر در سینما را نادیده گرفت.
حسینی تصریح کرد: بدون شک تلاشهایی برای به تصویرکشیدن انقلاب اسلامی انجام شده که کافی نبوده است و در حال حاضر نیز با توجه به تحریمها و تهدیدات غرب در شرایط انقلابی هستیم و مردم ما نه تنها در برابر این تهدیدات ایستادگی کرده بلکه به دستاوردهای بزرگی در انقلاب اسلامی دست یافتهاند و این مهم برای کسانی که در ایران نبوده اند معمایی بزرگ است.
وزریر فرهنگ وارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در سفر اخیر به اندونزی، بسیاری از دانشجویان این کشور درباره چگونگی رسیدن به دستاوردهای بزرگ از ما سئوالاتی را مطرح می کردند و کافی است این دستاوردها در قاب یک اثر سینمایی به تصویر کشیده شود. ازطرفی سوژههای ناب و اثر گذاری در جریان انقلاب اسلامی برای تولید فیلم سینمایی وجود دارد و جا دارد بیشتر به این مقوله پرداخته شود.
وی ابرازداشت: همواره در تولید فیلمهای انقلابی از نبود فیلمنامههای خوب انتقاد میشد که امیدوارم با فیلمنامههایی که به رشته تحریر درآمده اند آثار خوبی در عرصه سینمای انقلاب خلق شود و پژوهش های انجام شده از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، می تواند منبع خوبی برای فیلمسازان علاقهمند به تولید فیلم سینمایی با مضمون انقلاب اسلامی باشد.
حسینی در ادامه یادآورشد: ایران اسلامی یک پارچه قیام و انقلاب بود تا انقلاب اسلامی به ثمر رسید و برخی از شهرها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار مردم بودند که این مسائل درونمایه خوبی برای تولید آثار سینمایی انقلابی میتواند باشد و اگر ما با تولید فیلمهای سینمایی تاریخ سازی نکنیم دیگران برای ما این کار را انجام میدهد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از رسانههای بیگانه همچون «بی بی سی» هم اکنون میخواهند نیروهای رژیم طاغوت را به عنوان نیروهای خدوم معرفی کنند افزود: بسیاری از عقب ماندگیهای کشور برگرفته ازنیروهای رژیم طاغوت بوده و در دوره رژیم طاغوت برخی از بخشهای ایران جدا شده است و به هرحال امیدوارم فیلمنامههای تولید شده در بایگانی نماند و با ارتباط موثر میان فیلمنامهنویسان و انقلابیون، وجه حقیقی این آثار بیشتروبه مرحله تولید برسند.
کد خبر: 40141
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjvvex.uqeyxzsffu.html