قراچهداغی با «دگرگونی زندگی با جادوی نظم» و «زندگیهای خیلی خوب» آمد
مهدی قراچهداغی مترجم کتابهای روانشناسی به تازگی با ترجمه دو کتاب «دگرگونی زندگی با جادوی نظم» و «زندگیهای خیلی خوب» با محوریت سخنرانی بینظیر جی.کی.رولینگ، نویسنده کتابهای هری پاتر به بازار نشر آمده است.
تاريخ : يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۹
به گزارش هنرنیوز؛کتاب «دگرگونی زندگی با جادوی نظم» درباره هنر ژاپنی برای ساماندهی و نظم نوشته ماری کندو با ترجمه مهدی قراچهداغی توسط نشر البرز منتشر شده است.
مولف در این کتاب توضیح داده که چگونه میتوانید به زندگی خود نظم بدهید و زندگیتان را برای همیشه دگرگون کنید.
وی در بخشی از مقدمه کتاب مینویسد: «تنها مطلبی که از بررسیهایم، درباره هنر نظمدهی به اماکن میتوانم با اطمینان بگویم این است که تغییر چشمگیر نظم بخشیدن به خانه در شیوه زندگی و چشمانداز مردم تغییرات باورنکردنی ایجاد میکند و اینگونه زندگی دگرگون میشود.
بیشتر مردم میخواهند در مکانی مرتب کار یا زندگی کنند. هر کسی که یکبار خانهاش را مرتب کند همیشه دلش میخواهد خانه مرتبی داشته باشد؛ اما خیلیها باور ندارند که این کار شدنی باشد. آنها از روشهای گوناگونی استفاده میکنند تا خانه یا محل کارشان را مرتب کنند؛ اما پس از مدتی میبینند که در کوتاهترین زمان خانهشان به هم ریخته و پر از دورریختنی شده است؛ اما من معتقدم که هرکسی میتواند پیرامون خود را مرتب و منظم نگه دارد. برای رسیدن به این امر باید عادتها و فرضیههای خود را درباره نظم به دقت ارزیابی کنید. شاید به نظر برسد که این ارزیابی خیلی وقتگیر است؛ اما نگران نباشید، زمانی که خواندن این کتاب را تمام میکنید به آمادگی لازم میرسید و تمایل به نظم در شما ایجاد میشود.»
به گفته مولف اثر، در ژاپن مردم بر این باورند که مرتب کردن اتاق یا دستشویی روزنه بخت را به روی شما میگشاید؛ اما اگر خانه شما به هم ریخته باشد برسزدن کاسه توالت و برق انداختن آن کاری از پیش نمیبرد. همین مطلب برای فنگشویی نیز صدق میکند. فقط پس از مرتب کردن خانه است که مبلمان و دکوراسیون خانه شما زندگی تازه مییابد. وقتی خانه خود را مرتب کردید زندگیتان به کلی دگرگون میشود.
کتاب «دگرگونی زندگی با جادوی نظم» درباره هنر ژاپنی برای ساماندهی و نظم نوشته ماری کندو با ترجمه مهدی قراچهداغی در ۱۶۰ صفحه، شمارگان ۷۰۰ نسخه و بهای ۹۰ هزار ریال توسط نشر البرز منتشر شده است.
«زندگیهای خیلی خوب» با محوریت سخنرانی بینظیر رولینگ
اما قراچهداغی کتاب دیگری را نیز با عنوان «زندگیهای خیلی خوب» با محوریت سخنرانی بینظیر جی.کی.رولینگ نویسنده کتابهای هری پاتر ترجمه کرده است. در این سخنرانی رولینگ درباره فواید جانبی شکست و اهمیت نیروی تخیل سخن گفته است.
نویسنده کتابهای هری پاتر در بخشی از کتاب میگوید: «در نهایت، همه ما باید به شکلی شکست را تعریف کنیم. اما دنیا مشتاقانه حاضر است، اگر شما اجازه بدهید، در این زمینه معیارهایی در اختیار شما بگذارد. ازاینرو، من، با توجه به هر معیار متعارف منصفانه، میتوانم بگویم که هفت سال پس از فارغالتحصیلی در زمینهای با ناکامی روبهرو شدم. ازدواجی استثنایی و کمدوام و از درون متلاشی شده؛ شغلم را از دست دادم؛ تکوالدی تنها و به اندازهای فقیر شدم که در اینجا، در انگلستان کنونی، بیآنکه بیخانمان باشی بتوانی زندگی کنی. نگرانیای که پدر و مادرم برای من داشتند و آن هراسی که خود به دل داشتم، هر دو، صورت بیرونی پیدا کرده بود و با توجه به هر معیار متداولی من بزرگترین شکستخوردهای بودم که میشناختم.»
وی تاکید میکند: «این آگاهی که شما، بر اثر موانع و مشکلات، مدبرتر شدهاید، به این معناست که میتوانید تبادل و دوام بیشتری داشته باشید. شما هرگز به راستی خودتان را نخواهید شناخت و یا به استحکام روابط خود پی نخواهید برد، مگر اینکه آنها را در رویارویی با ناملایمات آزموده باشید. این دانش موهبتی واقعی است، مهم نیست که آن را با چه سختی بهدست آورده باشید. این دانش از کیفیتی که من بهدست آوردهام به مراتب ارزش بیشتری دارد.»
کتاب «زندگیهای خیلی خوب» با محوریت سخنرانی بینظیر جی.کی.رولینگ با ترجمه مهدی قراچهداغی در ۷۳ صفحه، شمارگان دو هزار و ۲۰۰ نسخه به بهای ۷ هزار تومان به همت نشر البرز منتشر شده است.