به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، مراسم اختتامیه سومین جشنواره منطقه ای عكس «آن» به همت دفتر هنرهای تجسمی و خانه عكاسان حوزه هنری استان سمنان امروز ۲۸ اردیبهشت ماه در گالری شماره یك خانه عكاسان حوزه هنری با حضور "محسن مومنی شریف" رییس حوزه هنری، "رسول اولیازاده" رییس خانه عكاسان، "سید عباس دانایی" رییس حوزه هنری استان سمنان،" مجید مصلحی" مدیر امور استانها، " اسماعیل فلاح" معاون اجرایی امور استانها،" وحید فرجی" رییس حوزه هنری استان قم برگزارشد.
در ابتدای این مراسم سید عباس دانایی رییس حوزه هنری استان سمنان ضمن تشكر از حضور محسن مومنی شریف، گفت: خوشحالم كه سومین دوره جشنواره عكس" آن" در خانه عكاسان حوزه هنری برگزار می شود. از رسول اولیازاده رییس خانه عكاسان به خاطر برگزاری این جشنواره و به دلیل اینكه داوری بخشی از جشنواره را بر عهده داشته اند، تشكر می كنم.
وی با اشاره به فراخوان جشنواره" آن" ، ادامه داد: از شهریور سال ۱۳۹۱ كه فراخوان سومین جشنواره منطقه ای عكس "آن" با سه محور «تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی»، «مفهومی و انتزاعی» و«نماز و نیایش» منتشر شد، خوشبختانه هنرمندان بسیاری از ۱۰ استان كشور در این جشنواره شركت كرده اند.
وی افزود: در بخش مفهومی انتزاعی ۵۹ نفر با ۴۰۶ اثر ، در بخش «تولید ملی ، حمایت از كار و سرمایه ایرانی ۳۵ نفر با ۱۸۵ اثر و در بخش « نماز و نیایش » ۴۳ نفر با ۲۱۵ اثر در سومین جشنواره منطقه ای عكس «آن» شركت كرده اند كه در این میان ۶۱ درصد از آثار رسیده به هنرمندان استان سمنان و مابقی به ۱۰ استان دیگر كشور تعلق داشت.
وی با اشاره به اینكه از ۸۰۶ اثر رسیده ۶۶ اثر واجد شرایط نمایشگاه بودند، بیان كرد: از امروز این ۶۶ اثر در نمایشگاه خانه عكاسان در معرض دید عموم قرار می گیرد.
دانایی به برگزاری جشنواره " آن" در دو دوره قبلی اشاره كرد و افزود: اولین جشنواره " آن" را در ۲۶ فروردین سال ۱۳۹۰ و دومین جشنواره را در ۲۷ فروردین سال ۱۳۹۱ برگزار كردیم. خوشحالیم كه امسال نیز در ۲۸ اردیبهشت " آن" برگزار شد.
وی در پایان گفت: شاید در ۱۷۰ سال پیش كه صنعت عكاسی به ایران وارد شد احساس نمی شد كه روزی هر فرد ایرانی دوربینی به دست داشته باشد و آن های مختلف را شكار كند.
در ادامه این مراسم رسول اولیازاده رییس خانه عكاسان گفت: ما امسال شاهد سومین جشنواره منطقه ای عكس" آن" هستیم. جا دارد تا مسئولان برگزاركننده دبیرخانه دائمی جشنواره را راه اندازی كنند تا استانهایی كه آثار خود را می فرستند در ارتباط با اهداف برگزاری جشنواره قرار بگیرند.
وی با بیان اینكه باید سیاست های جشنواره تبیین شود ادامه داد: باید سیاست های جشنواره شفاف باشد و آثار ارسالی تولیدی باشد. اسكلت اصلی جشنواره را جوانان تشكیل می دهند. برای ارتقای سواد بصری جوانان باید اقداماتی صورت بگیرد.
اولیازاده با اشاره به اینكه باید روحیه هنری اسلامی را ارتقا داد، تصریح كرد: چه در حوزه هنری و چه در خانه عكاسان باید استعداد جوانان شناسایی و جذب شوند تا پرورش پیدا كنند. باید اهداف هنر انقلاب اسلامی پایه گذاری و رشد پیدا كنند تا در آینده جوانا با این روند گرداننده های اصلی جامعه هنری ما باشند.
در پایان این مراسم اسامی برگزیدگان این جشنواره معرفی و از آنان تقدیر شد