با حضور رییس بنیاد سعدی و رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی انجام شد؛
بازدید از کلاس های دوره هشتادودومین دانش افزایی زبان فارسی
رییس بنیاد سعدی و رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مسئول برگزاری هشتاد و دومین دوره دانش افزایی در دانشگاه شهید بهشتی از کلاس های در حال برگزاری بازدید کردند.
تاريخ : سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۴۷
به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری هشتاد و دومین دوره دانش افزایی زبان فارسی، در این بازدید دکتر غلامعلی حداد عادل، رییس بنیاد سعدی همراه با معاونان این بنیاد و مسئولان دانشگاه شهید بهشتی از جمله رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی و معاون دانشجویی این دانشگاه، با حضور در کلاس های آموزشی دوره دانش افزایی، ضمن آشنایی با دانشجویان خارجی این دوره، از نحوه آموزش و چگونگی برگزاری کلاس های درس این دوره دانش افزایی مطلع شدند.
کلاس های آموزشی هشتاد و دومین دوره دانش افزایی که طی مدت حضور فارسی آموزان در ایران، هر روز صبح تا ظهر از شنبه تا پنجشنبه برگزار می شود، بر اساس مهارت های زبانی دانشجویان در چهار سطح پایه، میانه، پیشرفته و فوق پیشرفته تقسیم و برنامه ریزی شده است.
اولین بازدید از کلاس پایه، که «مهارت شنیدن» آموزش داده می شد، انجام شد. استاد کلاس در حضور مسئولان از یکی از دانشجویان درباره کارهای روزانه سوال کرد و فارسی آموز با لهجه شیرین خود پاسخ گفت.
کلاس دیگر که در مورد ویژگی های اخلاقی در زبان فارسی بحث می شد، استاد از یک دانشجو خواست تا ویژگی اخلاقی خود را بیان کند. این فارسی آموز درباره دو خصوصیت «صبور بودن » و « عجول بودن» را توضیح داد و در پایان ایرانیان را مردمانی عجول خواند.
بازدید کنندگان پس از آن به کلاس ایرانشاسی رفتند. در این کلاس درباره کتاب درسی شان از دانشجویان پرسید که کتاب بسیار جالبی عنوان کردند.
نوشتن و دستور زبان فارسی کلاس بعدی بود که رییس بنیاد سعدی و رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی از آن بازدید کردند. در این کلاس ماضی نقلی اموزش داده می شد. حداد عادل خطاب به فارسی آموزان گفت: یادگیری ماضی نقلی آسان نیست و بسیاری که زبان فارسی را فرا گرفته اند و می دانند، از آن به غلط استفاده می کنند.
درکلاس دیگر که دستور زبان فارسی تدریس می شد و از جمله کلاس های سطح میانی بود، حدادعادل حضور یافت و در خصوص گذشته استمراری از یکی از دانشجویان تاجیکی پرسید و از وی خواست که به زبان زبان خودشان بگویید « ما در حال نگاه کردن هستیم » آن دانشجوی گفت « ما نگاه کرده ایستاده ایم» . حدادعادل اظهار کرد: زبان تاجیکستان با ایرانی بسیار نزدیک است اما آنها به سبک دیگری سخن می گویند.
پس از عبور از کلاس های میانی، نوبت به بازدید از کلاس های دوره پیشرفته رسید. یکی از دانشجویان از تهرانگری هایشان سخن به میان آورد و برچ میلاد را زیبا توصیف کرد. یک دانشجوی اوکراینی نیز گفت که برای بار دوم است که به ایران می آید و پل طبیعت و برج میلاد را بسیار زیبا و مدرن دانست.
پس از آن استادکلاس، فارسی آموزی از کشور آمریکا را معرفی کرد که دانشجوی دکتری سینما در آمریکا است. حداد عادل خطاب به وی گفت « سینمای ایران حرف های تازه ای دارد و با هالیود تفاوت زیادی می کند» که دانشجوی آمریکایی نیز حرف های وی را تایید کرد.
همچنین یک دانشجو از کشور سوریه نیز که با زبان عربی با رییس بنیاد سعدی سخن گفت، به زبان فارسی گفت که « دانشگاه شهید بهشتی را دوست دارم و حس می کنم در کشور و خانه خود هستم».
حداد عادل در پایان از رییس و معاونان دانشگاه شهید بهشتی به دلیل برگزاری خوب دوره دانش افزایی و کلاس ها تشکر کرد.