بابك رضايي: گروههاي فعال موسيقي در استانها منتظر حمايت مالي باشند
تاريخ : شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۳۴
مدير عامل انجمن موسيقي ايران از حمايت مالي از گروههاي فعال موسيقي در استانها خبر داد.
به گزارش هنرنيوز،بابك رضايي روز شنبه در گفت و گوي اختصاصي با ايرنا اظهار داشت: براي حمايت از گروههاي موسيقي، امسال از محل اعتبارات دفتر موسيقي و با نظر مساعد معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مقرر شده است سه ميليارد ريال در اختيار انجمن موسيقي ايران قرار گيرد.
وي با بيان اينكه اين اعتبار تا پايان امسال در اختيار انجمن موسيقي ايران قرار ميگيرد، گفت: اين اعتبار از طريق شعب انجمن موسيقي در استانها به گروههاي فعال موسيقي پرداخت ميشود.
رضايي يكي از راههاي حمايت از گروههاي موسيقي را برگزاري جشنوارههاي استاني و منطقهاي عنوان كرد و افزود: برگزاري اين جشنوارهها براي شناسايي و تقويت گروههاي موسيقي و نوازندگان جوان موثر است.
وي در پاسخ به اينكه يكي از مشكلات هنرمندان موسيقي محل برگزاري كنسرت موسيقي و لغو كنسرتها از جمله لغو برنامه خواننده سرشناس كشوري حسام الدين سراج در كرمانشاه است، گفت: هنرمندان در زمينه محل برگزاري كنسرت موسيقي با مشكلي مواجه نيستند و مشكل اصلي حواشي و برخوردهاي سليقه اي است.
رضايي تاكيد كرد: از اين پس شاهد برخوردهاي سليقهاي با گروههاي موسيقي كه داراي مجوز دفتر موسيقي معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هستند، نخواهيم بود.
مدير عامل انجمن موسيقي ايران از به روز شدن بانك اطلاعاتي هنرمندان موسيقي كشور نيز خبر داد و گفت: اين بانك اطلاعاتي تا پايان امسال تكميل مي شود.