معاونت گردشگری خبر داد:
شناسایی ۴۰ بازار هدف
31 خرداد 1391 ساعت 15:17
معاون گردشگری کل کشور در پاسخ به خبرنگاران که معتقد بودند حذف برخی ادارات و تشکیل مجدد آنها نوعی بازگشت به عقب است، گفت: ما پسرفت و بازگشتی به گذشته نداشتهایم. حذف این ادارهها اسمی بوده و فعال كردن دوبارهی آنها برحسب احساسی كه نیاز شده، بوده است.
به گزارش هنرنیوز، در نشست رسانهای معاون گردشگری كشور كه صبح امروز (چهارشنبه، ۳۱خردادماه ) با حضور جمعی از مدیران این معاونت برگزار شد، خبرنگاری دربارهی رقمهای استرسزایی كه در بخش گردشگری داده میشود و معمولا هم نتیجهبخش نبوده است، اظهاراتی را مطرح كرد و همچنین سؤالهایی را پرسید مبنی بر اینكه چرا سازمان میراث فرهنگی به جای دادن این رقمها بازارسازی نمیكند و از كشورهایی كه صنعت گردشگریشان را با تبلیغات گسترده نجات دادهاند، الگوبرداری نمیكند یا اینكه با توجه به برنامههای تشریحشده به نظر میرسد، تمركز اصلی این معاونت بر گردشگری خارجی است و چرا روی گردشگری داخلی كه این همه ظرفیت دارد كار نمیشود.
جهانیان در پاسخ گفت: ما ۴۰ بازار هدف داریم و تا پایان سال براساس بررسیها و امكانسنجیها، تورهای آشناسازی را برای این كشورها برگزار میكنیم. در حال حاضر این برنامه برای ۱۲ كشور برگزار شده است.
معاون گردشگری تاکید کرد: گروههای خارجی كه به ایران میآیند خیلی حرفهیی هستند و پیگیر كارند. بخش خصوصی ما هم باید اینطور باشد، باید فعالانه وارد بازار شود. اگر این اتفاقها بیفتد مطمئن هستم كه بالای ۵ / ۷ میلیون نفر گردشگر را هم جذب میكنیم.
وی گفت: روزی نیست كه چهار پنج سفیر با من تماس نگیرند و دربارهی گردشگری ورودی صحبت نكنند. این یكی از دغدغههای اصلی آنها شده است.
در همین حال، یكی از خبرنگاران یادآوری كرد، شما كه میگوید ارتباطتان با سفرا خوب است، چرا از آنها نمیخواهید برای گردشگران انفرادی روادید صادر كنند كه او پاسخ داد: این كار انجام میشود، البته سفارتخانهها اولویتبندی دارند، اگر در برنامهی تور باشند به آنها روادید میدهند. تا جایی كه میدانم انفرادیها اگر بخواهند به ایران سفر كنند به آنها نیز روادید داده میشود.
جهانیان با تأكید بر ضرورت فعالیت سریعتر بخش خصوصی، بیان كرد: اگر برنامهریزی درست داشته باشیم، تمام این اهداف محقق میشود. سود و منفعت این كارها كه به جیب سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نمیرود، ما بخش خصوصی داریم، ولی باید با شتاب حركت كند.
او دربارهی توسعهی گردشگری داخلی نیز اظهار كرد: ما روی این موضوع تمركز كردهایم. برای همین دفتر توسعهی گردشگری داخلی را از هفتهی آینده راهاندازی میكنیم.
معاون گردشگری كشور دربارهی ساخت تیزرهای تبلیغاتی دربارهی ایران و پخش آنها در رسانههای خارجی نیز گفت: این تیزرها را براساس بازار هدف طراحی كردهایم؛ ولی برای پخش آنها در شبكههای ماهوارهیی محدودیت داریم؛ اما تلاش میكنیم در شبكههایی كه امكان پخش وجود دارد، این تیزرها را پخش كنیم.
وی در ادامهی این نشست در پاسخ به این پرسش كه با توجه به اجرای طرح «مهر ماندگار» تأكید معاونت گردشگری روی چه موضوعی است؟ اظهار كرد: این بحث بیشتر به معاونت سرمایهگذاری مربوط میشود؛ اما پیشنهاد ما در جریان اجرای این طرح، ایجاد ۱۰ كمپینگ داخلی برای توسعهی گردشگری داخلی و طبیعتگردی است.
جهانیان دربارهی برنامههای این معاونت برای هدایت گردشگری داخلی با توجه به سوددهی ناچیز سفرهای داخلی برای استانها، بیان كرد: طرح تیپی را در ستاد مشخص كردیم كه در برخی شهرها اجرا میشود تا به این ترتیب، از نصب چادر در برخی مناطق جلوگیری و سفرهای داخلی را هدایت كنیم.
او همچنین دربارهی آمار ورود گردشگران خارجی در سهماه نخست امسال یادآوری كرد: امروز آخرین روز بهار است. پلیس مهاجرت هر سهماه یكبار این آمارها را اعلام میكند كه هنوز این كار را انجام نداده است. پس از آنكه پلیس مهاجرت این آما را بهدست ما رساند، صادقانه و شفاف آن را اعلام میكنیم.
وی در عین حال گفت: براساس اطلاعات موجود از ورود گردشگران خارجی، هرچند انتظارات ما برآورده نشده، ولی بهنظر میرسد میزان ورود نسبت به سال گذشته خوب بوده و میزان رشد آن مشهود است.
در ادامهی این نشست، یكی دیگر از خبرنگاران با یادآوری تمام طرحهایی كه در این سازمان در حال اجراست، مانند تبدیل كردن جزیرهی ابوموسی به منطقهی نمونهی گردشگری، رشد ۳۰۰ درصدی صادرات صنایع دستی، انتقال معاونتها میراث فرهنگی و صنایع دستی به شیراز و اصفهان و بازگشت آنها به تهران و همچنین اقداماتی كه معاون گردشگری در این نشست تشریح كرد و همچنین از تشكیل دوبارهی ادارهی آموزش و طبیعتگردی نیز خبر داد گفت كه به نظر میرسد شما دوباره به عقب برگشتهاید. جهانیان در پاسخ به این اظهارات گفت: ما پسرفت و بازگشتی به گذشته نداشتهایم. حذف این ادارهها اسمی بوده و فعال كردن دوبارهی آنها برحسب احساسی كه نیاز شده، بوده است. دوست نداریم اینجا را توسعه دهیم و مشغولیات خود را زیاد كنیم.
کد خبر: 42464
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjxxex.uqe8mzsffu.html