خاسب: «آوای گل» متفاوت تر از «گل» تولید شد
گزارش هنرنیوز از نشست نمایش«آوای گل»؛
خاسب: «آوای گل» متفاوت تر از «گل» تولید شد
یاسر خاسب در نشست نمایش « آوای گل » گفت: نمایش «آوای گل» بازتولیدی از نمایش گل است که پیش از این در کارگاه نمایش به روی صحنه رفت و این بار با شکلی متفاوت تر قرار است تا اجرا شود.
 
تاريخ : شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۲


نشست نمایش«آوای گل» صبح امروز ۲۱ مرداد ماه با حضور یاسر خاسب طراح ،نویسنده و کارگردان، علی اصغری قجری بازیگر، مارتین شمعون پور و رضا بهجت نور پرداز در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتدای این نشست یاسر خاسب گفت: نمایش « آوای گل » که این روزها قراراست در تالار حافظ به روی صحنه برود بازتولیدی از نمایش گل است که پیش از این در کارگاه نمایش به روی صحنه رفت و این بار با شکلی متفاوت تر قرار است تا اجرا شود. نمایش «آوای گل» برای گروه کاری خاص است چرا که شکل و فضایی دارد که گروه تئاتر بدن دیوانه را به دنیای دیگری می برد این تفاوت در شکل اجرا، ارتباط با مخاطب و دیگر موارد به چشم می خورد.
وی ادامه داد: فضای نمایش «آوای گل» نسبت به اجرای گل تغییرات بسیاری کرده است و این بار در نمایش شاهد فضایی ماورایی هستیم و موجودات نمایش انسان های عادی و معمولی نیستند و در دنیایی ماورایی به سر می برند، این نمایش متافیزیک است و در جهان دیگری اتفاقات رخ می دهد.
خاسب تاکید داشت: خط داستانی کار بر مبنای جسم، روح و تخیل شکل می گیرد و انسان موجودی را خلق می کند که این موجود زندگی انسان را دچار دگرگونی می کند به همین خاطر در این نوع کار مهمتر از هر چیز دیگری برای من بازی اهمیت دارد و برای اجرای «آوای گل» در تمام دوران تمرین آزمون و خطاهای بسیاری داشتیم و بسیار بداهه کار می کردیم تا به آنچه که می خواهیم برسیم تا مخاطب نسبت به اجرای قبل با تجربه ای متفاوت تر رو به رو شود البته علاوه بر اجرا، موسیقی و نور نیز برای من اهمیت داشتند چرا که هدف تئاتر فیزیکال هماهنگی میان موسیقی، نور و حرکت است که این ۳ عنصر اگر با هم هماهنگ باشند کار تاثیر گذار تر خواهد شد و مخاطب معنا و مفهوم رابهتر درک می کند.
کارگردان نمایش«آکواریوم هوا» خاطرنشان کرد: در این کار بیشتر هدفمان این است تا زمانی که مخاطب از سالن خارج می شود لحظه ای به جسم و روح خود بیاندیشد و بیشتر به خود فکر کند و انسان برایم بسیار اهمیت دارد.
یاسر خاسب تصریح کرد: خوشبختانه دکور ما و دکتر صادقی که قبل از ما در تالار حافظ اجرا دارند پرتابل است و به هر حال با وجود مشکلات کار را پذیرفته ایم.
در ادامه این نشست علی اصغری قاجاری به عنوان بازیگر این نمایش گفت: صحنه هایی که در کار است حس هایی دارد که واقعا آن حس ها در من ایجاد می شد و از این اتفاق لذت می بردم، این کار نسبت به اجرای قبل با تغییراتی همراه است و نیرویی که در این کار به روی من بود به نوعی اجبار بود.
مارتین شمعون پور در ادامه اظهار داشت: موسیقی کار زنده است و فضایی لامکان را نشان می دهد و کار موسیقی، عناصری از دوره های مختلف است.
رضا بهجت نور پرداز این نمایش نیز در این نشست خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه ذائقه ام با یاسرخاسب شبیه است با او همکاری می کنم در خصوص نور پردازی این کار نیز با خاسب صحبت می کردم.
در پایان محمد قدس مدیر تولید این نمایش گفت: زمانی که قرار شد تا این نمایش بازتولید شود با خاسب صحبت هایی کردیم و زمانی که موارد را برای اجرای مجدد این نمایش بررسی کردیم به ایده های جدیدی رسیدیم و کار را برای اجرا آماده کردیم. اجرا در حافظ به گونه ای است که درصدی باید از گیشه تامین شود و کار به علت اینکه پیش از این اجرا رفته است از سوی مرکز حمایتی نمی شود. اما گروه در هفته اول هر روز ۱۰۰ بلیط تخفیف ویژه برای مخاطبان دارد و برای دانشجویان هر روز تخفیف داریم.

کد خبر: 44797
Share/Save/Bookmark