سعید سهیلی در گفتگو با هنرنیوز؛
«کلاشینکف» بهترین فیلم من است
سهید سهیلی گفت: تا به امروز فیلم سینمایی «کلاشینکف» را از بقیه آثارم بیشتر دوست دارم و برایش بسیار زحمت کشیدهام این فیلم سختترین و پربازیگرترین فیلمم بوده است که در شرایط سختی آن را ساختهایم.
تاريخ : يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۷
سعید سهیلی در پاسخ به سوال خبرنگار سینمایی هنرنیوز مبنی بر اینکه تا به امروز فیلمهای جشنواره در چه سطحی از کیفیت قرار دارند؛ گفت: بنده همه فیلمهای سی و دومین جشنواره فیلم فجر را ندیدهام اما یا خوش شانسم و یا همه فیلم ههای جشنواره خوب هستند چون این چند فیلمی را که دیده ام بسیار پسندیدهام اما واقعیتش را بخوهید من با توجه به تعریفهایی که از فیلمها شنیدهام حدس میزنم که من باید خوش شانس باشم.
سهیلی با اشاره به اینکه ساعد هم مانند هر جوان دیگری که در این عرصه حضور دارد باید ارتباط خوبی با پیشکسوتان برقرار کند گفت: به نظرم نسل جوان و جدیدی که وارد سینما شدهاند بسیار خوش آتیه هستند و حضور پیشکسوتان و جوانان را در کنار هم باید به فال نیک بگیریم و این دو گروه چیزهای زیادی را از هم میتوانند یاد بگیرند. فیلم سازهای جوان باید فیلمهای با تجربهها را نگاه کنند و از تجربه آنها استفاده کنند چرا که پیشکسوتان کوله باری از تجربه هستند که این به راحتی به دست آوردنی نیست اما قابل دریافت است.
وی در ادامه افزود: البته درست عکس این هم صدق میکند پیشکسوتان هم میتوانند با دیدن فیلمهایی که جوانها میسازند از آنها یاد بگیرند در حقیقت این یادگیری و آموزش برای همهمان در آخرین لحظات زندگی هم باید ادامه داشته باشد. به این حرفم اعتقاد دارم که فیلم ساز های پیشکسوت و با تجربه خیلی بیشتر میتوانند از جوانها یاد بگیرند تا جوانها از آنها پیشکسوتان میتوانند با دیدن فیلمهای جوانان خودشان را به روز کنند چرا که آنها حرف امروز را میزنند شاید در برخی موارد با بیتجربگی این کار را انجام دهند اما این مهم است که حرفشان برای امروز است.
کارگردان فیلم سینمایی «کلاشینکف» درباره اینکه چرا فیلم ها ظاهری تلخ دارند گفت: فیلم ساز زمانی که حالش خوش نباشد و روح درگیری داشته باشد و تلخ باشد قطعاً این تلخی در آثار او هم نفوذ پیدا میکند البته فیلم ساز هم این شرایطی را که به لحاظ درونی برایش پیش میآید از جامعه میگیرد. خصوصاً در این چند ساله گذشته که جامعه ما فضای عبوس و پر تنشی را سپری کرده است امیدوارم حال جامعه خوب باشد و که فیلم ساز هم انرژیهای خوبی را دریافت کند.
سهیلی در ارتباط با استفاده از نسل جوان در تمام فیلمهایش گفت: من در همه فیلمهایم سعی میکنم که تعدادی از بازیگران با سابقه و تعدادی هم از بازیگران جوان را در کنارهم جمع کنم این رویه را در همه فیلم هایم داشتهام از اولین فیلمم این را پایه قرار دادهام تا به امروز و آخرین کارم که «کلاشینکف» است. من در هر فیلمی که میسازم سعی میکنم چند چهره جدید معرفی کنم.
کارگردان فیلم سینمایی «گشت ارشاد» در باره «کلاشینکف» گفت: فیلم سینمایی «کلاشینکف» سختترین فیلمم بوده است و پر لوکیشن تری آنها هم بوده است ما در فیلم نامه تعدد لوکیشن زیادی داریم که کار را برای عوامل بسیار سخت میکرد البته این فیلم در کارنامهام جزو پربازیگرترین فیلمهایم نیز بوه است من در این فیلم با بازیگران خوبی مانند رضا عطاران، ساعد سهیلی، فرهاد اصلانی، اندیشه فولادوند، شقایق فرهانی، سارا سهیلی، شهرام حقیقت دوست، جواد عزتی، انوش معظمی، سینا سهیلی، فاطمه شکری، بهزاد اشکان، مختار سائقی، شاپور کلهر، سیامک اشعریون و جمشید هاشمپور و ستایش اسماعیلی حضور دارند.
وی در ادامه افزود: این فیلم سینمایی در یک ژانر اجتماعی است و این میتواند نقطه اشتراک «کلاشینکف» با فیلم سینمایی قبلیام «گشت ارشاد» باشد و دیگر دلیل این است که سازنده هر دو فیلم سینمایی یک نفر است با یک طرز فکر پس اگر شباهتی دیدیم بدون دلیل نخواهد بود. البته در این فیلم ما میتوانیم رگه هایی از طنز را ببینیم اما قصه و ساختار آن با گشت ارشاد در تفاوت است و مانند آن حساسیت برانگیز نیست. لازم میدانم این را بگویم که من «کلاشینکف» را بیشتر از همه فیلم هایم دوست میدارم و امیدوارم که تماشاگر هم همین حس و علاقه را داشته باشد من تا به این لحظه فقط یک سانس را با مردم توانستم ببینم آن هم نصفه نیمه به همین دلیل نمیتوانم دقیق بگویم که مردم واکنش شان چیست.