دکتر اسماعیل آذر با بیان این مطلب که اگر برنامه مشاعره از شبکههای دیگر هم پخش میشد تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت، خاطرنشان کرد: اگر چنین شود تاثیر آن هزاران بار بیشتر خواهد شد به این دلیل که همهی مردم شبکه هفت را ندارند، اما اکثر کسانی که این شبکه را دارند آن را میبینند.
او در ادامه دربارهی ویژگی مشاعرهی کودکان زیر ۱۰ سال توضیح داد: در این برنامه که به زودی کلید میخورد، بیش از یکصد نفر از بچههای دبستانی که سن آنها شش الی هفت سال است حضور خواهند داشت. این مشاعره با دکوری خاص در ۷۰ قسمت به روی آنتن خواهد رفت.
دکتر آذر همچنین به تاثیرگذاری مثبت برنامه «مشاعره» بر روی کودکان تاکید و خاطرنشان کرد: این برنامه چنان تاثیری بر جامعهی ما جای نهاده است که بچهها در طیف هفت الی هشت ساله دلشان میخواهد با فرهنگ و حکمت ایرانی از طریق شعر آشنا شوند. همچنین جای خرسندی است که اکثر شبکههای استانی مانند شیراز و کرمان و شبکههای رادیویی نیز به انتشار شعر و فرهنگ ایرانی و اسلامی اهتمام میورزند. در این راستا دست همهی تهیهکنندگان و مجریان برنامه مشاعره را میفشارم و اعلام میکنم هر کمکی از دستم برمیآید دریغ نمیکنم.
دکتر آذر در بخش دیگری از گفتوگوی خود از تدارک مشاعره برای نوروز ۹۲ خبر داد و گفت: شبکه آموزش و دستاندرکاران برنامه مشاعره در تدارک مشاعره ۱۳ قسمتی با جذابیتهای خاص برای نوروز هستند.
این کارشناس و مجری در پایان از حمایت معاونت سیما و مدیر شبکه آموزش به دلیل در اختیار گذاشتن تسهیلات لازم برای برنامه مشاعره تشکر و قدردانی کرد.