به هنرنیوز به نقل از گزارش شبکه ی خبری هنرمندان ایران، دکتر سرسنگی در ابتدا ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، به جایگاه ارزشمند پژوهش در جامعه اشاره کرد و گفت: « پژوهش و آموزش به عنوان یک اهرم کارآمد جهت توسعه ی فعالیت های فرهنگی و هنری بوده و همواره به عنوان پشتوانه ای قوی و مستحکم برای هر فعالیتی به شمار می رود. اگر به سابقه ی کشورهایی که در هنر به توسعه یافتگی رسیده اند و یا در حال توسعه هستند بنگریم، عامل آموزش و پژوهش مهمترین عامل در این رشد می باشد».
وی تصریح کرد: « خوشبختانه خانه ی هنرمندان ایران به واسطه ی درک اهمیت بالقوه ی پژوهش و آموزش، بر خلاف فشارهای فراوانی که طی یک سال گذشته بر خانه ی هنرمندان وارد آمد، اقدام به تشکیل معاونتی مستقل با عنوان معاونت پژوهشی و آموزشی نمود».
مدیر عامل خانه ی هنرمندان ایران با اشاره به این مسئله که طی یک سال گذشته سعی شده خانه ی هنرمندان ایران از یک مرکز فرهنگی و هنری مقلد به یک مرکز فرهنگی مولف تبدیل شود، پژوهش ها، نقد ها، نظرها و دیدگاه های معاونت پژوهشی و آموزشی این خانه را که به دور از هر جار و جنجال خبری، سعی در ایجاد جریانی علمی، پویا و تاثیر گذار در هنر می کند را ارزشمند توصیف کرد.
وی افزود: «فضاهای خالی در حوزه ی پژوهش و آموزش به حدی زیاد است که علاوه بر وزارت ارشاد، فرهنگستان هنر، پژوهشکده ها و مراکز فرهنگی و هنری، هر دستگاهی به این حوزه بپردازد باز هم کم است و خانه ی هنرمندان ایران به دور از هر تکرار و موازی کاری سعی در ایجاد جریانی عمیق و متفکر در فضای فرهنگی و هنری کشور دارد».
وی همچنین با صراحت اعلام کرد: «خانه ی هنرمندان ایران با توجه به پتانسیلی بالا از هنرمندان برجسته، فرهیخته و با تجربه می تواند با حفظ وجهه ی فرهنگی و هنری و اجرای برنامه هایی متنوع در این حیطه، علاوه بر ایجاد امکاناتی برای ارائه ی آثار، فعالیت های فرهنگی خود را از دهلیز و لابیرنت دیدگاه های نظری خود عبور داده و جریان مولف و انسان ساز خود را در حوزه ی هنر دنبال و پیگیری کند».
در پایان این مراسم که دکتر اسماعیل آذر، دکتر حبیب الله درخشانی و دکتر بهمن نامور مطلق هم حضور داشتند، مجید سرسنگی ضمن تشکر از بهمن نامور مطلق معاون پژوهشی و آموزشی خانه ی هنرمندان ایران، از زحمات کلیه ی کارمندان این معاونت و اساتیدی که در جهت برگزاری دانشگاه تابستانه همکاری نمودند تشکر کرد.