علی اكبر ثقفی در گفتگو با هنرنیوز؛

مخاطب «مرگ كسب و كار من است» با این شرایط اکران گیج می شود

21 آبان 1390 ساعت 17:11

علی اكبر ثقفی تهيه كننده فيلم سينمايی «مرگ كسب و كار من است» گفت: با این شرایط اکران فیلم «مرگ كسب و كار من است» مخاطب گیج می شود و نمی داند به کدام سینما و در چه سانسی فیلم را تماشا کند.


علی اكبر ثقفی تهيه كننده سينما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوزاظهارداشت: فيلم سينمايی «مرگ كسب و كار من است» هفت سالن سینمایی را به صورت تک سانس و چرخشی برای اکران عمومی در اختیار دارد و با این شرایط فیلم نمی تواند به فروش معقولی دست یابد.
این تهيه كننده سینما در مورد كم بودن تعداد سالن های سينمايی برای اكران فيلم اش افزود: اگر به جای ۷ سالن سينمايی چرخشی ۳ سالن ثابت داشتم خيلی بهتر از وضعيت و شرايط كنونی ام بود. ازطرفی شرایط اکران کنونی فیلم به علت قانونی است كه شورای صنفی نمايش مصوب كرده است زيرا تعداد انبوهی از فيلمهای سينمايی منتظر فراهم شدن شرايط اكران هستند به همين علت شورای صنفی برای اينكه فيلم های بيشتری اكران شود تعداد سالن كمتری در اختيار فيلم ها قرار می‌دهد كه اين نوع شرايط اكران قطعا به فيلم های ما ضرر می‌زند.
ثقفی ابرازداشت: این شرایط اکران برای فیلم ما باعث می شود که مخاطب گیج شود . چون نمی داند کدام سینما و در کدام سانس فیلم را به نمایش می گذارد.
وی ادامه داد: اين شرايط اكران برای فیلم من به سينماداران آسیبی وارد نمی کند چون هر چقدر فیلم فروش داشته باشد ۵۰ درصد آن به صاحب سینما می رسد واین تهیه کننده است که باید به تنهایی جوابگوی هزینه ها فیلم باشد.
ثقفی خاطرنشان کرد: هيچگاه تصورم این نبوده که فروش فيلم سينمايی «مرگ كسب و كار من است» ميلياردی خواهد بود چون می‌دانم كه اين فيلم، فيلمی خاص است كه بايد مخاطب خاص خودش را پيدا كند اما فيلمی است با محوريت و موضوع اجتماعی كه دغدغه های مشكلات زندگی را به تصوير كشيده است و به اعتقاد من فيلم با ارزش و با عزتی است كه برای ديده شدن نياز به حمايت مسئولان دارد و انصاف نيست مهجور بماند.
این کارگردان سینما عنوان داشت: فیلم «مرگ كسب و كار من است» فيلمی است با مفاهيم اجتماعی و كه دردها و دغدغه های زندگی اجتماعی را بيان می‌كند و نيازمند حمايت بيشتر برای ديده شدن است. به نظرم نبود حمایت باعث می شود که فيلم های سخيف ساخته ‌شود چون تهیه کننده دوست ندارد با صرف هزینه های بالا دچارضرروزیان شود.
وی درخصوص اکران فیلم در شهرستانها نیز یادآورشد: ما برای اکران عمومی فیلم در شهرستانها برنامه داریم و مثل تهران اکران عمومی نخواهیم داشت . به عنوان مثال در شهرستان بابلسر فیلم با حضور عوامل فیلم اکران خواهد شدو تلاش ما این است که دردیگر شهرها هم فیلم با حضور عوامل اکران شود.
ثقفی درباره فروش فیلم «مرگ، كسب و كار من است» هم گفت: این فیلم در ۷ سینما در حال اكران است و پس از ۱۹ روز، ۲۵ میلیون تومان فروخته است.
وی ابرازداشت: اين فيلم در روستاهای منطقه نور و نوشهر مانند نيش‌كوه، كينچ، پول، كجور، جنگل‌های كدی و جاده‌های كوهستانی نور و سياه‌سنگ ساخته شد و از لحاظ توليد می‌توان آن را يكی از دشوارترين پروژه‌های سينمايی به حساب آورد وانصاف نیست که با تولید سخت فیلم به درستی در اکران دیده نشود .
وی درپایان گفت: با وجود اینکه فیلم «مرگ، كسب و كار من است» دراکران مهجور مانده وسالن های کمی برای اکران دارد اما ما در حال حاظربه جد پیگیر تولید فیلم «پدروپسر» به عنوان دومین فیلم سینمایی «امير حسين ثقفی» هستیم که با مضمون اجتماعی نوشته شده و قصه در فضای شهری می‌گذرد ودراین خصوص با «پژمان بازغی» و «كامران تفتی» برای حضور دراین فیلم صحبتهایی داشته ایم و اما انتخاب بازیگران کار هنوز قطعی نشده است.



کد خبر: 59

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcjz.eiuuqehffs.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com